ErvaringenSite

  Ervaringen The Next Closet

  Kleding verkopen en kopen kan overal. Het kan nieuw zijn, maar ook tweedehands. Het is allemaal afhankelijk van uw budget en soms simpelweg omdat u niet het type bent dat graag haar geld verbrast. Maar waar zou u de beste tweedehandse kleding kunnen vinden? Weet u niet zo goed waar u terecht kunt voor uw verlanglijstje? Een van de shops is The Next Closet. Maar is er reden om naar deze winkel te stappen? Er zijn nog andere outlet zaken. Bij ErvaringenSite willen we u meer informatie geven over de producten en diensten van The Next Closet, zodat u door middel van de verzamelde reviews kunt uitvinden wat klanten zeggen over dit bedrijf en of het een kandidaat bedrijf is voor u.

  Over The Next Closet
  The Next Closet is een online marktplaats voor designer kleding. Het is opgericht in 2013 door twee ondernemers als kledingwebshop en marktplaats voor tweedehands designer fashion in de Benelux. Zij willen de textielketen verduurzamen door klanten te inspireren om te investeren in kwaliteit en hergebruik. The Next Closet wilt milieubewust en duurzaam bezig is. Dit is een efficiënte manier om de impact van uw eigen klerenkast op het milieu te verkleinen. The Next Closet heeft een team in Amsterdam, waarmee zij tweedehandse kleding, eerste keus willen maken. Door het hergebruiken van kleding besparen we 9475 kg aan CO2 uitstoot in 30 dagen, 30876 volle badkuipen afvalwater de afgelopen 24 uur en 97555 kg aan designer fashion krijgt nieuw leven. Dit alles alleen door het hergebruik van 2dehandse kleding.

  Producten en diensten van The Next Closet
  The Next Closet is uitgegroeid tot een bloeiende online marktplaats met kleding, handtassen en accessoires voor dames. Zij hebben wel bekende merken als Fendi, Gucci, Versace en Hermès. Naast deze merken heeft The Next Closet ook duurzame ecolabels, zoals Filippa K en Stella McCartney. U kunt uw product kiezen op merk, maat en soort. En als u wat inspiratie nodig heeft kunt u een kijkje nemen in de garderobe, die te vol staat van stijlvolle en bekende fashionista’s.

  Complimenten, klachten en tips voor The Next Closet
  The Next Closet werkt samen met specifieke organisaties om zoveel mogelijk impact op de fashion industrie te realiseren. Hierbij kunt u denken aan partners als Dress For Succes en Reshare Stare. Bij de aankoop van producten, waar u niet tevreden over bent, geldt de regel: geld terug. Mocht u een item hebben geplaatst en het is niet verkocht dan kunt u de prijs wijzigen. The Next Closet doet er alles aan om uw veiligheid te garanderen, maar toch kan er een keer wat mis gaan.

  Heeft u al eens iets verkocht of gekocht via The Next Deal? Deel dan uw ervaring met anderen op dit platform. Laat ze weten hoe het is verlopen. Was u genept? Heeft u gekregen waar u naar op zoek was? Welke procedures en voorwaarden zijn er? Door het delen van uw mening helpt u andere.

  Bent u nog geen klant van The Next Closet, maar u wilt meer informatie over het bedrijf? Lees dan de reviews van anderen. Om zichzelf te beschermen voor misleiders is het raadzaam de profielen van uw verkopers te controleren op opmerkingen, die zijn achtergelaten door vorige verkopers. Dit is natuurlijk wel wat werk en daarom wilt ErvaringenSite het makkelijker voor u maken.

  How to Make an Online Store - eCom Tutorial

  The Next Closet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Next Closet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is The Next Closet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over The Next Closet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Next Closet actief?

  The Next Closet is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Next Closet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.