ErvaringenSite

  Ervaringen The Rake

  Ben je geïnteresseerd om te verschijnen als een elegante of klassieke Engelse gentleman? Om er uit te zien als een man met een nobele uitstraling, is niet alleen een ondersteunende houding nodig, maar ook een nette verschijning vereist. Niet elke webshop biedt producten met deze waarden, daarom is het niet moeilijk om alle ervaringen te lezen.

  Over The Rake

  The Rake is een tijdschrift uit het Verenigd Koninkrijk, geboren in 2008 en geïnspireerd door iconen als Cary Grant, Gianni Agnelli, Sean Connery en hun hedendaagse tegenhangers. Het magazine is een van 's werelds meest vooraanstaande publicaties gewijd aan het onderwijs, de empowerment en het heroveren van de stijlcodes van de klassieke elegantie voor mannen. Het geeft scherpzinnige, diepgaande commentaar op herenkleding en de vele andere elementen van het leven van gentlemen. Gaande van manieren en ethiek tot kunst, design, reizen, het intellectuele en het filosofische, huizen, vervoersmiddelen, entertainment en ook eten en drinken. Het bedrijf maakte een baanbrekend luxe e-commerce platform. Je vindt er een deskundig samengesteld aanbod van kleermakerij, overhemden, accessoires, schoeisel, bagage en horloges, evenals exclusieve samenwerkingen met de meest briljante ambachtslieden en merken in de wereld. The Rake is de moderne stem van klassieke elegantie, waardoor onze klanten verhelderende verhalen kunnen lezen over het ontwerp en de invloeden achter elk product.

  buying my DREAM wardrobe! online shop with me♡ (things i never thought i'd buy - pinterest inspired)

  Kleding van The Rake

  Je kunt een grote verscheidenheid aan kleding vinden van verschillende hoogstaande merken. Je vindt een variatie aan pakken, shirts, jassen, broeken, shorts en badmode. Gemaakt van de beste materialen met een klassiek elegant ontwerp om een aura van adel te geven. Andere dingen die je kunt vinden op deze website zijn schoeisel, stropdassen, tassen, horloges, sigarenkistjes, hoeden en verschillende soorten elegante gentleman accessoires. Ze geven je een gedetailleerde uitleg over elk item met een maattabel en waar het van gemaakt is. Alle items die ze verkopen zijn om jouw elegantie aan te brengen. The Rake werkt samen met bekende merken en lanceert speciale edities die je kunt vinden op de website. Sommige artikelen zijn op maat gemaakt en hebben 2-3 weken nodig om klaar te zijn. Natuurlijk kun je ook het magazine hier kopen.

  Diensten van The Rake

  The Rake levert je aankopen wereldwijd. Voor details over de levertijd en kosten, krijg je meer info op de check-out pagina. Het bedrijf accepteert betalingen met credit cards, PayPal, Apple Pay en Sofort. Ben je niet tevreden over de producten? Je kunt artikelen terugsturen afhankelijk van het retourbeleid van elk merk. Gepersonaliseerde of bederfelijke producten, evenals artikelen waarvan de beschermende zegels verwijderd of beschadigd zijn, kunnen niet worden ingewisseld. Ondergoed, op maat gemaakte kleding, tijdschriften en boeken zijn niet retourneerbaar en ook onmogelijk om te annuleren.

  Complimenten, klachten en tips over The Rake

  Met vragen bereik je The Rake via e-mail, telefoon of hun sociale media. Je kunt ook antwoorden vinden op de FAQ-pagina. Als je nog steeds twijfelt om te winkelen bij The Rake, zorg ervoor dat je de recensies op onafhankelijke review sites te controleren. Hier vindt je veel feedback en ongefilterde opmerkingen van mensen die al artikelen gekocht hebben. Ben je klaar om te transformeren in een elegante gentleman? Laat ons weten wat jij denkt van de service.

  The Rake
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Rake

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is The Rake een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over The Rake. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Rake actief?

  The Rake is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Rake gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.