ErvaringenSite

  Ervaringen Thea Jewelry

  Nieuwe juwelen, wie zegt daar nu nee tegen? Op Thea Jewelry vind je heel wat mooie juweeltjes en kan je zelf je eigen juweel maken! Neem snel een kijkje! Wat klanten vinden van Thea Jewelry lees je hier op ErvaringenSite!

  Heb je zelf ervaring met Thea Jewelry? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina! Zo weten anderen wat ze mogen verwachten en help je hen bij het nemen van een beslissing.

  Over Thea Jewelry

  Wat als al je favoriete momenten uit je leven juwelen werden? Dat was de start van het bedrijf. Door middel van juwelen willen ze momenten uit je leven vastleggen. Een naam, een datum, een herinnering, een woord, … het kan allemaal een belangrijke betekenis hebben voor iemand en die kan je laten verzilveren (letterlijk) in een juweel. De ontwerpster van Thea Jewelry is Emilie Duchêne, een jonge moeder die haar carrière startte in Parijs. Toen ze terug in Brussel kwam wonen begon ze het bedrijf Thea Jewelry, een webshop waar je delicate one-of-a-kind juwelen vindt. Het idee voor een eigen webshop kwam er toen haar dochtertje geboren werd, Emilie wou een leuk juweeltje voor haar dochter Thea en besloot om die zelf te ontwerpen, zo ontstond Thea Jewelry.


  Juwelen van Thea Jewlery! 

  Diensten van Thea Jewelry

  De juwelen van Thea Jewelry zijn uniek en met de hand op maat gemaakt in 18Kgoud, zilver of bedekt met een laagje zilver. Je kan de kleur van het goud en zilver kiezen. Er is keuze tussen wit, geel of roze. Elk juweel kan gezet worden met witte of zwarte diamanten of gekleurde stenen. Het maken van je juweel neemt een tijdje in beslag maar daarna wordt die zo snel mogelijk verzonden. Je mag je bestelling verwachten binnen 1 à 2 werkdagen nadat je bericht kreeg dat je juweel klaar is.

  Vragen of klachten voor Thea Jewelry

  Heb je vragen of een klacht over Thea Jewelry? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail of de telefoon. Thea Jewelry heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Thea Jewelry? Heb je er een mooi juweel gevonden? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de service van Thea Jewelry. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Thea Jewelry? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Thea Jewelry
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Thea Jewelry

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Thea Jewelry een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Thea Jewelry. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Thea Jewelry actief?

  Thea Jewelry is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Thea Jewelry gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.