ErvaringenSite

  Ervaringen Thriftbooks

  Online boekwinkels zijn er net zoals echte boekwinkels in vele soorten en maten. Sommigen richten zich met hun assortiment op klanten wereldwijd terwijl anderen boeken verkopen die maar een beperkt aantal mensen aanspreekt. Welk soort online shop je ook kiest je verwacht natuurlijk wel een bepaalde mate van service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom is het zo belangrijk om reviews van andere klanten te lezen. Je vindt deze reviews geheel gratis en vrijblijvend op onze website. Met de ervaringen en commentaren van anderen in je hand kun je voor jezelf uiteindelijk heel goed bepalen welke online boekwinkels er als betrouwbaar worden bestempeld. Zo kun je veilig en zonder zorgen winkelen en hoef je dus niet bang te zijn voor een miskoop.

  Over Thriftbooks

  Thriftbooks is een online boekhandel die tweedehands boeken aan klanten wereldwijd verkoopt. Het verhaal van het bedrijf begint in 2003 toen een vrachtwagen vol oude boeken uit een oude garage gehaald werd. Het eerste boek dat Thriftbooks verkocht was Charlotte's Web van E.B. White. Nu vele jaren later is de site een van de grootste aanbieders van boeken wereldwijd. Natuurlijk heeft deze website een uitgebreid helpcentrum waar je terecht kunt om vele vragen beantwoord te krijgen. Je vindt er onder meer informatie over de de bezorgkosten, levertijden en manieren hoe je een bestelling kunt betalen. Als je van andere klanten wilt weten wat zij van de boeken van Thriftbooks vinden dan kun je hun ervaringen en commentaren op onze website lezen.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  De producten en diensten van Thriftbooks

  Inmiddels biedt Thriftbooks zijn klanten zowel nieuwe als gebruikte boeken aan. Via het keuzemenu kun je boeken kiezen uit diverse categorieën zoals kinderboeken, fictie en non-fictie, detectives en biografieën. Ook zijn er Dvd's en muziek-cd's met bekende en minder bekende titels verkrijgbaar. De kwaliteit van de producten die je wilt bestellen hangt af van de prijs die je ervoor wilt betalen. Uiteraard kost een nieuw exemplaar meer dan een gebruikte. Om de artikelen van Thriftbooks te kunnen bestellen heb je een account nodig, als je dat eenmaal gemaakt hebt kun je een bestelling veilig afrekenen met onder meer creditcard, PayPal of ApplePay. In het uiteindelijk bedrag dat je betaalt zijn ook de verzendkosten doorberekend.

  Reviews en commentaren over Thriftbooks

  Wil jij als klant jouw mening van Thriftbooks met anderen delen? Dan krijg je op onze website alle ruimte om jouw review te plaatsen. Laat in jouw beoordeling weten wat jij vindt van de betrouwbaarheid van Thriftbooks en wat je de voor- en nadelen vindt van de site. Nieuwe klanten zijn druk op zoek naar de informatie die jij met jouw ervaring kunt verschaffen. Daarom is het belangrijk dat je net als andere klanten je commentaar en eventuele klachten over het bedrijf gedetailleerd beschrijft. Door alle commentaren en ervaringen over Thriftbooks bij elkaar te voegen krijgen consumenten die deze website nog niet kennen een duidelijk overzicht over de werkwijze van het bedrijf. Als je niet weet hoe je een review schrijft dan kun je onze website raadplegen om voorbeelden te bekijken.

  Thriftbooks
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Thriftbooks

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Thriftbooks een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Thriftbooks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Thriftbooks actief?

  Thriftbooks is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Thriftbooks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.