ErvaringenSite

  Ervaringen Thyssenkrupp

  Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen met een traplift, zodat je onafhankelijk en zorgeloos thuis kunt blijven wonen? Misschien is het dan de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van Thyssenkrupp. Thyssenkrupp is namelijk aanbieder van trapliften. De traplift van Thyssenkrupp heet de S200 en is ontwikkeld om mensen iedere dag weer comfort, gemak en veiligheid te geven. Maar hoe kom je er nou achter of dit bedrijf betrouwbaar genoeg is? Wat de kwaliteit van de S200 traplift van Thyssenkrupp is? Wat voorgaande klanten van Thyssenkrupp van het bedrijf vinden? En hoe de klantenservice van Thyssenkrupp met jouw vragen omgaat? Geen probleem! Hier op ErvaringenSitekrijg je de antwoorden op deze vragen. Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over het bedrijf, zodat jij je in het bedrijf kunt verdiepen en uiteindelijk gemakkelijker kunt beslissen of jij ook een traplift van Thyssenkrupp wilt aanschaffen of toch nog even verder wilt kijken. Tevens vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews over diverse bedrijven in verschillende sectoren.

  Thyssenkrupp

  Thyssenkrupp Home Solutions is de marktleider op het gebied van trapliften en huisliften in België. Het doel van Thyssenkrupp is om mensen zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen en genieten door middel van hun trapliften, huisliften en platformliften. De S200 traplift is een voorbeeld van een product van Thyssenkrupp. Thyssenkrupp kan deze traplift naar jouw wens ontwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit diverse soorten bekleding, waaronder textiel, vinyl en echt leer in verschillende kleuren. Als jouw op maat gemaakte traplift klaar is, komt er een technicus van het bedrijf langs om deze voor jou te installeren.

  Zou jij graag meer willen weten over Thyssenkrupp en/of de S200 traplift? Dan kun je op de website een brochure aanvragen door je persoonlijke gegevens achter te laten.

  TOP 10 PLACES TO SHOP ONLINE | FALL 2021 WARDROBE ESSENTIALS

  De producten en diensten van Thyssenkrupp

  In 1957 werd de allereerste traplift door Thyssenkrupp geplaatst en sindsdien zijn er meer dan 500.000 trapliften van het bedrijf geïnstalleerd. Vandaag de dag heeft het bedrijf honderdduizenden klanten over de hele wereld. Bovendien is Thyssenkrupp momenteel de enige traplift leverancier die de gepatenteerde ASL technologie levert. Door deze technologie zullen de stoel en de voetsteun in een goede en veilige positie draaien tijdens de rit.

  Wanneer je een traplift van Thyssenkrupp koopt, profiteer je ook van 24/7 ondersteuning. Dit houdt in dat de service medewerkers van Thyssenkrupp altijd bereikbaar zijn om te helpen in noodgevallen. Daarnaast zullen de monteurs van Thyssenkrupp reparaties uitvoeren en het onderhoud van de traplift verzorgen.

  Thyssenkrupp contact

  Heb jij een vraag voor het bedrijf? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar 0800 26 717 of een e-mail te sturen naar info.home.be@tkelevator.com. Het is ook mogelijk om het online contactformulier op de website van Thyssenkrupp Home Solutions in te vullen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Thyssenkrupp

  Heb jij voorheen een traplift bij Thyssenkrupp gekocht? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met dit bedrijf is. Hoe tevreden ben jij over jouw traplift van Thyssenkrupp? Wat is de kwaliteit van de traplift en hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat jouw review over Thyssenkrupp achter op deze pagina en help zo anderen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

  Thyssenkrupp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Thyssenkrupp

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Thyssenkrupp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Thyssenkrupp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Thyssenkrupp actief?

  Thyssenkrupp is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Thyssenkrupp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.