ErvaringenSite

  Ervaringen TicTacArtCollection

  Bij TicTacArtCollection kan je terecht voor betaalbare fotografische kunst. Wat klanten vinden van het aanbod, de service en de kwaliteit van TicTacArtCollection lees je hier op ErvaringenSite.
  Heb je zelf ervaring met TicTacArtCollection, laat dan een reactie achtret op deze pagina! Zo help je anderen bij het maken van een beslissing.

  Over TicTacArtCollection

  TicTacArtCollection, onderdeel van Helmera Photo SPRL/BVBA (TicTacPhoto) heeft haar hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf werd in 2004 opgericht. Het bedrijf produceert gepersonaliseerde fotoproducten. Hemera Photo SPRL/BVBA beheert het hele productie- en verkoopproces. Ze doen alles zelf; drukken, logistiek, klantendienst, promotie, de ontwikkeling van software en het e-commerceplatform. Hemera Photo SPREL/BVBA is actief in 14 landen en bereikbaar in 5 talen. Het merendeel van hun klanten komt uit Europa en de Verenigde Staten. Hemera Photo SPRL/BVBA brengt dus haar hele gamma aan producten op de markt via haar eigen merk, TicTacPhoto, maar ook via talrijke partners. TicTacArtCollection is een platform voor het ontdekken en verwerven van uitzonderlijke fotografische kunst in montages van hoge kwaliteit en aan toegankelijke prijzen.


  Zelf een foto op canvas overbrengen? Gebruik deze truc!

  Diensten van TicTacArtCollection

  Bij TicTacArtCollection kan je terecht voor fotografische kunst aan betaalbare prijzen. Je kan op de webshop zelf het ontwerp uitkiezen, de maat bepalen en de afwerking en dat wordt het zo snel mogelijk bij jou geleverd. Er zijn verschillende formaten waaruit je kan kiezen en drie afwerkingen. Bij iedere print is er ook een ophangkader inbegrepen zodat het werk zeker parallel met de muur hangt. Je bestelling wordt binnen de 5 werkdagen geproduceerd, daarna duurt het nog zo'n één à twee dagen voor je je bestelling in huis hebt. Je kan ook kiezen voor een express levering, dan krijg je je bestelling binnen de 24 à 48 uur.

  Klachten of vragen voor TicTacArtCollection

  Heb je vragen of een klacht over TicTacArtCollection? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier, de chatfunctie als die actief is en de telefoon (van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 15 uur).

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met TicTacArtCollection? Hangt er nu een mooi kunstwerk aan je muur? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van TicTacArtCollection. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij TicTacArtCollection? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  TicTacArtCollection
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TicTacArtCollection

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TicTacArtCollection een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TicTacArtCollection. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TicTacArtCollection actief?

  TicTacArtCollection is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TicTacArtCollection gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.