Is Tink betrouwbaar? Bekijk de review over Tink!

Is Tink betrouwbaar? Bekijk de review over Tink!
Online shop

Je kunt online niet meer om het grote aantal aanbieders van smart-home accessoires en producten heen. Het is daarom een goed idee om reviews van klanten te bekijken om erachter te komen hoe online shops zoals Tink gewaardeerd worden wat betreft de service en kwaliteit die er geboden wordt. Door alle recensies over dit bedrijf op ErvaringenSite kunnen wij je met deze Tink webshop review al duidelijk laten zien wat consumenten te zeggen hebben over de betrouwbaarheid van deze online winkel. We raden je daarom aan dit artikel aandachtig te lezen als je interesse hebt in de producten van deze aanbieder.

Wat is Tink?

Tink is een webshop waar je terecht kunt voor allerlei soorten slimme apparaten, de zogenaamde smart-home producten. Het bedrijf is opgericht in 2016 en is sindsdien snel gegroeid. Het hoofdkantoor van deze organisatie is gevestigd in Berlijn en de producten worden in diverse Europese landen, waaronder België op de markt gebracht. Op Tink be vind je een uitgebreid assortiment van smart-home artikelen zoals thermostaten, beveiligingscamera's, slimme lampen en robotstofzuigers.

Tink heeft net als een groot aantal andere online winkels op ErvaringenSite veel positieve reviews ontvangen. Veel klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de producten en de snelheid van de levering. Maar de vraag blijft toch hoe het zit met de betrouwbaarheid.

Is Tink betrouwbaar?

Uit onze ervaring blijkt dat Tink een betrouwbare webshop is. Tink heeft een uitstekende score op diverse sites die onafhankelijke reviews laten zien. Veel klanten zijn tevreden over de service die het bedrijf te bieden heeft en de manier waarop medewerkers klanten te woord staan. Bovendien worden de bestelde producten volgens klanten binnen de beloofde tijd bezorgd. Een andere manier om te bepalen of een webshop betrouwbaar is, is door onder meer te kijken of zo'n winkel een of meerdere keurmerken heeft. Tink heeft het keurmerk van Trusted Shops, wat betekent dat de webshop voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Dit geeft aan dat Tink als webwinkel betrouwbaar is.

Tink klantenservice

Als je vragen of klachten hebt over een product van Tink, dan kun je contact opnemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Er is geen Tink klantenservice telefoonnummer beschikbaar omdat het bedrijf van mening is dat schriftelijke vragen het makkelijkst en snelst te beantwoorden zijn. De klantenservice van Tink is per e-mail op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. Het e-mail adres voor vragen en klachten is support@tink.nl. Daarnaast kun je overigens ook met Tinkie de chatbot in contact of berichten sturen via Facebook of Instagram.. Uit de Tink reviews die klanten hebben achtergelaten blijkt dat zij de bereidheid van de medewerkers om vragen te beantwoorden erg goed waarderen.

Tink voordeel

Als je op zoek bent naar kortingen bij deze webshop, dan kun je onder andere gebruik maken een Tink kortingscode die regelmatig op diverse websites verschijnen. En dat niet alleen, ook krijg je vouchers en speciale aanbiedingen als je je opgeeft om de nieuwsbrief van deze online shop te ontvangen. En dan mogen we zeker de speciale actieperiodes niet vergeten te vermelden. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens de Tink Black Friday en uitverkoop profiteren van interessante kortingen op de slimme apparaten die er op dat moment in de aanbieding zijn.

Kort samengevat

Tink is een betrouwbare webshop die producten levert aan klanten in heel Europa. Over het algemeen worden deze slimme producten en de service die daarbij hoort door consumenten goed gewaardeerd. Het assortiment op Tink be mag zeker zeer uitgebreid genoemd worden en de webshop verkoopt al die producten volgens de geldende normen van het Trusted Shops keurmerk. Ondanks dat er voor klanten geen Tink telefoonnummer is zijn de meeste consumenten die contact opnemen met de klantenservice toch tevreden. Bovendien zijn klanten blij met de Tink levertijd van 1 werkdag die in de meeste gevallen door het bedrijf waar wordt gemaakt.

Zoals je ziet zijn recensies en commentaren van consumenten enorm belangrijk en dat geldt niet alleen voor Tink. Ook andere online shops, zoals Emma Matras, worden door klanten steeds vaker onder de loep gelegd. De meeste mensen die hun bestelling van deze matrassenwinkel ontvangen hebben laten hun Emma Matras review ook op ErvaringenSite achter.

Meer Online shop