Tiptopdeal

Alle reviews

Tiptopdeal

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Tiptopdeal

Als je op zoek bent naar een website die dagelijks exclusieve deals voor een lage prijs aanbiedt, zou de website Tiptopdeal iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige review over Tiptopdeal te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten. Op basis van jouw verslag kunnen ze vervolgens voor zichzelf uitmaken of het aanbod van dit bedrijf al dan niet aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Je hoeft je overigens helemaal geen zorgen te maken als je ervaring negatief was, want hier worden zowel positieve als negatieve reviews gepubliceerd.

Over Tiptopdeal 
Tiptopdeal is een Nederlands bedrijf dat zijn hoofdkantoor in Kampen in de provincie Overijssel heeft. Het is een dagaanbieder die exclusieve deals voor een lage prijs zou aanbieden, waarde de aangeboden producten niet langer dan 24 uur beschikbaar zijn. Elke dag opnieuw verschijnen er op de homepagina van deze onderneming een aantal nieuwe deals die alleen maar die dag worden aangeboden. Het team achter dit bedrijf is redelijk klein en heeft als missie klanten leuke deals aan interessante prijzen aan te bieden. Op die manier biedt Tiptopdeal kansen voor zowel klanten als leveranciers. In het magazijn van deze onderneming zijn logistieke medewerkers aan de slag die bestellingen zorgvuldig en nauwgezet opslaan, inpakken en verzenden.

Producten en diensten van Tiptopdeal 
Op de website van Tiptopdeal, kun je indien gewenst een zoekopdracht uitvoeren door in het zoekvenster bovenaan een bepaalde term in te voeren. Verder is het aanbod van deze onderneming opgedeeld in een aantal categorieën, zoals 'Computer & Elektronica', 'Huishouden & Wonen', 'Keuken', 'Outdoor & Reizen', 'Tuin', 'Speelgoed & Hobby', 'Mooi & Verzorging' en 'Fashion'. Elk van deze categorieën is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën. Zo is de kans groter dat je datgene vindt waarnaar je op zoek bent.  Daarnaast is er ook een overzicht met aanbevolen producten en populaire categorieën, en kun je je via de website ook inschrijven op de nieuwsbrief van Tiptopdeal. Volgens de informatie op de website kun je bij dit bedrijf rekenen op gratis verzending vanaf € 20, 30 dagen bedenktijd en 100% veilig betalen. Tot slot kun je de klantenservice elke dag van de week bereiken per e-mail of door het contactformulier op de website in te vullen.

Complimenten, klachten en tips voor Tiptopdeal 
Heb je ooit al één of meerdere artikelen gekocht via Tiptopdeal? Dan zouden we het erg fijn vinden als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina meer details te geven over jouw persoonlijke ervaring in de vorm van een bondige, informatieve review. Zo geef je andere potentiële klanten de gelegenheid om voor zichzelf te beslissen of ze al dan niet een bestelling bij deze onderneming willen plaatsen. Klopt het dat verzendingen vanaf € 20 gratis worden verzonden? Is de klantenservice inderdaad elke dag bereikbaar via de voorgestelde kanalen? En profiteer je als klant probleemloos van de aangeboden 30 dagen bedenktijd? Laat het ons zeker weten! Als je benieuwd bent wat onze bezoekers zoal over andere bedrijven te vertellen hebben, kun je hier klikken. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!