ErvaringenSite

  Ervaringen Tommy Teleshopping

  Tommy Teleshopping is geen onbekende naam. Zo ongeveer iedereen kent dit bedrijf van de soms urenlange reclames die je ’s middags op televisie ziet bij SBS, RTL en Net5. Maar je hoeft hier niet naar te kijken om gebruik te maken van een van de aanbiedingen van Tommy Teleshopping; je kunt de artikelen ook online bestellen. Maar lees eerst de reviews van klanten die je vóór gingen, om erachter te komen of dit wel een goed idee is. Hoe is de kwaliteit van de producten die Tommy Teleshopping aanbiedt? En zijn de aanbiedingen wel echt scherp of valt het tegen?

  Over Tommy Teleshopping

  Tommy Teleshopping is marktleider in zowel Nederland als België op het gebied van thuiswinkelen via televisie. Hun zendtijd bij de commerciële zender is ruim 200 uur per week. De artikelen die op televisie uitgebreid worden gepresenteerd, zijn exclusief bij Tommy Teleshopping te bestellen. En dat hoeft niet meer ouderwets met een telefoontoestel voor de televisie te zijn, waarbij je snel het telefoonnummer van het televisiescherm afleest. Tommy Teleshopping is met de tijd meegegaan en presenteert alle producten ook gewoon via een uitgebreide webshop. Je kunt zo nog wat langer nadenken en op je gemak het product op internet bekijken en hier wat recensies lezen, voordat je overgaat tot een koop.


  Een klassieke Tommy Teleshopping commercial: de Nicer Dicer Magic Cube. Kun jij nog zonder dit keukenapparaat?

  Diensten van Tommy Teleshopping

  Bij Tommy Teleshopping kun je terecht voor allerlei producten in de categorieën Afslanken & Fitness, Mooi & Gezond, Keuken, Wonen & Slapen, Huishouden, Tuin Klussen & Hobby. Ook is er een outlet, waar je extra aanbiedingen kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan allerlei innovatieve fitnessapparaten, een zogenaamde Perfect Cooker, een Mr Ti om schoon te maken. Bijna alle producten van Tommy Teleshopping hebben klinkende namen en vaak krijg je een tweede gratis of een ander cadeautje om jou over te halen tot de aankoop over te gaan.

  Om het winkelen bij Tommy Teleshopping voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken, heeft de winkel een aantal services. Zo is er gratis verzending en hebben klanten de mogelijkheid achteraf te betalen. Dat is voor mensen een veiliger en zekerder gevoel. Voldoet een product niet geheel aan de verwachten, dan geldt: niet goed = geld retour. Ook kun je binnen 30 dagen ruilen.

  Complimenten, klachten, problemen, tips voor Tommy Teleshopping

  Is er iets fout gegaan met een bestelling? Tommy Teleshopping heeft een uitgebreide klantenservice die telefonisch en per mail bereikbaar is. Op de website vind je informatie over retourneren, algemene voorwaarden en herroepingsvoorwaarden.

  Heb jij ervaring met Tommy Teleshopping?

  Laat dan hier jouw review achter! Hoe zijn jouw ervaringen met dit bedrijf? Heb je misschien wel eens een klacht ingediend of een leveringsprobleem ondervonden? Laat dat dan weten! Wij zijn ook heel benieuwd naar hoe Tomme Teleshopping met een klacht of probleem is omgegaan: hebben ze alles op alles gezet om een euvel te verhelpen? Geef ze een complimentje in de vorm van een review! Vond jij hier een fantastische deal met een grote korting? Geef de tip door! Of viel een apparaat dat je hier kocht bijna meteen uit elkaar van ellende? Dan kun je hier de volgende klant alvast waarschuwen.

  Lees hier ervaringen van echte klanten van Tommy Teleshopping. Wat gebeurt er als je een product van tv bestelt? Werkt het echt? Hoe snel is de levering?

  Tommy Teleshopping
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Niks kopen

  Koop niks bij tommy teleshopping. Je weet op voorhand dat het rommel is

  Door: M. Rousseaux03-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Klacht en misleidende reklame Handy Heater

  Klacht en misleidende reklame Handy Heater
  Beste,

  Dit is een klacht voor de ontvangen goederen: Bestelling 615848077
  Handy Heater

  Toestel werkt niet zoals “mooi” voorgesteld op TV.
  Toestel heeft niet de aangegeven instellingen qua temperatuur instellingen.
  Toestel maakt veel lawaai!

  Voor het terugsturen van niet goede toestellen moet er toch nog een betaling gebeuren bij de Post??

  Dit is de zoveelste keer mensen op een verkeerde manier ingelicht worden.

  Mvg,

  Donckerwolcke

  Door: Donckerwolcke27-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Tommy Teleshopping

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tommy Teleshopping een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Tommy Teleshopping. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tommy Teleshopping actief?

  Tommy Teleshopping is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tommy Teleshopping gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.