ErvaringenSite

  Ervaringen TOMTOP

  Sinds het internet bestaat en voor vrijwel iedereen bereikbaar is geworden, profiteren wij daar met zijn allen van, omdat je nu producten uit andere landen tegen lagere prijzen kunt kopen. Eén van de grote aanbieders uit China die vele artikelen verkoopt die je dagelijks gebruikt is TOMTOP. Hier bij ErvaringenSite lees je wat anderen vinden van deze webshop.

  Over TOMTOP


  In 2004 werd Tomtop.com opgericht. Het is een webshop afkomstig uit China die velerlei artikelen verkoopt die voornamelijk bedoeld zijn voor dagelijks gebruik. Denk hierbij aan kleding, gereedschap, videogames, huis- en tuinartikelen, fietsen, vishengels etc. Van alles wat dus en het aanbod wordt steeds verder uitgebreid, tegen scherpe prijzen. Sinds 2006 is TOMTOP ‘Gold supplier’ geworden van Alibaba. Dit certificaat wordt alleen aan bedrijven gegeven die gecontroleerd en geverifieerd zijn door de onafhankelijke partij ACS.


  Shoppen in China

  Diensten


  Op de website van TOMTOP valt meteen op dat de gehele winkel in het Engels is opgesteld. Ze leveren wel naar België, maar je kunt er niet voor kiezen om de taal in het Belgisch in te stellen. Je kunt wel bovenin naast de NL vlag instellen in welke munteenheid je de prijzen wilt bekijken. Daar kun je ook voor Euro kiezen, wel zo duidelijk toch? De categorieën met producten die ze aanbieden zijn:

  • Cellphone & Accessories
  • Cameras & Photo Accessories
  • Toys & Hobbies
  • Smart Device & Safety
  • Sports & Outdoor
  • Apparel & Jewelry
  • Computer & Stationery
  • Video & Audio
  • Home & Garden
  • Health & Beauty
  • Car Accessories
  • Test Equipment & Tools

  Als je moeite hebt met de Engelse taal, hoeft het niet heel moeilijk te zijn, kijk gewoon eens rond in de verschillende categorieën, dan zie je vanzelf om welke producten het gaat.

  Levering en betaling


  Wanneer je wilt dat een bestelling binnen 3 tot 8 dagen geleverd wordt, dan kun je ervoor kiezen om links bovenaan naar de Local Warehouses te gaan, en daar te klikken op Germany Warehouse. De goederen worden dan vanuit Duitsland geleverd, de keuze is echter wel beperkter. De normale verzendtijd van de bestelling vanaf China naar België is 7 tot 15 dagen. Bij producten waar Free Shipping bij staat is het verzenden gratis. Anders komen er wel verzendkosten bij, de hoogte hiervan hangt af van het type product en dergelijke. Je kunt je bestelling betalen onder andere met Paypal of je Creditcard betalen.

  Klachten


  Bij TOMTOP kun je gebruik maken van de 14 dagen bedenktijd, waarbinnen je een product zonder redenen terug mag sturen. Elk product heeft een specifieke garantieperiode, als het binnen die periode gebreken vertoont, dan kun je dit duidelijk maken aan TOMTOP door foto’s en dergelijke van het defecte item te sturen, waarbij het gebrek duidelijk wordt. Je krijgt dan meestal je geld terug of een nieuw product. Soms moet het artikel teruggezonden worden voor een gratis reparatie service of vervanging.

  Wat is jouw ervaring met TOMTOP?


  Ben jij een vaste klant van TOMTOP en bestel je vaak bij hen omdat de producten van goede kwaliteit en lekker goedkoop zijn? Vertel het ons dan! Ook wanneer je ervaringen wat minder positief zijn horen wij van ErvaringenSite graag jouw mening, hiermee kun je anderen helpen om een goede keuze te maken uit het enorme aanbod webshops dat er te vinden is.

  Wat ervaren de klanten van TOMTOP, worden bestellingen binnen een acceptabele tijd geleverd en zijn de producten die zij verkopen van goede kwaliteit?

  TOMTOP
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TOMTOP

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TOMTOP een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TOMTOP. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TOMTOP actief?

  TOMTOP is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TOMTOP gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.