ErvaringenSite

  Ervaringen Tomzorg

  Een zorgeloze oude dag is een droom voor iedereen! Als je niet meer goed te been bent, wil je toch niet dat je mobiliteit volledig stopt? Waardig oud worden is een recht, en gelukkig leven we in een tijd waar dat zeker mogelijk is. Je kunt immers allerlei zorgproducten aanschaffen die de kwaaltjes van ouderdom minimaliseren. Bij Tomzorg kun je terecht voor zaken zoals rollators en scootmobielen. Wat wel belangrijk is, is dat je op deze producten moet kunnen vertrouwen. Je wil immers niet hebben dat je scootmobiel tijdens je ritje volledig blokkeert! Je moet er dus zeker van zijn dat je goede en betrouwbare producten aanschaft bij Tomzorg. Je kunt zekerheid krijgen door op ErvaringenSite eens goed te lezen wat andere mensen denken van dit bedrijf. Leer van de ervaringen van klanten en kom nooit voor een onaangename verrassing te staan!

  Over Tomzorg
  Tomzorg is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het aanbieden van zorgproducten. Tomzorg is opgericht door de eponieme Tom, die zelf jarenlang ervaring had in de zorgsector. Het bedrijf heeft hiervoor een online webshop en een showroom in Breukelen. Tomzorg is bereikbaar per telefoon, via e-mail, en ook op Whatsapp. Je kunt ook terecht in hun showroom van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag tot 15:00 uur.

  Producten en diensten van Tomzorg
  Tomzorg heeft een aanbod van allerlei zorgproducten in een paar grote categorieën. Meer specifiek richten ze hun aanbod op Rollators (lichtgewicht, voor binnen en buiten, Topro, drempelhulp en allerlei accessoires), Rolstoelen (opvouwbaar, lichtgewicht, elektrisch, duwstoel) en Scootmobielen. Hiernaast kun je bij Tomzorg ook producten kopen om je badkamer aan te passen, met name de douche, het toilet, met een badlift, een postoel en allerlei hulpmiddelen. Wat betreft mobiliteit zitten er looprekken, wandelstokken en krukken in het aanbod. Als je problemen ondervindt in de slaapkamer, zijn er ook seniorenbedden, tilliften, bedtafels en andere slaapkameraccessoires te vinden. Tot slot heeft Tomzorg ook hulpmiddelen voor de keuken, leeshulpmiddelen, soorten horloges en telefoons en wat hygiëneproducten.

  Als je de producten van Tomzorg voor 12:00 uur bestelt, heb je ze de volgende dag al in huis. Leveringen zijn gratis in Nederland vanaf je een bepaalde orderwaarde hebt. Bestellingen vanuit Duitsland of België hebben altijd verzendkosten. Je kunt betalen via iDeal en Afterpay.

  Klachten, complimenten en tips voor Tomzorg
  Bevalt het product je niet? Dan heb je 30 dagen retourrecht. Je kunt ook terecht bij ErvaringenSite om je ongenoegen te delen. Was er iets mis met de verzending, of de kwaliteit van je product? Dan is het zeer interessant voor andere mensen om over jouw ervaringen te lezen. Vertel ze wat je denkt van Tomzorg! Uiteraard is jouw mening ook van harte welkom als je tevreden bent over het bedrijf. Vind je dat je super goed geholpen bent, en is jouw leven ten goede veranderd na het aanschaffen van een rollator, scootmobiel of wat dan ook van Tomzorg? Dan horen wij hier graag over! Wat jouw mening ook is, schrijf een review over Tomzorg en doe andere mogelijke klanten hier een groot plezier mee!

  How To Start Your Own Ecommerce Store & Sell Product Online - Complete Details

  Tomzorg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Rolstoel Esmee

  Op til beugel van been steun ben al 6 maanden bezig met tomzorg omdat onderdeel.te krijgen maar je wordt gewoon in de maling genomen elke keer bellen met klantenservice en e-mailen met tomzorg maar niks helpt laatste keer op 14 jullie gebeld ja u wordt terug gebeld maar nee hoor op 15 Julie 2021 nog 1 keer gebeld maar na overleg met collega zouden ze de zelfde dag een complete been steun sturen maar tot op heden niks ontvangen heb inmiddels een ander rolstoelbedrijf gebeld en besteld heb ze uitgelegd wat er met huidige rolstoel aan de hand was die vonden ze schandalig hoe ze met klanten omgaan dit bedrijf stuurt gratis extra onderdeel mee dat is tenminste service

  Door: Ben Wolda17-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Tomzorg

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tomzorg een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Tomzorg. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tomzorg actief?

  Tomzorg is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tomzorg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.