ErvaringenSite

  Ervaringen TopDealer

  Bent u op zoek naar de scherpste prijzen voor horloges en sieraden? Of heeft u een antiek horloge en vraagt u zich af of het te restaureren is? Dan is misschien TopDealer.nl de winkel voor u. Op de ErvaringenSite kunt u de ervaringen lezen van onze andere bezoekers over diverse diensten die beschikbaar zijn in de Benelux. Deze gaat pagina gaat over TopDealer.nl, een online winkel voor horloges en sieraden. Naast reviews, vindt u op deze pagina alle belangrijke informatie over TopDealer.nl en de antwoorden op de mees gestelde vragen. Als u op zoek bent naar een horloge en u bent nog niet zeker of TopDealer.nl de juiste winkel voor u is, dan raden we u aan om snel verder te lezen.

  Over TopDealer.nl
  TopDealer.nl is de online winkel van Topdeal Watches, een horlogewinkel in Delft. Topdeal Watches is al actief sinds 2009. In haar winkel kunt u vele horloges bekijken en passen, verder kunt u bij Topdeal Watches terecht voor reparaties. Ook de horloges die niet beschikbaar zijn in de winkel, kunt u daar en op dat moment alsnog bestellen, afrekenen en laten bezorgen bij u thuis. Het hele assortiment van Topdeal Watches is te vinden op TopDealer.nl, waar u het gemakkelijk kunt bestellen en laten bezorgen op uw adres. Voor automatische horloges met een watchwinder kunt u terecht bij WatchWinderWebshop.nl.

  Diensten van TopDealer.nl
  TopDealer.nl is een erkende distributeur voor diverse horlogemerken (meer dan 20 merken). Bij haar online winkel kunt u terecht voor horloges, sieraden en horlogeaccessoires zoals bandjes, kisten, watchwinder, gereedschap en sieradenkoffers. Door het brede assortiment van TopDealer.nl is het ook een goede winkel voor horlogemakers.

  Horloge reparaties
  Naast de online winkel, kunt u ook terecht bij de TopDealer.nl voor reparaties. In haar fysieke winkel in Delft heeft TopDealer.nl een team van speciaal opgeleide reparateurs, waar u uw horloge kunt repareren en de batterij laten vervangen. Aangezien TopDealer.nl een erkende distributeur is, kunnen ze gemakkelijk de nodigde onderdelen bestellen van officiële leveranciers. TopDealer.nl doet geen reparatie van imitatiehorloges. In sommige gevallen kunt u ook uw sieraden laten repareren. Meestal als u uw batterij wilt laten vervangen is uw horloge niet meer waterdicht na de procedure. Hiervoor biedt TopDealer.nl een speciale dienst, vanaf € 25,00 kunt u de batterij laten vervangen en een waterdichtheidstest laten uitvoeren.

  Uw mening over TopDealer.nl
  Bij de ErvaringenSite is het onze missie om al onze bezoekers te informeren, als ze op het punt staan gebruik te maken van een nieuwe dienst voor de eerste keer. Maar om dit waar te maken, hebben we uw hulp hierbij hard nodig. Daarom willen we u zo vriendelijk mogelijk vragen om altijd uw ervaringen, voor diensten die u weleens heeft gebruikt, te delen op onze website. In dit geval als u weleens een aankoop heeft gekocht op TopDealer.nl of uw horloge heeft laten repareren in haar winkel in Delft, zullen we het erg waarderen als u uw ervaringen zou kunnen delen op deze pagina.

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!)

  TopDealer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TopDealer

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TopDealer een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TopDealer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TopDealer actief?

  TopDealer is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TopDealer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.