ErvaringenSite

  Ervaringen Toys For Joy

  De komst van online shops maakt het voor veel mensen heel wat eenvoudiger om bepaalde producten te bestellen. Zo is het aanschaffen van artikelen zoals intiem speelgoed, lingerie en andere sexy hulpmiddelen een stuk makkelijker geworden. Maar in dat gemak schuilt ook een beetje ongemak. Want hoe weet je dat een online shop die dit soort producten verkoopt betrouwbaar is? Hoe wordt er bijvoorbeeld met je bestelling en je persoonlijke informatie omgegaan? Weet je hoe je hierover meer te weten komt? Door de reviews op onze website te lezen. In deze recensies beschrijven andere klanten namelijk uitgebreid over hun ervaringen met dit soort webshops en de producten die er aangeboden worden. Zo beschik je snel over een duidelijk overzicht over welke shops betrouwbaar zijn. Je voorkomt jezelf op die manier het nodige ongemak voor artikelen die je juist plezier moeten brengen.

  Over Toys For Joy

  Toys For Joy is een online shop die intieme speeltjes voor hem en haar verkoopt. De website wordt beheerd door Connect Concept, een bedrijf dat in Amsterdam gevestigd is. Is winkelen bij Toys For Joy veilig? Deze webshop beschikt over het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk en het Webwinkel Keur. Er wordt dan ook gewerkt volgens de voorwaarden die deze keurmerken samen met de consumentenbond in 2014 hebben vastgelegd. Daarnaast worden voor klanten in België en Nederland veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard aangeboden waardoor aankopen gewaarborgd zijn. De klantenservice van de site is voor vragen hierover zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

  Mit einem Onlineshop durchstarten! Ich erzähle wie ich es gemacht habe. I Erdem24/7

  De producten van Toys for Joy

  In deze webshop vinden heren en dames ruime assortimenten intiem speelgoed en lingerie. Zo is er onder andere latex en lederen kleding verkrijgbaar net zoals body's en lakkleding. Voor dames zijn er onder meer nog korsetten, kousen en babydoll setjes te bestellen. In het aanbod aan speeltjes biedt Toys for Joy bijvoorbeeld vibrators en dildo's, pompen, klemmen en ringen. Ook is er een complete rubriek met BDSM artikelen in deze online shop te vinden. Enkele van de merken die verkocht worden zijn Gildo, Nalone, Rosy Gold en Exotiq. Bij elk product staat een duidelijke omschrijving en op het moment dat je bestelt krijg je te zien hoeveel verzendkosten je moet betalen. De bestelde artikelen worden in een merkloze doos verstuurd en om je privacy te waarderen worden bestellingen niet bij buren afgegeven.

  Reviews over Toys For Joy

  Heb jij als klant commentaar op de werkwijze van deze online shop? En wil je die graag met andere consumenten delen? Dan ben jij bij ons aan het goede adres. Wij vinden namelijk dat iedereen het recht heeft om te weten hoe webshops met klanten omgaan en hoe tevreden zij hun klanten maken. Daarom bieden we je als klant van Toys For Joy de kans om jouw review op onze website te plaatsen. Zo kunnen we met elkaar precies laten zien hoe deze shop gewaardeerd wordt en wat jullie de goede en slechte kanten van het bedrijf vinden. Wees daarom specifiek in de details als je in jouw beoordeling beschrijft welke ervaring jij hebt met de producten en kwaliteit van deze online winkel.

  Toys For Joy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Toys For Joy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Toys For Joy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Toys For Joy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Toys For Joy actief?

  Toys For Joy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Toys For Joy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.