ErvaringenSite

  Ervaringen Trendhopper

  Een trendy, hip en modern interieur aan je woonkamer, keuken of slaapkamer geven is belangrijk. Als je tevreden bent over hoe je huis eruit ziet, leef je immers gelukkiger. Het geeft je een goed gevoel om rond te kijken in je woonruimte met voldoening. Een degelijk interieur samenstellen is niet altijd gemakkelijk, er zijn immers zoveel winkels tegenwoordig! Hoe weet je nu waar te beginnen? Bij Trendhopper kan je in hun winkels of bij de webshop terecht voor allerlei meubels en andere interieur-opvulling. Bij overweging of Trendhopper iets voor jou kan betekenen, is het ongetwijfeld een uitstekend idee om de ervaringen van eerdere klanten van dit bedrijf eens goed uit te pluizen. Op ErvaringenSite kan je reviews en besprekingen vinden van Trendhopper. Informeer je goed!

  Over Trendhopper
  Trendhopper is een Nederlands bedrijf dat opgericht werd in 1982 door een aantal meubelzaken die wilden inspelen op allerlei trends. Hierdoor zetten ze een shop-in-shop op, genaamd Trendhopper. 10 jaar later werd er een strakkere formule uitgedokterd, met een meer uniforme en centraal gestuurde aanpak. Vandaag de dag is Trendhopper een franchiseformule met duidelijke richtlijnen voor de deelnemende franchisenemers. Er zijn momenteel ongeveer 20 vestigingen doorheen Nederland, zoals in Zwolle, Venlo, Leeuwarden, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven en Breda. In 2012 sloot Trendhopper zich aan bij Interieur Partner Ring / VME Nederland B.V. Je kan Trendhopper bereiken via de website, in de vestigingen, per email en telefoon, en ze zijn ook actief op Pinterest, Facebook en Instagram.

  Producten en diensten van Trendhopper
  Bij Trendhopper kan je terecht voor allerlei producten die trends volgen. Je moet vooral denken aan items in het segment Wonen, zoals banken, kasten, dressoirs, vloerkleden, relaxfauteuils en hockers. Hiernaast zijn er ook producten gecentreerd rond Eten, zoals stoelen, barkrukken en servies. Puur decoratieve voorwerpen zoals klokken, kussens, kandelaars en manden kan je hier ook vinden. Je kan die aankopen via de webshop of in de winkels. Trendhopper werkt samen met een aantal merken, waaronder BePureHome, Gusta, VT Wonen, Wandkraft en Woood.

  Op de website van Trendhopper kan je voorbeelden vinden van allerlei interieurs, ter inspiratie. Je kan ook een Trendhopper Cadeaukaart kopen. Die is twee jaar geldig en kan gebruikt worden in de webshop en de woonwinkels. Als je zelf trots bent op je interieur, kan je op de website van Trendhopper wat foto’s ervan delen met andere mensen. Je kan betalen via iDeal, VISA of Mastercard, Huis & Tuin cadeau of met een Trendhopper Cadeaukaart. De prijzen op de website zijn inclusief BTW. Bij Trendhopper heb je 14 dagen herroepingsrecht. Retourneren is gratis.

  Klachten, complimenten en tips voor Trendhopper
  Als je tevreden bent over je interieur, kan je een foto plaatsen op hun site. Het is ook ten sterkste aangeraden om hier bij ErvaringenSite al jouw ervaringen met Trendhopper neer te schrijven! Laat aan andere mensen weten hoe jij het shoppen bij dit bedrijf hebt ervaren. Of je nu teleurgesteld was over het product of over hun diensten, of erg tevreden bent met je nieuw interieur, het delen van jouw mening is belangrijk voor toekomstige klanten van Trendhopper!

  Har Ek Maal ₹20 Rupees Only , World's Cheapest Online Shopping Website Real or Fake !!

  Trendhopper
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Trendhopper

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Trendhopper een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Trendhopper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Trendhopper actief?

  Trendhopper is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trendhopper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.