ErvaringenSite

  Ervaringen Trendy Juwelen

  Op zoek naar trendy armbanden, kettingen of ringen? Op zoek naar die ene verlovingsring? Kijk eens bij Trendy Juwelen! Wat klanten vinden van trendy Juwelen lees je hier op ErvaringenSite.
  Heb je al ervaring met Trendy Juwelen? Laat dan zeker een reactie achter op de pagina!

  Over Trendy Juwelen

  Trendy Juwelen is een online winkel die allerlei juwelen verkoopt voor zowel mannen als vrouwen. De winkel is gevestigd in Averbode, België. Op de webshop vind je onder andere ringen, armbanden, halskettingen, oorbellen en een love collection.


  Of maak gewoon je eigen ring, van een theelepeltje!

  Diensten van Trendy Juwelen

  Bij Trendy Juwelen kan je terecht voor juwelen voor mannen en vrouwen. Je vindt er verschillende ringen in verschillende materialen en kleuren. Zo heb je zilveren ringen, ringen in staal, rosé ringen, ringen met zirkonia stenen, ringen met parels, … Je kan er ook voor kiezen om je ring te laten graveren. Je vindt er ook heel wat armbanden, halskettingen en oorbellen. In de love collection vind je verlovingsringen, ringen met hartjes, oorbellen en kettingen. Bij Trendy Juwelen kan je gemakkelijk online bestellen en veilig betalen met verschillende betaalmogelijkheden. je hebt er ook steeds 14 dagen retourrecht. Weet je niet welke ringmaat je hebt? Geen probleem! Op de website vind je een gemakkelijke tabel om daar achter te komen. je kan zelfs een meetlintje downloaden en afdrukken om de juiste ringmaat te weten.

  Klachten of vragen voor Trendy Juwelen

  Heb je vragen of een klacht over Trendy Juwelen? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon of via een online contactformulier op de website. Trendy Juwelen heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Trendy Juwelen? Heb je net de perfecte verlovingsring gevonden? Of ben je heel er g blij met je nieuwe aankoop? Hoe verliep de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Trendy Juwelen. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om nieuwe juwelen te bestellen bij Trendy Juwelen? Laas dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Trendy Juwelen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Trendy Juwelen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Trendy Juwelen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Trendy Juwelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Trendy Juwelen actief?

  Trendy Juwelen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trendy Juwelen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.