ErvaringenSite

  Ervaringen Truck Gloves

  Wanneer u weleens op wintersport bent geweest dan weet u als geen ander hoe belangrijk goede handschoenen zijn. De handschoenen moeten zowel uw handen warm houden, maar ook grip op de stokken geven en het liefst comfortabel genoeg zijn om gemakkelijk je skipas tevoorschijn te halen. Maar welk merk doet precies dat? Bij welk bedrijf moet je zijn voor goede handschoenen. Met name als je online aan het kijken bent wil je graag zoveel mogelijk van een bedrijf weten voordat je overgaat tot het plaatsen van een bestelling. Truck Gloves is een bedrijf die haar producten aanbiedt via hun webwinkel. Om te achterhalen wat anderen van dit bedrijf vinden bent u hier op Ervaringensite.be aan het juiste adres. Hier leest u niet alleen meningen van mensen die daadwerkelijk contact hebben gehad met Truck Gloves, maar ook eventuele klachten en suggesties worden hier met u gedeeld.

  Over Truck Gloves

  Truck Gloves is op gericht in Utah door 3 vrienden, Brett, Andy en Jay. Gezamenlijk hebben ze meer dan 75 jaar doorgebracht in de natuur. Als geen ander weten ze hoe belangrijk kwaliteit van materiaal is en hoe afhankelijk je er als gebruiker van bent in de middle of nowhere. De ervaring die ze in de bergen, de bossen en diverse paden hebben opgedaan wilden ze omzetten in het maken van diverse kwalitatief hoogstaande handschoenen. Doordat ze rechtstreeks aan de klant leveren en geen overbodige kosten maken met marketing en dure verpakkingen betaal je bij Truck Gloves slechts voor de materialen, het transport en hun operationele kosten. Niet meer en niet minder. Daarmee zijn ze van mening dat ze kwalitatief een goed product leveren tegen een markt ontregelde prijs.

  Dad's First Online Shop | Friday Night Dinner

  Producten & Diensten Truck Gloves

  De producten van Truck Gloves zijn onderverdeeld in 3 verschillende soorten handschoenen. Er is een groep voor Skiën & Snowboarden, Fietsen en een groep voor Werkhandschoenen. De handschoenen voor skiën en snowboarden zijn dusdanig ontworpen dat ze warm, duurzaam en comfortabel zijn. Ze gebruiken materialen die precies daar aan voldoen. Zowel het leer, de isolatiematerialen als het garen zijn allen van hoge kwaliteit. In totaal hebben ze meer dan tien verschillende types, waaronder zowel handschoenen als wanten. Het assortiment voor Fietshandschoenen is iets kleiner en totaal hebben ze vijf verschillende varianten. Zowel voor mountainbiken als voor het fietsen op de weg, de handschoenen zorgen voor bescherming en grip en dusdanig ontworpen dat ze ademend zijn. Ook hier weer is comfort en duurzaamheid erg belangrijk geweest in het kiezen van de materialen. De laatste groep handschoenen bevat de Werkhandschoenen. Gemaakt van geitenleer voor iedere klus die je met een van de vijf verschillende handschoenen maar kan bedenken. Van het harken in de tuin tot en met het werken met zwaar gereedschap, ze hebben een variant die erbij past.

  Beleving, ervaring, mening, review Truck Gloves

  Heeft u onlangs handschoenen van Truck Gloves besteld? Gaat u iedere wintersport op pad met handschoenen van Truck Gloves? Heeft u misschien in het verleden een paar handschoenen versleten van het bedrijf en heeft u redenen om er nooit meer zaken mee te doen? We horen in alle gevallen dat u contact met Truck Gloves heeft gehad erg graag van u wat u van het bedrijf en haar producten vind. We willen u vragen om een review te schrijven met daar in uw ervaringen en belevingen en zo een helder beeld te schetsen wat anderen van dit bedrijf kunnen verwachten. U review helpt andere een afgewogen beslissing te nemen voordat men over gaat tot het bestellen van handschoenen bij Truck Gloves.

  Truck Gloves
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Truck Gloves

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Truck Gloves een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Truck Gloves. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Truck Gloves actief?

  Truck Gloves is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Truck Gloves gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.