Truth Treatment Systems

Alle reviews

Truth Treatment Systems

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

Truth Treatment Systems

Wat is de waarheid over huidverzorging? Je huid verzorgen kan namelijk veel meer zijn dan alleen cosmetisch. Bij Truth Treatment Systems geloven ze dat de zorg voor de huid draait om de gezondheid van de huid. Alle producten zijn samengesteld door apothekers en werken aan de biochemie van de huid, op cellulair niveau voor huidverzorging met echte resultaten.

Over Truth Treatment Systems
Het Amerikaanse bedrijf R. Ph. Truth Treatment Systems™, is opgericht door Benjamin Ridder Fuchs. Een geregistreerde apothekervoedingsdeskundige en huidverzorgingschemicus. De afgelopen 35 jaar heeft hij farmaceutisch krachtige huidgezondheidsproducten ontwikkeld voor schoonheidsspecialisten, dermatologen, plastisch chirurgen en zijn eigen klanten. Het bedrijf is gevestigd in Colorado, Verenigde Staten. Met meerdere vestigingen over de hele wereld, zoals Mexico, Canada, Singapore en in Europa. 

Producten Truth Treatment Systems
Het geheim volgens Benjamin Ridder Fuchs is een formule die dermale processen op huidcelniveau (niet op het oppervlak) versterken, maar met 100 procent actieve en functionele ingrediënten die zichtbare, gezonde veranderingen in je huid teweegbrengen. Ingredienten die fibroblasten activeren, keratinocyten normaliseren, eiwitten stimuleren en de productie van extracellulaire lipiden helpen te verbeteren. De producten van Truth Treatment Systems™ ondersteunen de chemie van de huid, versnellen de genezing van brandwonden en snijwonden, schaafwonden en acne-vlekken en helpen tegelijkertijd fijne lijntjes en rimpels te vervagen, verhelderen en hydrateren, waardoor de huid stralend, stevig en vooral gezond blijft.

Diensten van Truth Treatment Systems
Op de website van Truth Treatment Systems kun je kiezen uit vele verschillende producten en deze ook direct aanschaffen. De prijzen voor de producten variëren. Zo kun je een biomimetische mist spray kopen voor $19 tot een uitgebreid huidverzorgingspakket voor $385. In de online blog kun je meer te weten komen over de gezondheidsvoordelen van onder andere cordyceps, en lezen wat fibroblasten zijn en wat eiwitten daadwerkelijk voor je huid doen.

Truth Treatment Systems Loyaliteitsprogramma
Truth Treatment Systems™ biedt ook het Truth Loyaliteitsprogramma voor geregistreerde klanten, waarbij al hun klanten worden beloond met punten. Door middel van dit beloningsysteem kun je op verschillende manieren punten verdienen. Begin met het aanmaken van een account en je hebt je eerste punten al binnen. Met het Truth Treatment Systems loyaliteitsprogramma krijg je bij elke bestelling er weer extra punten bij. Ben je jarig? Dan komt er nog wat bovenop. Je kunt vervolgens de punten inwisselen voor korting bij het afrekenen. Bij elke 100 punten krijg je $10 korting op je bestelling.  Wil je de producten refereren aan je vrienden? Dan krijgen zij $15 korting op hun eerste bestelling van $99 en ontvang jij $15 voor elke succesvolle verwijzing. 

Complimenten, reviews, tips en beoordelingen The Great Courses
Volgens de oprichter van Truth Treatment Systems hebben alle producten van Truth Treatment Systems™ hebben één ding gemeen: ze werken! Lees nu hoe anderen de producten van Truth Treatment Systems hebben ervaren, en deel ook jouw mening met anderen, zodat iedereen de kans krijgt om achter de waarheid te komen. Wil je liever je mening, klacht or tip direct kwijt bij de klantenservice van Truth Treatment Systems, dan kun je deze via telefoon (1-866-280-5545) of mail bereiken.