ErvaringenSite

  Ervaringen Tuinadvies.nl

  Een mooie tuin is een belangrijk onderdeel van je huis. En je hebt hiervoor natuurlijk veel planten en bloemen nodig! Bij Tuinadvies kun je terecht voor een heel arsenaal aan bloemen en planten en ander tuingerief dat je online via hun webshop kan bestellen. Planten online bestellen is natuurlijk niet altijd betrouwbaar, er kan immers veel mislopen in dat proces. Hierdoor moet je er zeker van zijn dat de ervaringen van huidige klanten positief zijn. Op ErvaringenSite kun je alle beoordelingen en reviews van Tuinadvies lezen!

  Over Tuinadvies
  Tuinadvies BVBA is een Belgisch bedrijf dat zich volledig richt op het geven van tuinadvies en verkopen van planten en bloemen en ander tuingerief. De hoofdzetel ligt in Evergem. Verzending is mogelijk naar België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Tuinadvies is onderdeel van Matelma, een internationaal bedrijf dat ook sites in het Duits en het Frans heeft. Je kunt Tuinadvies bereiken per telefoon en e-mail, op Facebook, Instagram en Pinterest.

  Producten en diensten van Tuinadvies
  Tuinadvies is een website volledig toegewijd aan planten en dieren in de tuin. Je kunt hier allerlei advies vinden over tuinieren, vijver & zwembad, de eettuin, bloemschikken, tuinproblemen, enzovoort. Er is ook een plantengids en een tuinforum, waarop je kunt praten met andere tuinvrienden, foto’s van je tuin kan plaatsen, en gebruik maken van een plantenherkenner.

  Het grootste deel van Tuinadvies is de online webshop. Hierin kun je meer dan 25.000 producten kopen, in categorieën zoals: Zaden en bloembollen (voor bloemen, groenten, fruit, kruiden, paddenstoelen), Planten opkweken (allerlei benodigdheden, kweeksystemen, composteren en zeven, potgrond en boomschors, meststof), Praktisch tuinieren (tuingereedschap, machines, meetapparatuur, transport, tuinkledij), Aanleg en inrichting (meubelen, houtbehandelng, gazonzorg), Bestrijdingsmiddelen (tegen ongedierte en onkruid maar ook tegen katten, honden en vossen), Decoratie en sfeer (denk aan tuinbeelden, bloemschikken, tuinverlichting, kaarsen), In en om het huis (barbecue, brievenbussen, kunstplanten), Huis- en tuindieren (nestkastjes, vogelvoer, speelgoed voor honden/katten, kippenhokken, enzovoort), Serres en tuinhuizen en Planten kopen.

  Bij dat laatste krijg je op de webshop een groot aanbod, waarin je dan kan filteren om de geschikte plant naar keuze te vinden. Die kun je dan laten bezorgen. Je kunt onder andere selecteren op habitat, winterhardheid, bladkleur, PH bodem, enzovoort. Let op dat het assortiment verschilt per land. Bij Tuinadvies krijg je een gratis levering vanaf een bepaalde ordergrootte. Je kunt betalen met Bancontact/Mister Cash, VISA, MasterCard, iDeal en vooraf betalen per overschrijving. Je krijgt je producten na 1 tot 2 werkdagen. Tot 30 dagen na ontvangst van de producten heb je herroepingsrecht, zonder opgave van redenen. Hierna heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen.

  Klachten, complimenten en tips voor Tuinadvies
  Heb je een mening over Tuinadvies? Misschien wel een klacht? Of toch een complimentje voor hun diensten? Dan kun je dat hier op ErvaringenSite laten weten. Vertel andere mensen wat je denkt van Tuinadvies, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten van een bestelling plaatsen bij dit bedrijf. Als je bijvoorbeeld een plant hebt gekocht die volledig verwelkt is aangekomen, dan kun je dit vertellen aan anderen! Maar ook als die in tiptop vorm was, is het leuk om dit te delen. Of je nu tevreden bent of niet, het is interessant voor potentiële klanten om te kunnen lezen over jouw ervaringen, dus geef Tuinadvies meteen een beoordeling!

  Dropshipping Challenge: Online-Shop bauen (zum Geld verdienen)

  Tuinadvies.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tuinadvies.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tuinadvies.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tuinadvies.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tuinadvies.nl actief?

  Tuinadvies.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuinadvies.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.