Tuinadvies.nl

Alle reviews

Tuinadvies.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Tuinadvies.nl

Een mooie tuin is een belangrijk onderdeel van je huis. En je hebt hiervoor natuurlijk veel planten en bloemen nodig! Bij Tuinadvies kun je terecht voor een heel arsenaal aan bloemen en planten en ander tuingerief dat je online via hun webshop kan bestellen. Planten online bestellen is natuurlijk niet altijd betrouwbaar, er kan immers veel mislopen in dat proces. Hierdoor moet je er zeker van zijn dat de ervaringen van huidige klanten positief zijn. Op ErvaringenSite kun je alle beoordelingen en reviews van Tuinadvies lezen!

Over Tuinadvies
Tuinadvies BVBA is een Belgisch bedrijf dat zich volledig richt op het geven van tuinadvies en verkopen van planten en bloemen en ander tuingerief. De hoofdzetel ligt in Evergem. Verzending is mogelijk naar België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Tuinadvies is onderdeel van Matelma, een internationaal bedrijf dat ook sites in het Duits en het Frans heeft. Je kunt Tuinadvies bereiken per telefoon en e-mail, op Facebook, Instagram en Pinterest.

Producten en diensten van Tuinadvies
Tuinadvies is een website volledig toegewijd aan planten en dieren in de tuin. Je kunt hier allerlei advies vinden over tuinieren, vijver & zwembad, de eettuin, bloemschikken, tuinproblemen, enzovoort. Er is ook een plantengids en een tuinforum, waarop je kunt praten met andere tuinvrienden, foto’s van je tuin kan plaatsen, en gebruik maken van een plantenherkenner.

Het grootste deel van Tuinadvies is de online webshop. Hierin kun je meer dan 25.000 producten kopen, in categorieën zoals: Zaden en bloembollen (voor bloemen, groenten, fruit, kruiden, paddenstoelen), Planten opkweken (allerlei benodigdheden, kweeksystemen, composteren en zeven, potgrond en boomschors, meststof), Praktisch tuinieren (tuingereedschap, machines, meetapparatuur, transport, tuinkledij), Aanleg en inrichting (meubelen, houtbehandelng, gazonzorg), Bestrijdingsmiddelen (tegen ongedierte en onkruid maar ook tegen katten, honden en vossen), Decoratie en sfeer (denk aan tuinbeelden, bloemschikken, tuinverlichting, kaarsen), In en om het huis (barbecue, brievenbussen, kunstplanten), Huis- en tuindieren (nestkastjes, vogelvoer, speelgoed voor honden/katten, kippenhokken, enzovoort), Serres en tuinhuizen en Planten kopen.  

Bij dat laatste krijg je op de webshop een groot aanbod, waarin je dan kan filteren om de geschikte plant naar keuze te vinden. Die kun je dan laten bezorgen. Je kunt onder andere selecteren op habitat, winterhardheid, bladkleur, PH bodem, enzovoort. Let op dat het assortiment verschilt per land. Bij Tuinadvies krijg je een gratis levering vanaf een bepaalde ordergrootte. Je kunt betalen met Bancontact/Mister Cash, VISA, MasterCard, iDeal en vooraf betalen per overschrijving. Je krijgt je producten na 1 tot 2 werkdagen. Tot 30 dagen na ontvangst van de producten heb je herroepingsrecht, zonder opgave van redenen. Hierna heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen.

Klachten, complimenten en tips voor Tuinadvies
Heb je een mening over Tuinadvies? Misschien wel een klacht? Of toch een complimentje voor hun diensten? Dan kun je dat hier op ErvaringenSite laten weten. Vertel andere mensen wat je denkt van Tuinadvies, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten van een bestelling plaatsen bij dit bedrijf. Als je bijvoorbeeld een plant hebt gekocht die volledig verwelkt is aangekomen, dan kun je dit vertellen aan anderen! Maar ook als die in tiptop vorm was, is het leuk om dit te delen. Of je nu tevreden bent of niet, het is interessant voor potentiële klanten om te kunnen lezen over jouw ervaringen, dus geef Tuinadvies meteen een beoordeling!