ErvaringenSite

    Ervaringen Tuinadvies.be

    Lees of schrijf hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen.

    Is een tuin ooit af?

    Het antwoord daarop is waarschijnlijk ‘nee.’ Misschien voor een seizoen of een paar jaar, maar vaak begint het daarna toch weer te kriebelen. Of je krijgt teveel inspiratie als je weer eens een tuincentrum bezoekt. Het maakt daarbij niet uit of je een groentje of doorgewinterde tuinier bent. Waar je verder voor zal gaan kiezen, is een kwestie van smaak. En zelfs al ben je niet zo van het tuinieren, dan nog kun je wel genieten van de vogels, dieren en insecten die op bezoek komen.

    Zelf de heg snoeien is een peulenschil voor de buurmannen….toch?

    De smakelijke tuin

    Ieder tuinminnend huishouden, geeft een eigen invulling aan wat er met de tuin gedaan wordt. Maar heb je het wel eens overwogen om, naast gewone bloemen, ook eens eetbare bloemen te planten? De bloesem van veel planten die later groenten of fruit gaan dragen, is overigens ook vaak schitterend. Dus dan heb je niet alleen het genot van de bloemenpracht, maar ook nog de oogst! Of wat dacht je van heerlijk ruikende kruiden? Misschien is zo’n moestuin, groentetuin of fruittuin of kruidentuin niet eens zo’n gek idee. Niet dat je gelijk de hele tuin dit najaar moet gaan omspitten en herinrichten. Hier en daar een pot of bloembak op het terras is ook al gezellig. Of langs de schutting.



    Tuinadvies

    Deze webwinkel is actief in België, Frankrijk, Duitsland enNederland. Naast de webwinkel, is een deel van de site uitgebreid gewijd aan tuinliefhebbers, oftewel een tuinvriendenforum, en adviesblogs over een breed scala aan tuingerelateerde onderwerpen. Dat laatste was waarschijnlijk wel duidelijk uit de naam van de website. Ze verkopen naast tuinartikelen ook items als brievenbussen, deurbellen, decoratie voor binnen, Buddha’s en tuinkabouters, Voornamelijk uit voorraad.

    Opbouw webshop

    De webshop is opgebouwd in hoofdcategorieën en subcategorieën. Hieronder een overzicht van een zeer groot geheel:
    * Zaaien: groeilichten en bodemverwarming, zaaigereedschap, potten en kweekzakken, zaaibakjes en kweekkasjes, zaden en bloembollen
    * Planten opkweken: benodigdheden, kweeksystemen, composteren en zeven, potgrond en boomschors, meststof, water geven
    * Praktisch tuinieren: tuingereedschap, machines, meetapparatuur, tuinboeken, kids in de tuin, opbergen en transport, hulpmiddelen en tuinkleding, water geven
    * Aanleg en richting: tuinaanleg, tuininrichting, vijver en zwembad, tuinmeubelen
    * Bestrijdingsmiddelen: ongediertebestrijding, dierenoverlast, gezonherstel, ziektebestrijding, mosbestrijding, onkruidbestrijding, hulpmiddelen, vijverzorg, vorstbestrijding
    * In en om het huis: aan de deur, kids in huis, etagères en plantentrappen, barbecue en vuur, keuken en koken, klokken en thermometers, ongedierte in huis, mijn thuis en meer, interieurdecoratie
    * Decoratie en sfeer: tuinbeelden, bloemschikken en creatief, tuinverlichting, wanddecoratie, kaarsen en vuur, overige decoratie (zoals windmolens, vijverdecoratie, gongen en bellen, en tuindecoratie op pin), kerstdecoratie
    * Huisdieren en tuindieren: tuinvogels, dieren observeren, insecten, eekhoorns, egels, kat, hond, kippen en konijnen, overige dieren (zoals eenden, kikkers, padden, vleermuizen, schrikdraad en tuinnetten)
    * Kas en tuinhuis: tuinhuizen, kassen (van hobbykas tot serre, en de benodigheden)
    * Zaden en bloembollen: zomerbloeiers, groentezaden, fruit en sierfruit, bloemzaden, kruidenzaden, vaste plantenzaden, graszaden en gazon (ook gazonmengsels), groenbemesters, kiem- en spruitgroenten
    * Planten kopen: vaste planten, haagplanten, bol- en knolgewassen, sierheesters, bomen, siergrassen, bodembedekkers, klimplanten, de fruittuin
    Naast alle categorieën zijn er ook cadeaubonnen te krijgen en is er een koopjeshoek met afgeprijsde artikelen.

    Tuinadvies

    Afgezien van de naam van de website en webshop, is dit ook de naam van de blog die de webwinkel rijk is. Hier worden allerlei tuinonderwerpen aangekaart die bij dat seizoen passen, zoals trends, zaaien, oogsten, snoeien, kweken, kweeklampen, tuintips, vijver, planten, bloemschikken, decoratie, ongedierte, toepassing alternatieve bestrijdingsmiddelen, vogelweringsmiddelen, insecticiden en pesticiden, bemesting, kalk, kuipplanten in de winter, enzovoort. De blogs zijn voorzien van links naar de webshop.

    Tuinvrienden

    Dit is een soort online forum, waar geïnteresseerden lid kunnen worden en allerlei tuingerelateerde onderwerpen kunnen posten. Of het nu een vraag is of het tonen van hoe mooi die bloembollen erbij staan.

    Jouw advies?

    Als jij bekent bent met deze site, wat zou jij graag aan andere mensen adviseren? Zowel die met als zonder groene vingers. Wat vond je van de klantenservice en prijs-kwaliteitverhouding? Deel hier gerust je mening en voel je vrij een review van jouw ervaring te schrijven. Daarmee help je mensen die hier zijn omdat ze op zoek zijn naar beoordelingen van eerdere klanten.

    Interesse in Tuinadvies? Spit hier door reviews van ervaringen, beoordelingen en meningen van consumenten voor jou. Zelf planten mag natuurlijk ook!

    Tuinadvies.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

    8.2
    74% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.8
    Service
    rating
    8
    Prijs
    rating
    8
    Leveren
    rating
    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Plantentrolley’s

    De Website is overzichtelijk. Plantentrolleys heel snel geleverd. Was wat we ervan verwacht hadden. Echter bij twee ervan zakte het door zijn wieltjes. Wij hebben zelf nieuwe gekocht voor € 38,00. Laten weten dat dezelfde wieltjes tot 35 kg. stonden. Wij kregen het verzoek de bon op te sturen. Nu krijgen wij het bedrag terug ondanks wij Tuinadvies niet de gelegenheid hebben gegeven het probleem op te lossen. Heel veel dank.

    Door: Lida Steekers 26-06-2020
    delcourt Romain 27-06-2020

    Bestelling de dag erop om 10.30 uur goed ontvangen.Bedankt

    magda Arickx 28-06-2020

    oké was in orde

    Barbio 28-06-2020

    Bestelling mooi op tijd ontvangen .

    Roland 28-06-2020

    Bestelling en levering verliepen heel vlot. Goede site. Een aanrader.

    regi 01-07-2020

    vandaag besteld, 's anderendaags geleverd en OK !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    fietsmand

    Mooie licht wegende fietsmand met een draaidkooi errond zodat de hond er zeker niet uit kan springen.

    Gemakkelijk te bevestigen maar past niet goed. Doordat het steungevend stuk te kort komt, zakt de mand heel fel door als de hond er in gaat. Dit geeft hem een onveilig gevoel. Ook de rondjes rond het stuur kan je nooit sterk genoeg aan draaien dat ze niet door zakt.

    Dit is jammer.

    Door: Cottegnie Karen 22-06-2020
    leo 28-06-2020

    Vlugge en correcte afhandeling en verzending van de bestelde goederen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Vliegenval, roest eekhoorn, koperen plantenlabels,..., ...

    Ik koop zo veel bij Tuinadvies en ben zeer tevreden. Namehalve voor de koperen plantenlabels, ze waren onvoldoende gegalvaniseerd ben bij de eerste regen verschenen zwarte vlekken die niet te verwijderen zijn. ik had er al meer besteld, maar heb de koop dus geannuleerd. De betaalde bedrag werd prompt teruggestort. Proficiat, Tuinadvies, voor deze correcte afhandeling.

    Door: Martine 09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    hertenverjager mega sonic

    Volgens de webside zou het instrument een hoge toon geven die alleen dieren kunnen horen. Maar in werkelijkheid is het een radio die je hoort spelen. Het machientje heeft een radar voor als er herten in de nabijheid komen. deze reageert te fel op bewegende planten. Ik ben benieuwd of de herten gaan weg blijven en mijn platen en groenten gerust gaan laten.

    Door: Vreys Ronny 17-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Allerlei voor eekhoorntjes

    Snelle service en snelle levering
    Correcte prijs

    Door: Nancy matthijs 01-07-2020
    ANN WIJNS 02-07-2020

    zeer snelle levering en goed product

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    mieren en wespenpoeder

    vlug besteld, 's anderendaags reeds geleverd!

    Door: Anita Vermeire 30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    6 x Druppelsysteem voor op flessen

    Ontdekt in de weekendbijdrage (CHECK) van het Nieuwsblad, waar het de beste quotering kreeg en het goedkoopst was.
    Handig systeem dat aan de verwachtingen beantwoordt. Tijdig geleverd. Een leuke verrassing: in het totaal 24 (6 x 4) druppelsystemen besteld en er 30 ontvangen: per 4 was er een 5de gratis bij.

    Door: Alex Peeters 16-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nematoden slakken, ongedierteverjager

    Zoals altijd gaat bij Tuinadvies het bestellen erg vlot. De prijs/kwaliteit verhouding is prima en het pakket wordt, ondanks coronatoestanden, 2 dagen later al geleverd. Dat is bij sommige webwinkels wel anders.
    Zeer tevreden, en ik zal zeker weer bestellen.

    Door: Hilde M. 24-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Plantenkast ariane

    Na lange tijd geen voorradig, kreeg ik zoals gevraagd een email als het product terug in voorraad was.
    Wel een beetje opgeslagen, maar na bestelling snelle en correcte levering.
    Kastje moet zijn duurzaamheid nog bewijzen maar ziet er goed uit.

    Door: Jan schoenmaekers 15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tomatenserre

    Ik had een Tomatenserre besteld,die snel geleverd werd.Bij de opbouw bleek er een fout in de hoes,heb toen een mailtje gestuurd en enkele dagen nadien een nieuwe hoes gekregen.Ik ben zeer tevreden over de snelle service,waarvoor ik jullie wil bedanken.

    Door: Ria Vanmechelen 11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Winddoek en zichtbreeknet groen 1 x 10 m

    Snel geleverd. Voldoet aan de omschrijving. Heel tevreden.

    Door: Kathleen 29-06-2020
    Mia Verellen 30-06-2020

    Interessant artikel. Vlotte levering!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Grijze afbording.

    Top.👍👍👍👍👍

    Door: Dirk 29-06-2020
    Patrick Van Hout 29-06-2020

    Prima en correcte service

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kweekkas Maximus

    Tevreden van de kweekkas Maximus. Nochtans is de kap niet kristalhelder zoals de specificatie vermeld, eerder licht melkwit zoals de kas XXL. Maar soit, toch content.

    Door: Dirk Mullaert 25-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Rattenval dubbele deur

    Helaba...ZEER TEVREDEN,
    ik heb reeds 2 ratten gevangen,
    Zó zullen We er RAP van verlost zijn....🤗
    Groentjes Frank

    Door: Kesteloot Frank 24-06-2020
    Dirk Mullaert 25-06-2020

    Heel tevreden van de kweekkas Maximus, nochtans de kap is niet kristalhelder als specificatie meld, eerder licht melkwit zoals de kas XXL. Maar soit, toch content.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    ...

    Snelle levering, alles in orde en mooie prijs.

    Door: Steven 24-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Klok

    Zeer tevreden

    Door: Marc Labaere 24-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sere plastiek

    Geen minpunten

    Door: Karel 23-06-2020
    Ronny 23-06-2020

    5-delig plantenrek besteld. Correcte levering en makkelijk in elkaar te steken. Geen minpunten. Indien ik nog iets dergelijks nodig heb, bestel ik het terug hier.

    Daniëlle 24-06-2020

    Had 12 planten besteld, Mooie plantjes, goed verpakt en op de juiste datum afgeleverd,zeer tevreden, jullie krijgen een 10 van mij..😍

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Grasroosters

    Top product en levering!

    Door: Bruno Van Grimberge 22-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    kleine sneeuwuil, vijverbescherming

    Reeds enkele bestellingen gedaan, steeds goede service en correcte behandeling. Correcte terugbetaling toen een deel van de bestelling niet meer voorradig was.

    Door: Linda Lefevre 22-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Metalen dieren als deco

    Ik plaatste al verschillende bestellingen bij Tuinadvies, en telkens ben ik al helemaal tevreden geweest. Goed verpakt, vlotte levering, correcte behandeling. Tuinadvies staat bij mijn favorieten. :)

    Door: Bart Neirynck 21-06-2020
    Hasan 22-06-2020

    Zeer tevreden van de bestelling en afhandeling!

    Erwin 22-06-2020

    Ik plaatste al verschillende bestellingen bij Tuinadvies en was telkens tevreden. Vlotte en snelle levering.

    Wilfried 22-06-2020

    Correcte en vlotte levering. Zeer tevreden.

    Vera, 22-06-2020

    Zeer te vreden over mijn aankoop, binnen 1 dqg had ik mijn aankoop reeds thuis bezorgd ! Waarvoor dank !Hou het veilig !!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Tuinadvies.be

    Uw beoordeling

    FAQ