ErvaringenSite

  Ervaringen Tuinadvies.be

  Lees of schrijf hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen.

  Is een tuin ooit af?

  Het antwoord daarop is waarschijnlijk ‘nee.’ Misschien voor een seizoen of een paar jaar, maar vaak begint het daarna toch weer te kriebelen. Of je krijgt teveel inspiratie als je weer eens een tuincentrum bezoekt. Het maakt daarbij niet uit of je een groentje of doorgewinterde tuinier bent. Waar je verder voor zal gaan kiezen, is een kwestie van smaak. En zelfs al ben je niet zo van het tuinieren, dan nog kun je wel genieten van de vogels, dieren en insecten die op bezoek komen.

  Zelf de heg snoeien is een peulenschil voor de buurmannen….toch?

  De smakelijke tuin

  Ieder tuinminnend huishouden, geeft een eigen invulling aan wat er met de tuin gedaan wordt. Maar heb je het wel eens overwogen om, naast gewone bloemen, ook eens eetbare bloemen te planten? De bloesem van veel planten die later groenten of fruit gaan dragen, is overigens ook vaak schitterend. Dus dan heb je niet alleen het genot van de bloemenpracht, maar ook nog de oogst! Of wat dacht je van heerlijk ruikende kruiden? Misschien is zo’n moestuin, groentetuin of fruittuin of kruidentuin niet eens zo’n gek idee. Niet dat je gelijk de hele tuin dit najaar moet gaan omspitten en herinrichten. Hier en daar een pot of bloembak op het terras is ook al gezellig. Of langs de schutting.  Tuinadvies

  Deze webwinkel is actief in België, Frankrijk, Duitsland enNederland. Naast de webwinkel, is een deel van de site uitgebreid gewijd aan tuinliefhebbers, oftewel een tuinvriendenforum, en adviesblogs over een breed scala aan tuingerelateerde onderwerpen. Dat laatste was waarschijnlijk wel duidelijk uit de naam van de website. Ze verkopen naast tuinartikelen ook items als brievenbussen, deurbellen, decoratie voor binnen, Buddha’s en tuinkabouters, Voornamelijk uit voorraad.

  Opbouw webshop

  De webshop is opgebouwd in hoofdcategorieën en subcategorieën. Hieronder een overzicht van een zeer groot geheel:
  * Zaaien: groeilichten en bodemverwarming, zaaigereedschap, potten en kweekzakken, zaaibakjes en kweekkasjes, zaden en bloembollen
  * Planten opkweken: benodigdheden, kweeksystemen, composteren en zeven, potgrond en boomschors, meststof, water geven
  * Praktisch tuinieren: tuingereedschap, machines, meetapparatuur, tuinboeken, kids in de tuin, opbergen en transport, hulpmiddelen en tuinkleding, water geven
  * Aanleg en richting: tuinaanleg, tuininrichting, vijver en zwembad, tuinmeubelen
  * Bestrijdingsmiddelen: ongediertebestrijding, dierenoverlast, gezonherstel, ziektebestrijding, mosbestrijding, onkruidbestrijding, hulpmiddelen, vijverzorg, vorstbestrijding
  * In en om het huis: aan de deur, kids in huis, etagères en plantentrappen, barbecue en vuur, keuken en koken, klokken en thermometers, ongedierte in huis, mijn thuis en meer, interieurdecoratie
  * Decoratie en sfeer: tuinbeelden, bloemschikken en creatief, tuinverlichting, wanddecoratie, kaarsen en vuur, overige decoratie (zoals windmolens, vijverdecoratie, gongen en bellen, en tuindecoratie op pin), kerstdecoratie
  * Huisdieren en tuindieren: tuinvogels, dieren observeren, insecten, eekhoorns, egels, kat, hond, kippen en konijnen, overige dieren (zoals eenden, kikkers, padden, vleermuizen, schrikdraad en tuinnetten)
  * Kas en tuinhuis: tuinhuizen, kassen (van hobbykas tot serre, en de benodigheden)
  * Zaden en bloembollen: zomerbloeiers, groentezaden, fruit en sierfruit, bloemzaden, kruidenzaden, vaste plantenzaden, graszaden en gazon (ook gazonmengsels), groenbemesters, kiem- en spruitgroenten
  * Planten kopen: vaste planten, haagplanten, bol- en knolgewassen, sierheesters, bomen, siergrassen, bodembedekkers, klimplanten, de fruittuin
  Naast alle categorieën zijn er ook cadeaubonnen te krijgen en is er een koopjeshoek met afgeprijsde artikelen.

  Tuinadvies

  Afgezien van de naam van de website en webshop, is dit ook de naam van de blog die de webwinkel rijk is. Hier worden allerlei tuinonderwerpen aangekaart die bij dat seizoen passen, zoals trends, zaaien, oogsten, snoeien, kweken, kweeklampen, tuintips, vijver, planten, bloemschikken, decoratie, ongedierte, toepassing alternatieve bestrijdingsmiddelen, vogelweringsmiddelen, insecticiden en pesticiden, bemesting, kalk, kuipplanten in de winter, enzovoort. De blogs zijn voorzien van links naar de webshop.

  Tuinvrienden

  Dit is een soort online forum, waar geïnteresseerden lid kunnen worden en allerlei tuingerelateerde onderwerpen kunnen posten. Of het nu een vraag is of het tonen van hoe mooi die bloembollen erbij staan.

  Jouw advies?

  Als jij bekent bent met deze site, wat zou jij graag aan andere mensen adviseren? Zowel die met als zonder groene vingers. Wat vond je van de klantenservice en prijs-kwaliteitverhouding? Deel hier gerust je mening en voel je vrij een review van jouw ervaring te schrijven. Daarmee help je mensen die hier zijn omdat ze op zoek zijn naar beoordelingen van eerdere klanten.

  Interesse in Tuinadvies? Spit hier door reviews van ervaringen, beoordelingen en meningen van consumenten voor jou. Zelf planten mag natuurlijk ook!

  Tuinadvies.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (104)

  8.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.2
  Service
  rating
  8.8
  Prijs
  rating
  8.4
  Leveren
  rating
  8.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Tuinberging Roma large

  Bij levering bleek een paneel ernstig beschadigd te zijn. Tuinadvies heeft hiervoor het nodige gedaan en enkele weken later werd een nieuw paneel geleverd. Ik ben erg tevreden over de service van Tuinadvies.
  minpunten : de kwaliteit staat niet in verhouding tot de hoge prijs. Het "geïmpregneerd" hout blijkt enkel "gedrenkt" te zijn. De ronde deuren passen niet goed in het uitgezaagde bovenstuk. De dakbedekking is enkel provisorisch te gebruiken en heb ik met shingles uitgewerkt. De bouwbeschrijving is zeer summier. Diverse planken zijn door de vele nieten gespleten bij het "ineen schieten" en het hout is bijzonder dun. Op diverse plaatsen kan je in de kastwand zelf het licht dwars door het hout zien schijnen. De vloerplaat is in degelijker kwaliteit opgebouwd maar ook hier een slordige afwerking met willekeurige brede spleten tussen de planken. Ik heb de kast meerdere beschermingslagen gegeven en op een drainerende onderlaag geplaatst, beschut tegen de overheersende regen. Deze kast kan wellicht vele jaren gebruikt worden indien hij kan worden opgesteld in een droge ruimte. Indien hij echter onderhevig is aan regenbuien en geen zgn. "droge voeten" zou hebben voorzie ik een levensduur van 4 tot 5 jaar voor er ergens rot optreedt.
  pluspunten : ondanks alle kritiek geformuleerd bij de minpunten blijft dit een zeer aantrekkelijke tuinkast die heel wat mooier is dan de doorsnee tuinkasten. Met zijn gebogen lijnen en handige binnen-indeling is het een ware aanwinst en bovendien een zeer decoratief element. Indien u zich de moeite wil getroosten om extra zorg aan de plaatsing en montage te geven kan u met de Roma large een prachtige tuinkast in huis halen.

  Conclusie : met de minpunten leven zou makkelijker zijn indien de prijs van deze kast met een 4 begint ipv een 6.

  Door: Vanlandschoote Luc07-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Hibiscus Syr. Marina

  Bij de bestelling van de eerste Hibiscus kreeg ik een miezerige plant, waarvan de potgrond veel te nat was. Foto genomen en opgestuurd met de vraag aan Tuinadvies dit te repareren. Ik kreeg een voorstel waarbij de helft van de plant vergoed zou worden. Ik heb hier geen genoegen mee genomen en laten weten dat een nieuwe plant op z'n plaats zou zijn. Dit werd onmiddelijk akkoord bevonden en ik ben inmiddels in het bezit van een prachtige Hibiscus. Opgelost!

  Door: Michel Riverola07-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Plantentrolley’s

  De Website is overzichtelijk. Plantentrolleys heel snel geleverd. Was wat we ervan verwacht hadden. Echter bij twee ervan zakte het door zijn wieltjes. Wij hebben zelf nieuwe gekocht voor € 38,00. Laten weten dat dezelfde wieltjes tot 35 kg. stonden. Wij kregen het verzoek de bon op te sturen. Nu krijgen wij het bedrag terug ondanks wij Tuinadvies niet de gelegenheid hebben gegeven het probleem op te lossen. Heel veel dank.

  Door: Lida Steekers26-06-2020
  delcourt Romain27-06-2020

  Bestelling de dag erop om 10.30 uur goed ontvangen.Bedankt

  magda Arickx28-06-2020

  oké was in orde

  Barbio 28-06-2020

  Bestelling mooi op tijd ontvangen .

  Roland28-06-2020

  Bestelling en levering verliepen heel vlot. Goede site. Een aanrader.

  regi01-07-2020

  vandaag besteld, 's anderendaags geleverd en OK !

  gy10-07-2020

  goed ontvangen moet nog gebruiken !!!

  Nicole12-07-2020

  product voldoet aan verwachtingen, snelle en correcte levering.

  Aline Dekeyser02-08-2020

  Prijs kwaliteit perfect .. suppersnelle levering .. zeer tevreden

  Jean Janssen03-08-2020

  Betrouwbare en correcte site

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  fietsmand

  Mooie licht wegende fietsmand met een draaidkooi errond zodat de hond er zeker niet uit kan springen.

  Gemakkelijk te bevestigen maar past niet goed. Doordat het steungevend stuk te kort komt, zakt de mand heel fel door als de hond er in gaat. Dit geeft hem een onveilig gevoel. Ook de rondjes rond het stuur kan je nooit sterk genoeg aan draaien dat ze niet door zakt.

  Dit is jammer.

  Door: Cottegnie Karen22-06-2020
  leo28-06-2020

  Vlugge en correcte afhandeling en verzending van de bestelde goederen

  Karel06-07-2020

  Alles dik in orde.

  Orpha14-07-2020

  Prima afhandeling !

  robert02-09-2020

  ben tevreden over de gekochte productenze voldoen voor mij meer hoeft dat niet te zijn wat wil een mens nog meer en zoals steeds correcte afhandeling hier blijf ik dus kopen 1 x Donderglas - waterbarometer 1 x Anti- onkruid en mos - terras, oprit en paden - 2,5 l

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  bestelling 1127722 dd. 17 oktober

  enkel pluspunten
  20 mooie kloeke plantjes
  heel verzorgd verstuurd
  wij hebben de gewoonte aan te kopen bij Floralux Dadizele
  de familie Vandenbussche Christiane - Vermeersch Geert
  Het is steeds een verademing in Dadizele te mogen rondwandelen als het niet te druk is...
  De bestelde astilben diende ik te bestellen via tuinadvies.be

  Door: decorte paul28-10-2020
  Johan30-10-2020

  De 2 meststoffen had ik besteld op vrijdag. Minst dringende maandag reeds ontvangen. De meststof ifv leggen grasmatten was zoek geraakt bij transportfirma. Na een telefoontje met helpdesk op woensdag, werd deze opnieuw verzonden en werd hij de volgende dag geleverd. Nog net op tijd. Goede service!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Klok met vogelgeluiden

  Heel leuke klok. Het geluid is wel vrij stil, de vogeltjes zouden iets harder mogen fluiten. Tevreden met service. Tuinadvies behoort tot mijn topsites!

  Door: Marie27-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Vliegenval, roest eekhoorn, koperen plantenlabels,..., ...

  Ik koop zo veel bij Tuinadvies en ben zeer tevreden. Namehalve voor de koperen plantenlabels, ze waren onvoldoende gegalvaniseerd ben bij de eerste regen verschenen zwarte vlekken die niet te verwijderen zijn. ik had er al meer besteld, maar heb de koop dus geannuleerd. De betaalde bedrag werd prompt teruggestort. Proficiat, Tuinadvies, voor deze correcte afhandeling.

  Door: Martine09-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  hertenverjager mega sonic

  Volgens de webside zou het instrument een hoge toon geven die alleen dieren kunnen horen. Maar in werkelijkheid is het een radio die je hoort spelen. Het machientje heeft een radar voor als er herten in de nabijheid komen. deze reageert te fel op bewegende planten. Ik ben benieuwd of de herten gaan weg blijven en mijn platen en groenten gerust gaan laten.

  Door: Vreys Ronny17-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  6 x Tuinverlichting Pharos met bewegingssensor - 50 lumen

  Zeer betrouwbare webwinkel met uitgebreide keuze. Ik kon mijn bestelling online volgen zowel op de website als via Bpost trackentrace. Heel mooie artikelen voor een goede prijs. Mijn bestelling werd supersnel en in perfecte staat geleverd. Ook veilige betaling. Kortom : een ECHTE AANRADER !! Ik ga zeker nog dingen bestellen voor mijn tuin.

  Door: ingrid huybrechts20-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  6 x Druppelsysteem voor op flessen

  Ontdekt in de weekendbijdrage (CHECK) van het Nieuwsblad, waar het de beste quotering kreeg en het goedkoopst was.
  Handig systeem dat aan de verwachtingen beantwoordt. Tijdig geleverd. Een leuke verrassing: in het totaal 24 (6 x 4) druppelsystemen besteld en er 30 ontvangen: per 4 was er een 5de gratis bij.

  Door: Alex Peeters16-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Terracotta kaarsen

  Er waren 3 kaarsen beschadigd. Diezelfde dag zelf werden er nieuwe opgestuurd. 👌

  Door: Fleur 26-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Vliesdoek,duivenwering,hondenstenen tegen roste plekken ingazon

  Degelijk materiaal,levering slecht over 4 km tussen bestelpunt en leveradres gaan 3 dagen tijd dank zij be post

  Door: Eddy Evenepoel19-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  graszaad

  Nog geen idee . Het weer leende er zich nog niet voor.

  Door: Teuwen Nicole13-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  1

  1"'`--

  Door: arachni_name28-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Boerenwormkruid

  Alles ok van de 4 boven genoemde items alleen de planten zagen er ni uit, zo iets zou je in een winkel niet kopen , sorry
  Nooit zal ik nog planten kopen via internet

  Door: Rita hufkens 15-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  Vogeleten, verteringstabletten hondendrollen, waterdispenser

  + Zeer snelle levering, netjes ingepakt, uitgebreide keuze.
  - prijzen lijken hoger dan elders?

  Door: Thijs Daelemans26-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Bestrijding buxusmot

  Snelle levering en correcte afhandeling van de aankoop. Een voorbeeld van on-line shopping ! Wij komen terug ! Dank !

  Door: Leo H.24-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9.5
  rating

  Hr.

  Bestelling uitgevoerd zoals aan gegeven.
  Toestel werkt perfect. Ik ben tevreden.

  Door: Bernard Backaert18-08-2020
  dick de ruijter19-08-2020

  de eerste bestelling was erg goed maar de tweede grotere bestelling was niet erg goed er waren heel veel gebroken planten in de plastic verpakkingen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Vogelbad keramiek en lantaarn pauwpluimen op solar

  Heb mijn bestellingen heel vlug ontvangen.
  Er was zelfs een geschenk bij. Bedankt! Ik heb geen minpunten.

  Door: Mady Wiame17-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Buxus voeding en verdelging buxusmot

  Ik heb nog een extra kadootje gekregen was heel leuk

  Door: Tatiana Slegers17-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Tuinadvies.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tuinadvies.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 104 ervaringen geplaatst over Tuinadvies.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tuinadvies.be actief?

  Tuinadvies.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Tuin & Kamers, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuinadvies.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.