ErvaringenSite

    Ervaringen Tuinadvies.be

    Lees of schrijf hier reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen.

    Is een tuin ooit af?

    Het antwoord daarop is waarschijnlijk ‘nee.’ Misschien voor een seizoen of een paar jaar, maar vaak begint het daarna toch weer te kriebelen. Of je krijgt teveel inspiratie als je weer eens een tuincentrum bezoekt. Het maakt daarbij niet uit of je een groentje of doorgewinterde tuinier bent. Waar je verder voor zal gaan kiezen, is een kwestie van smaak. En zelfs al ben je niet zo van het tuinieren, dan nog kun je wel genieten van de vogels, dieren en insecten die op bezoek komen.

    Zelf de heg snoeien is een peulenschil voor de buurmannen….toch?

    De smakelijke tuin

    Ieder tuinminnend huishouden, geeft een eigen invulling aan wat er met de tuin gedaan wordt. Maar heb je het wel eens overwogen om, naast gewone bloemen, ook eens eetbare bloemen te planten? De bloesem van veel planten die later groenten of fruit gaan dragen, is overigens ook vaak schitterend. Dus dan heb je niet alleen het genot van de bloemenpracht, maar ook nog de oogst! Of wat dacht je van heerlijk ruikende kruiden? Misschien is zo’n moestuin, groentetuin of fruittuin of kruidentuin niet eens zo’n gek idee. Niet dat je gelijk de hele tuin dit najaar moet gaan omspitten en herinrichten. Hier en daar een pot of bloembak op het terras is ook al gezellig. Of langs de schutting.



    Tuinadvies

    Deze webwinkel is actief in België, Frankrijk, Duitsland enNederland. Naast de webwinkel, is een deel van de site uitgebreid gewijd aan tuinliefhebbers, oftewel een tuinvriendenforum, en adviesblogs over een breed scala aan tuingerelateerde onderwerpen. Dat laatste was waarschijnlijk wel duidelijk uit de naam van de website. Ze verkopen naast tuinartikelen ook items als brievenbussen, deurbellen, decoratie voor binnen, Buddha’s en tuinkabouters, Voornamelijk uit voorraad.

    Opbouw webshop

    De webshop is opgebouwd in hoofdcategorieën en subcategorieën. Hieronder een overzicht van een zeer groot geheel:
    * Zaaien: groeilichten en bodemverwarming, zaaigereedschap, potten en kweekzakken, zaaibakjes en kweekkasjes, zaden en bloembollen
    * Planten opkweken: benodigdheden, kweeksystemen, composteren en zeven, potgrond en boomschors, meststof, water geven
    * Praktisch tuinieren: tuingereedschap, machines, meetapparatuur, tuinboeken, kids in de tuin, opbergen en transport, hulpmiddelen en tuinkleding, water geven
    * Aanleg en richting: tuinaanleg, tuininrichting, vijver en zwembad, tuinmeubelen
    * Bestrijdingsmiddelen: ongediertebestrijding, dierenoverlast, gezonherstel, ziektebestrijding, mosbestrijding, onkruidbestrijding, hulpmiddelen, vijverzorg, vorstbestrijding
    * In en om het huis: aan de deur, kids in huis, etagères en plantentrappen, barbecue en vuur, keuken en koken, klokken en thermometers, ongedierte in huis, mijn thuis en meer, interieurdecoratie
    * Decoratie en sfeer: tuinbeelden, bloemschikken en creatief, tuinverlichting, wanddecoratie, kaarsen en vuur, overige decoratie (zoals windmolens, vijverdecoratie, gongen en bellen, en tuindecoratie op pin), kerstdecoratie
    * Huisdieren en tuindieren: tuinvogels, dieren observeren, insecten, eekhoorns, egels, kat, hond, kippen en konijnen, overige dieren (zoals eenden, kikkers, padden, vleermuizen, schrikdraad en tuinnetten)
    * Kas en tuinhuis: tuinhuizen, kassen (van hobbykas tot serre, en de benodigheden)
    * Zaden en bloembollen: zomerbloeiers, groentezaden, fruit en sierfruit, bloemzaden, kruidenzaden, vaste plantenzaden, graszaden en gazon (ook gazonmengsels), groenbemesters, kiem- en spruitgroenten
    * Planten kopen: vaste planten, haagplanten, bol- en knolgewassen, sierheesters, bomen, siergrassen, bodembedekkers, klimplanten, de fruittuin
    Naast alle categorieën zijn er ook cadeaubonnen te krijgen en is er een koopjeshoek met afgeprijsde artikelen.

    Tuinadvies

    Afgezien van de naam van de website en webshop, is dit ook de naam van de blog die de webwinkel rijk is. Hier worden allerlei tuinonderwerpen aangekaart die bij dat seizoen passen, zoals trends, zaaien, oogsten, snoeien, kweken, kweeklampen, tuintips, vijver, planten, bloemschikken, decoratie, ongedierte, toepassing alternatieve bestrijdingsmiddelen, vogelweringsmiddelen, insecticiden en pesticiden, bemesting, kalk, kuipplanten in de winter, enzovoort. De blogs zijn voorzien van links naar de webshop.

    Tuinvrienden

    Dit is een soort online forum, waar geïnteresseerden lid kunnen worden en allerlei tuingerelateerde onderwerpen kunnen posten. Of het nu een vraag is of het tonen van hoe mooi die bloembollen erbij staan.

    Jouw advies?

    Als jij bekent bent met deze site, wat zou jij graag aan andere mensen adviseren? Zowel die met als zonder groene vingers. Wat vond je van de klantenservice en prijs-kwaliteitverhouding? Deel hier gerust je mening en voel je vrij een review van jouw ervaring te schrijven. Daarmee help je mensen die hier zijn omdat ze op zoek zijn naar beoordelingen van eerdere klanten.

    Interesse in Tuinadvies? Spit hier door reviews van ervaringen, beoordelingen en meningen van consumenten voor jou. Zelf planten mag natuurlijk ook!

    Tuinadvies.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (87)

    8.8
    85% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.2
    Service
    rating
    8.8
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    8.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Diverse

    Bestelling snel en probleemloos ontvangen.
    Uitgebreid gamma aan tuinartikelen. Soms niet altijd alles voorradig.

    Door: Eric Van den Bergh11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Plantentrolley’s

    De Website is overzichtelijk. Plantentrolleys heel snel geleverd. Was wat we ervan verwacht hadden. Echter bij twee ervan zakte het door zijn wieltjes. Wij hebben zelf nieuwe gekocht voor € 38,00. Laten weten dat dezelfde wieltjes tot 35 kg. stonden. Wij kregen het verzoek de bon op te sturen. Nu krijgen wij het bedrag terug ondanks wij Tuinadvies niet de gelegenheid hebben gegeven het probleem op te lossen. Heel veel dank.

    Door: Lida Steekers26-06-2020
    delcourt Romain27-06-2020

    Bestelling de dag erop om 10.30 uur goed ontvangen.Bedankt

    magda Arickx28-06-2020

    oké was in orde

    Barbio 28-06-2020

    Bestelling mooi op tijd ontvangen .

    Roland28-06-2020

    Bestelling en levering verliepen heel vlot. Goede site. Een aanrader.

    regi01-07-2020

    vandaag besteld, 's anderendaags geleverd en OK !

    gy10-07-2020

    goed ontvangen moet nog gebruiken !!!

    Nicole12-07-2020

    product voldoet aan verwachtingen, snelle en correcte levering.

    Aline Dekeyser02-08-2020

    Prijs kwaliteit perfect .. suppersnelle levering .. zeer tevreden

    Jean Janssen03-08-2020

    Betrouwbare en correcte site

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    fietsmand

    Mooie licht wegende fietsmand met een draaidkooi errond zodat de hond er zeker niet uit kan springen.

    Gemakkelijk te bevestigen maar past niet goed. Doordat het steungevend stuk te kort komt, zakt de mand heel fel door als de hond er in gaat. Dit geeft hem een onveilig gevoel. Ook de rondjes rond het stuur kan je nooit sterk genoeg aan draaien dat ze niet door zakt.

    Dit is jammer.

    Door: Cottegnie Karen22-06-2020
    leo28-06-2020

    Vlugge en correcte afhandeling en verzending van de bestelde goederen

    Karel06-07-2020

    Alles dik in orde.

    Orpha14-07-2020

    Prima afhandeling !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Vliegenval, roest eekhoorn, koperen plantenlabels,..., ...

    Ik koop zo veel bij Tuinadvies en ben zeer tevreden. Namehalve voor de koperen plantenlabels, ze waren onvoldoende gegalvaniseerd ben bij de eerste regen verschenen zwarte vlekken die niet te verwijderen zijn. ik had er al meer besteld, maar heb de koop dus geannuleerd. De betaalde bedrag werd prompt teruggestort. Proficiat, Tuinadvies, voor deze correcte afhandeling.

    Door: Martine09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    hertenverjager mega sonic

    Volgens de webside zou het instrument een hoge toon geven die alleen dieren kunnen horen. Maar in werkelijkheid is het een radio die je hoort spelen. Het machientje heeft een radar voor als er herten in de nabijheid komen. deze reageert te fel op bewegende planten. Ik ben benieuwd of de herten gaan weg blijven en mijn platen en groenten gerust gaan laten.

    Door: Vreys Ronny17-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Kruiden en bloemen plantjes

    De service is prima en de prijzen zijn okee alleen de levering is wat langer (het is zomer + covid19) maar in het algemeen is dit zeker The Place To Be. Voor herhaling vatbaar 😄👍♥️

    Door: Noel Bayhon Daracen 11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    1 x Meststof Geranium en Surfinia - 900 + 100 ml gratis 1 x Meststof groene kamerplanten - dispenser 230 ml 1 x Meststof terras- en balkonplanten - dispenser 230 ml 1 x Wespen lokstof 1 L 1 x Wespenval - herbruikbaar

    meststoffen : OK ;
    wespenval : product werkt niet ! duur geval zonder effect :-(

    Door: M. Lieven Vandenberghe10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    6 x Tuinverlichting Pharos met bewegingssensor - 50 lumen

    Zeer betrouwbare webwinkel met uitgebreide keuze. Ik kon mijn bestelling online volgen zowel op de website als via Bpost trackentrace. Heel mooie artikelen voor een goede prijs. Mijn bestelling werd supersnel en in perfecte staat geleverd. Ook veilige betaling. Kortom : een ECHTE AANRADER !! Ik ga zeker nog dingen bestellen voor mijn tuin.

    Door: ingrid huybrechts20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    6 x Druppelsysteem voor op flessen

    Ontdekt in de weekendbijdrage (CHECK) van het Nieuwsblad, waar het de beste quotering kreeg en het goedkoopst was.
    Handig systeem dat aan de verwachtingen beantwoordt. Tijdig geleverd. Een leuke verrassing: in het totaal 24 (6 x 4) druppelsystemen besteld en er 30 ontvangen: per 4 was er een 5de gratis bij.

    Door: Alex Peeters16-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    53 FestucaGautierie

    Bij een eerdere verzending zijn er na aanplant 53 stuks niet aangeslagen en kapot gegaan. Er was maar een telefoontje nodig en zonder problemen worden de exemplaren vervangen en zijn ze direct per post verzonden. Wat een goede service. Ben er ontzettend blij mee en zou er direct weer wat kopen. Een aanrader dus.

    Door: Pah Tibbe02-08-2020
    erik reweghs03-08-2020

    Vlot , goed verpakt en tijdig ontvangen. TOP

    ludo beckers03-08-2020

    ben heel te vreden over seurvis en snelle levering ,prijs en kwaliteid

    François Stuckens03-08-2020

    perfecte levering en tevreden van het product wat ik aankocht.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fietsmand voor ons hondje

    Mooi afgewerkte fietsmand. Maar de riempjes zijn verkeerd gemonteerd.... waardoor het bovenstuk niet kan worden vastgemaakt aan het mandje. Aangezien die riempjes vast zitten aan het bovendeel, door middel van klinknagels... Gelukkig ben ik een doe-het-zelver....dat komt wel goed.....( Toch productiefoutje)

    Door: Marc Jans31-07-2020
    Dominiek Hauwaert31-07-2020

    Ik ben zeer te vrede ,Had het al veel langer moeten hebben enorm bedankt

    leo02-08-2020

    goed en snel geleverd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Aansluiting Regenpijp + klokboor

    Doet wat het moet en werkt heel goed.
    Enkel is het vervelend dat je de joint niet kan vastzetten op de buis.
    Klokboor gaat wel degelijk door metaal.
    Snelle levering!

    Door: Peggy De Meulenaere10-08-2020
    Geirnaert Marleen10-08-2020

    Beste, De zonnewijzer was echt een ramp om in elkaar te zetten en is daardoor erg beschadigd heel spijtig!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dog rocks

    Vlotte bestelling/levering. Zijn momenteel effect van stenen nog aan het afwachten.

    Door: Kim09-08-2020
    Van de Velde Valere09-08-2020

    gr Valere

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    knie zitbankje

    Snel geleverd, helpt echt goed bj het tuinieren. 1 min puntje ik krijg er blauwe plekken van op mijn benen, waar de rand van het bankje komt

    Door: Denise Peeraer07-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Meelwormen + gepelde zonnebloempitten

    Zeer snelle levering en scherpste prijs. Degelijk verpakt.

    Door: S04-08-2020
    Lippevelde Dirk04-08-2020

    snelle levering top!!!

    Elanur Tasdelen05-08-2020

    Snelle levering top service

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Voederstation voor vogels

    Goede kwaliteit ,makkelijk te monteren.Ziet er mooi uit. Top!!

    Door: Patricia 03-08-2020
    Carron Frans04-08-2020

    Vlugge regeling,prima Ok

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Kippenhok

    Snelle levering van een mooi kippenhok die prijs kwaliteit perfect is

    Door: Aline Dekeyser02-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    PLANTEN

    website werkt heel goed, bestelling en levering hel vlot!
    een aantal planten duidelijk van mindere kwaliteit, spijtig. zagen er al verdord en dood uit bij aankomst. die zouden ze niet meer mogen verkopen.

    Door: heidi valkiers31-07-2020
    Nuydens31-07-2020

    Super snelle levering, super product

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    mezenbollen en raamstickers

    correcte en snelle levering ,geen smoesje in verband met carona ik bestel zeker nog tel

    Door: Willy28-07-2020
    Marc Massaert29-07-2020

    Alles correct ontvangen

    Van de vorde Hubert.29-07-2020

    Nog geen helder water. Moet de bewerking nog een maal herhalen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    mieren bestrijding

    top product zou het iedereen aanraden die last hebben van mieren
    Mmaar doe het in een vernevel bus (spuitbus) werkt makkelijker en spaarzamer
    Mvg polle.

    Door: leopold thielemans27-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    zichtbreekdoek

    snelle levering op opgegeven adres
    Perfecte dodk

    Door: Nys werner27-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Tuinadvies.be

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Tuinadvies.be een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 87 ervaringen geplaatst over Tuinadvies.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 85% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Tuinadvies.be actief?

    Tuinadvies.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Tuin & Kamers, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuinadvies.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.