ErvaringenSite

    Tuinadvies.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

    8.2
    74% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.8
    Service
    rating
    8
    Prijs
    rating
    8
    Leveren
    rating
    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bestelling 957257

    Ik heb alle begrip voor de huidige situatie, maar meer dan 3 mails sturen voor mijn status van mijn bestelling te weten en geen antwoord te krijgen vindt ik wel wat overdreven .Ik wacht al zeer lang op mijn bestelling.

    Door: Dario Vanlancker 08-05-2020
    Werner Lambaerts 13-05-2020

    We werden correct vergoed voor de slechte levering. Klantendienst heeft de fout rechtgezet, waarvoor dank!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Tanacetum robinson red,campanula carpaticia, ameria maritima, steenanjer

    Op 14 april een bestelling geplaats, ik ben nog altijd aan het wachten op bestelling. Ik heb al 3 maal mail gestuurd maar ik krijg geen reactie terug.

    Door: Rukiye 04-05-2020
    Dries Vermeulen 04-05-2020

    Op 13 april en uiteindelijk nu op 4 mei de bestelling ontvangen. Gezien de corona-problematiek kan ik daar nog inkomen. Echter blijkt dat de geleverde planten (15xsalvia nemoroso) zich in een ronduit lamentabele toestand bevinden. Ik ben er zeker van dat geen enkel tuincentra dergelijke kwaliteit in zijn rekken wil. Ik verwacht dat ik m'n centen terugkrijg of op z'n minst een voucher om op een later moment een ander product te kopen. Benieuwd hoe de klantendienst reageert op m'n mail.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Kattenkruid en vingerhoedskruid

    Ik heb op 12 april besteld en op 25april wacht ik nog steeds op mijn bestelling. Op een mail die ik stuurde kreeg ik als reactie planten vertrekken deze week en toen stonden ze plots klaar maar nu moeten ze nog ingepakt worden en Verzonden. Telefonisch niet bereikbaar. Echt geen service... Heb mail verstuurd om mijn bestelling te annuleren ben is benieuwd wanneer ze hierop gaan reageren. Hoop dat ik mijn centen terugkrijgt.

    Door: Vanderbeek 25-04-2020
    Werner Lambaerts 06-05-2020

    Ook hier na weken wachten bestelling ontvangen , maar ook hier alle begrip voor in deze corona tijden!Alle planten in erbarmelijke staat! Konden zelfs geen planten genoemd worden maar waren slechts verdorde steeltjes. Had er nochtans meer dan genoeg voor betaald! Mail verzonden naar klantendienst met foto bij!, maar geen reactie. Ook blijken jullie telefonisch niet bereikbaar, wel een handige maatregel als je slechte produkten levert! Wij wensen ons geld terug of verwachten een aanvaardbare tussenkomst!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Geraniums, echinacea en helleborus planten

    De naam plant niet waardig, geranium stekjes van amper 7 cm groot, echinacea zelfs niet te bespeuren in potje, verrot en veel te duur. Een kat in een zak gekocht.

    Door: Racquette 21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    geraniums

    als men dat geraniums noemt ze zijn maar stekjes ik zou dat niet durven leveren aan de mensen nooit meer ga dan eens kijken in aveve of intratuin daar zijn het volle planten voor dezelfde prijs spijtig voor wie er koopt

    Door: rene claeys 21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    100 Geraniums

    Levering liet langer op zicht wachten dan beloofd en plantjes die verkocht worden als Quality zijn amper stekjes.

    Met 100 plantjes vul je een amper 1 bak van 80 bij 20cm.

    Door: mark 20-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    sproeier op batterij 27/12/2017

    Heb nu pas een wisselstukje nodig voor spuitkap ( wat niet bijgeleverd was ). Kan het niet meer krijgen, amper 2 jaar na aankoop.. Reden : sproeier is uit assortiment ! En daar sstaat je dan als klant.
    Ze kunnen de bestelling ook niet meer nakijken amper 2 jaar na aankoop ). Prachtadministratsie.
    Mij niet meer gezien bij tuinadvies ! Verkopen wel , geen service!!

    Door: Michel Bolle 12-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over Tuinadvies.be

    Uw beoordeling

    FAQ