ErvaringenSite

    Tuinadvies.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (87)

    8.8
    85% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.2
    Service
    rating
    8.8
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    8.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Starterset intex

    Prima , we zijn tevreden

    Door: Patrick Van Hout16-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    zitbankje

    heel snel en gemakkelijk te bestellen; correcte opvolging en super snelle levering; dat is heel leuk; het product valt heel goed mee en is functioneel; de prijs is oké, prijs-kwaliteit.

    Door: Maryse Haverals16-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    tuinschaal 60x60cm

    Tuinschaal 60x60 gekocht bij tuinadvies.be, goede prijs. Verpakt in ruime doos (mocht kleiner) maar was snel verzonden, dus kon er snel gebruik van maken. Alles zoals het moet zijn...

    Door: Chris DM15-06-2020
    René Janssens15-06-2020

    Alles is ok, jammer dat de vloeidarm nog niet kan geleverd worden! Bedankt

    Christophe de Maersschalck16-06-2020

    Zeer tevreden over product en afhandeling en levering+tracing.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    bewegende uil

    als vogelschrik, eerste dagen geen kauwen meer op ons dak, TOPPIE

    Door: Werner15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Plantenkast ariane

    Na lange tijd geen voorradig, kreeg ik zoals gevraagd een email als het product terug in voorraad was.
    Wel een beetje opgeslagen, maar na bestelling snelle en correcte levering.
    Kastje moet zijn duurzaamheid nog bewijzen maar ziet er goed uit.

    Door: Jan schoenmaekers15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Druppelsysteem voor op flessen IRISO

    Moet nog installeren maar de levering was correct.

    Door: virge janssen15-06-2020
    Diana15-06-2020

    Correcte levering. Ik had 10 druppelsystemen besteld, waarvan al 3 geïnstalleerd. Handleiding was duidelijk en voorlopig ben ik heel tevreden.

    Lea16-06-2020

    Snelle lever

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Planten

    Al tweemaal bestelde ik bij tuinadvies.be en al tweemaal ben ik heel tevreden over de geleverde planten. De plastic verpakking is misschien een minpunt (want echt niet ecologisch), maar tegelijk wel een goede bescherming van de plantjes.

    Door: Sofie15-06-2020
    Sofie15-06-2020

    Hier ben ik nog eens. Die NEE bij 'Zou hier weer kopen' moet een JA zijn hoor!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Afboording multi edge flex 5x

    Had het product netjes verpakt in kartonnen doos ontvangen. 1 a 2 dagen en ik had het product al. Afboording is makkelijk te gebruiken en verwerken. Dus ik ben tevreden. Prijs was in vergelijking met andere sites goed.

    Dus dank je wel

    Door: Jan14-06-2020
    Marie-Claire Vanvooren15-06-2020

    ben zeer tevreden van de planten ik ga er nog kopen

    Marie-Claire Vanvooren15-06-2020

    10 op 10 kan niet beter bedank

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    geum/ rudbecia

    het was ok

    Door: louis embrechts14-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Insectenhotel, zaden, ecopots, mussenflat

    Goed geprijsd, snelle levering

    Door: An De Cleyn 14-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tomatenserre

    Ik had een Tomatenserre besteld,die snel geleverd werd.Bij de opbouw bleek er een fout in de hoes,heb toen een mailtje gestuurd en enkele dagen nadien een nieuwe hoes gekregen.Ik ben zeer tevreden over de snelle service,waarvoor ik jullie wil bedanken.

    Door: Ria Vanmechelen 11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    voor 80 eu verschillende perkplantjes

    Deze levering was ronduit beschamend, gekwetste plantjes, kapot gebroken in de verpakking , rotte plantjes, miniplantjes , dode plantjes en de ezelsoren zagen bruin beige en vaal geel, het lijkt mij dat het pakket verstuurd is vanuit noord Nederland en via Australie naar Belgie is verscheept om dan uiteindelijk tot bij mij te geraken. Ik koop altijd in een plantencenter, heb dit wegens de corona geprobeerd en op de website ziet het er veelbelovend uit maar een keer en nooit meer, zonde

    Door: philippe09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    rolschermen royalwell

    Zeer correcte en snelle service en dit voor een belgische webwinkel doe zo voort

    Door: Van Damme09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Regenton verbinding set

    Zeer tevreden en snelle levering. Top.

    Door: Frans Nijs09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Noveenkaarsen

    Super, ben zeer tevreden en zal hier zeker nog bestellen, was eerste keer maar kom zeker hier terug! Zeer snelle levering in stevige doos verpakt. Alles oké, dank u wel!

    Door: Rita van langenhove09-06-2020
    Jan Paredis09-06-2020

    Snelle service, mooi verpakt en volledig naar wens.

    Carol09-06-2020

    Zeer snel en goed verpakt. Top👍🏼

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tuinmaterialen

    Ik koos bewust voor een webshop , met een Belgisch adres , met op de webshop vermeldde levertijd van 1 tot 2 werkdagen . Order geplaatst op een zaterdagmorgen ......( ma =feestdag ) ....geen levering op di ....niet op woe ....of donderdag ....of vrijdag !!! Op de 4de werk dag na orderdatum , via mail contact gehad ....waarbij ze verklaren dat op di het pak opgepikt werd door DHL en dat deze vertraging te wijten is aan BPOST . Dan begint er bij mij al een alarmbelletje te rinkelen : nu kwam ik opeens te weten dat deze zending vertrok met DHL en dan overhandigd zou worden aan BPOST ........dit is enkel mogelijk indien mijn zending NIET VANUIT BELGIE vertrok , want dan zou mijn order enkel aan Bpost overhandigd geweest zijn !!! Want indien dit gebeurd zou zijn had ik
    deze idd op max 2 werkdagen ontvangen .......nu ,op circa 5 tot 6 werkdagen ! Had ik de reviews over deze firma maar eerder gelezen , want het niet nakomen van 1 tot 2 werkdagen in levertijd , wordt heel vaak niet nagekomen ....en is nu duidelijk waarom : ze verzenden hun items helemaal niet vanuit België , goederen vertrekken daardoor met DHL , waarbij die deze dan overhandigen aan Bpost . Zelfs mijn orders tijdens de coronacrisis , bij webshops uit Duitsland , Nederland , Engeland , namen iets meer verzendtijd in beslag ....maar alsnog tussen 1 tot 3 werkdagen .....en via een Belgische webshop ......5 tot 6 werkdagen .....ongehoord en beschamend om je klanten zo te misleiden !!!

    Door: Marika Peeters07-06-2020
    paul lenaerts09-06-2020

    Correcte levering, Beschrijving product komt niet overeen met de web beschrijving, product ondertussen toegepast, 'k merk wel verschil de dag nadien, maar een paar dagen later niet meer, twijfel dus aande effeciëntie.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    20 lavendel planten

    Online lavendel planten besteld 40 euro betaald voor 20 lavendel plantjes. Hoe triestig klein waren die plantjes je zag zelfs niet of het wel lavendel was. Na een week waren ze allemaal kapot, dan voor hetzelfde bedrag nieuwe gekocht bij Pelckmans en die waren 4 keer zo groot met al bloemen aan. Wat een verschil!

    Door: Ruben Geypen06-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Compostbak

    Ik kocht een compostbak, pindanoten en een voedersilo.
    De pindanoten en voedersilo zaten goed verpakt.
    De panelen van de compostbak waren met een krimpfolie omwikkeld. Dat was het.
    Natuurlijk was er een paneel gebroken bij levering.
    Binnen de 15 min een mail gestuurd en gebeld.
    Een onvriendelijke dame zei mij dat ze de mail wel gingen beantwoorden.
    Dat hebben ze gedaan door nog een foto te vragen.
    Anderhalve week en 3 mails later weet ik nog steed even veel.
    Men doet gewoon de moeite niet om te antwoorden.

    Leveringen zijn steeds vlot verwerkt en worden vlug geleverd.
    De dienst na verkoop trekt blijkbaar op niets.
    Jammer om dit te moeten vast stellen.
    Al meerdere malen dingen besteld en tot op heden altijd tevreden geweest.
    Nu echter zeer ontevreden.

    Door: Wouter Verlinde 30-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Planten

    Vertragingen, daar hebben we geen probleemmee. Maar helemaal geen informatie, zelfs niet na 1 maand, en herhaaldelijk mailen en bellen? Uiteindelijk bestelde planten allemaal ontvangen. Maar hoe. Overdreven veel verpakkingsmateriaal, en het leek alsof sommige planten al minstens een week in de verpakking zaten. Ik heb alles geplant, je weet maar nooit. Vandaag ziet het ernaar uit dat 25% van de bestelling het zal halen. Dat betekent dat ik zo'n 80 euro gewoon in de vuilbak heb gesmeten. Planten bestel ik hier nooit meer.

    Door: Sofie Peeters23-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Planten

    1 ster is nog te veel.
    Wij hebben op 13 april planten bij hen besteld. Op 27 april, na nog altijd niks te hebben vernomen, vragen wij om onze bestelling te annuleren. Geen probleem in deze omstandigheden met een langere leveringstermijn, maar wel met het gebrek aan communicatie. Ik stuur nog 2 mails en contacteer hen online om te melden dat ik mijn bestelling wil annuleren. Ik ontvang een mail op 2 mei waarin mijn vraag tot annulatie volledig ontweken wordt. Ik mail nogmaals dat ik wens te annuleren en verwijs hierbij naar mijn rechten. Deze mail wordt opnieuw genegeerd.. Zij beslissen dan maar om op vrijdag 8 mei mijn bestelling te verzenden. Deze zending komt hier toe op maandag 11 mei met meer dan de helft rotte planten, niet verwonderlijk natuurlijk na zo lang ingepakt te hebben gestaan tijdens het weekend. Ik mail hiervoor onmiddellijk op 11 mei, maar heb tot op vandaag en na enkele herhalingsmails nog geen antwoord mogen ontvangen. Het is schandalig hoe jullie met klanten omgaan, rotte en kapotte planten durven te leveren na uitdrukkelijk en herhaaldelijk gevraagd te hebben om de bestelling te annuleren. Maar het ergste van al is de verschrikkelijke klantenservice, mails worden gewoon niet beantwoord, dit komt bijzonder arrogant over. Telefonisch zijn jullie onbereikbaar.

    Door: Stefanie Jacobs14-05-2020
    Stefanie Jacobs19-05-2020

    Ik heb inderdaad vrijdag 11 mei een mail ontvangen dat mijn bestelling zou worden terugbetaald. De terugbetaling is ondertussen ontvangen. Dit is een correcte afhandeling. Alleen jammer dat het zo moest verlopen..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Tuinadvies.be

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Tuinadvies.be een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 87 ervaringen geplaatst over Tuinadvies.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 85% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Tuinadvies.be actief?

    Tuinadvies.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Tuin & Kamers, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tuinadvies.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.