ErvaringenSite

  Ervaringen TVC-Mall

  TVC-Mall is een e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in accessoires voor mobiele telefoon en uitbreiding van elektronische producten en aanverwante accessoires. Ga jij na het lezen van de reviews over TVC-Mall zaken doen met dit bedrijf? Koop jij in de toekomst je accessoires voor de mobiele telefoon via deze organisatie.

  Over TVC-Mall

  TVC-Mail opererend onder de naam Shenzhen Zhenzhi Technology Co. Ltd. is opgericht op 20 juli in 2008. TVC-Mail presenteert zich als grensoverschrijdend e-commercebedrijf dat gespecialiseerd is in accessoires voor mobiele telefoon en uitbreiding van elektronische producten en aanverwante accessoires. Na tien jaar van ontwikkeling is TVC-Mail volgens het bedrijf het leidende en geprefereerde platform geworden in de groothandel van accessoires voor mobiele telefoons.

  TVC-MALL! DON'T USE TVC-MALL Before Watching THIS Video

  Garantie en retour sturen

  De meeste producten die je bij TVC-Mall kunt aanschaffen hebben een jaar garantie. De reserveonderdelen hebben zeven dagen garantie. Uitzondering geldt voor op maat gemaakte producten. Deze worden niet geaccepteerd om retour te sturen of te ruilen. Als de klant besluit het pakket terug te sturen naar TVC-Mall is de klant verantwoordelijk voor de douane- en belastingzaken die hierbij komen kijken. Ook is het zo dat de juistheid van het adres gecontroleerd dient te worden.

  Belangrijke zaken in het retourbeleid zijn dat alle retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd. Er wordt informatie gevraagd om de datum van terugkeer te bewijzen. Er worden alleen producten geaccepteerd die in de originele verpakking zitten en aan de voorwaarden voldoen. TVC-Mall is niet verantwoordelijk voor breuken, krassen en/of verliezen die worden veroorzaakt door slechte verpakking. Producten en bijbehorende onderdelen mogen ook niet gebruikt worden.

  Alle artikelen die retour gestuurd worden moeten voordat het geheel verstuurd wordt, over de juiste informatie beschikken. Klanten worden geacht om vooraf het bedrijf over de retourzending te informeren. Zo moet onder andere het RMA nummer, dat staat voor Return Merchanise Authorization, duidelijk op het pakket aangegeven zijn. Verder dient de retourzending per post verstuurd te worden. Dit mag niet via DHL, UPS en/of TNT. Check bij twijfel nog even de gehele procedure met betrekking tot garantie en retour sturen.

  Betalen en algemene voorwaarden

  Bij het bedrijf kun je op diverse wijzen betalen. Opties die je kunt gebruiken voor je betalingen zijn PayPal, creditcard, WebMoney Transfer, Poli Payments en Astro Pay. In de procedure staat vermeld dat de klant na de betaling direct een e-mail moet sturen. Hierdoor kan he bedrijf de bestelling tijdig voorbereiden. Er kan via diverse valuta betaald worden. Het gaat om de volgende valuta: Britse ponden, Australische dollars, Canadese dollars, euro, Zwitserse frank, Hongkongse dollars, Indiase roepie, Russische roebels, Braziliaanse valute, Deense kronen, Zweedse kronen, Noorse kronen, Mexicaanse peso en Koruna uit Tsjechië.

  Net als vele andere bedrijven staan er op de site van TVC-Mall algemene voorwaarden beschreven. Het is altijd verstandig om deze even door te nemen. In deze voorwaarden wordt onder meer aangegeven dat betalingsdiensten voor goederen en diensten die op de website van toepassing zijn, aangeboden worden door Colpoint Technology Limited of door tvc-mall.com. Het is afhankelijk van welke diensten of goederen worden afgenomen. Mocht de klant via credit card betalen en de betaling wordt verwerkt via European Acquirer, is het zo dat de overeenkomst geldt tussen de klant en het bedrijf TVC-Mall. Voor alle andere type aankopen zijn de voorwaarden een overeenkomst tussen de klant en TVC-Mall.

  Wat zijn de klantervaringen bij TVC-Mall?

  Ben jij al klant bij TVC-Mall? Hoe lang ben jij al klant bij dit bedrijf? Hoe zijn de ervaringen van jou bij TVC-Mall? Zou je andere personen aanbevelen om zaken te doen bij dit bedrijf? We zouden het zeer op prijs stellen als jij je mening inzake TVC-Mall via deze pagina achterlaat. Onafhankelijk reviews lees je via ErvaringenSite.

  TVC-Mall
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TVC-Mall

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TVC-Mall een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TVC-Mall. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TVC-Mall actief?

  TVC-Mall is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TVC-Mall gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.