ErvaringenSite

  Ervaringen Twelve Million

  Draag jij duurzaamheid hoog in het vaandel en ben je in deze context op zoek naar een modelabel dat hetzelfde doet? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Twelve Million. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een eerlijke Twelve Million review te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten namelijk helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Twelve Million

  Twelve Million zou een Hollands kledingmerk met een duurzame missie zijn. Volgens de oprichters, Klaas Kooiker en Derrick Timmerman, is de toekomst circulair, maar moet er nog veel gebeuren. Zo wordt er in Nederland alleen al elk jaar 235 miljoen kilo kleding weggegooid. Deze onderneming zou alle schakels in hun ontwerpproces en keten bewust aanpakken, waardoor het perfect weet waar hun kleding gemaakt wordt. De naam is een symbolisch ambitiegetal, waarbij het hun droom is om twaalf miljoen jeans tot nieuwe items te recycleren. Idealiter zou het in dit proces ook twaalf miljoen liter water willen besparen, en twaalf miljoen mensen blij maken met hun missie. De volledige productie zou in hun eigen fabrieken in Servië en Litouwen gebeuren, maar ooit hoopt dit bedrijf alles naar Nederland te kunnen halen.

  ONLINE SHOP WITH ME FOR SPRING/SUMMER 2021 TRENDS | buying my dream wardrobe, shopping spree, trendy

  Producten en diensten van Twelve Million

  Op de homepage van Twelve Million kun je kiezen uit de categorieën Heren, Dames en Over Twelve Million. Elke categorie is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het aanbod kunt navigeren. Verderop kun je ook verder filteren op bijvoorbeeld kleur en materiaal. Heb je min of meer een idee van datgene waarnaar je op zoek bent? Dan kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster invoeren. Op de homepage kun je ook verschillende uitgelichte producten, waaronder Twelve Million sjaals, en de Instagram wall bekijken. Heb je een vraag of opmerking voor het team van dit bedrijf? De klantenservice van deze onderneming is bereikbaar via het contactformulier op de contactpagina.

  Complimenten, klachten en tips voor Twelve Million

  Heb je ooit al één of meerdere bestellingen bij dit bedrijf geplaatst? Grijp dan snel de kans om op deze pagina jouw persoonlijke Twelve Million ervaringen te delen. Zo geef je andere potentiële klanten de nodige informatie om zelf een onderbouwde beslissing te nemen. Ben je tevreden over de kwaliteit van de door Twelve Million verkochte producten? Hoe heb jij als klant de aankoop- en betaalprocedure ervaren? En is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Of misschien heb je wel enkele nuttige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken. Veel leesplezier!

  Twelve Million
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Twelve Million

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Twelve Million een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Twelve Million. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Twelve Million actief?

  Twelve Million is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Twelve Million gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.