ErvaringenSite

  Ervaringen UK Bathrooms

  Een mooie, stijlvolle en vooral ergonomische badkamer brengt een huis volledig tot leven. Dit is immers een van de kamers waar mensen het meeste tijd doorbrengen, en waar het zeker belangrijk is dat je kwalitatieve meubels en toebehoren hebt. Bij UK Bathrooms kun je al deze zaken online aankopen, en dan thuis geleverd krijgen. Je wil uiteraard geen risico’s nemen en bij een onbetrouwbaar bedrijf een badkamer aankopen, dus om zeker te zijn dat UK Bathrooms goede diensten kan leveren, lees je best alle reviews eens die klanten van dit bedrijf schrijven, hier op Ervaringensite.

  Over UK Bathrooms
  UK Bathrooms is een van de grootste premium badkamer- en sanitairvoorzieners van het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is gevestigd in Ripon en bestaat al sinds 2005. UK Bathrooms heeft alleen een website, dus er is geen fysieke locatie, je kunt alleen online de producten bekijken en kopen. Je kunt UK Bathrooms altijd bereiken per e-mail of via een contactformulier op de website. De klantendienst opbellen lukt ook, maar dan alleen op weekdagen tussen 9:00 uur en 15:00 uur. Ook zijn er verscheidene sociale media kanalen beschikbaar, denk aan Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

  Producten en diensten van UK Bathrooms
  Bij UK Bathrooms kun je via een webshop terecht voor allerlei badkamergerief. Je moet dan denken aan meubels voor de badkamer zoals kasten, toiletsets, maar ook aan gootstenen. Voor een bad in allerlei vormen, maten en specificaties en toebehoren ervan kun je hier ook je ding vinden. Liever een douche? Geen enkel probleem, zowel volledige douchesets als onderdelen zoals panelen, tegels en sproeiers zijn beschikbaar. Verder zijn er nog radiatoren en kranen in het aanbod, net als producten van bekende merken zoals Kudos, Geberit, Grohe, Villeroy & Boch en Burlington.

  Ongeveer 85% van de bestellingen worden binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Betalen voor je producten kan met PayPoint, PayPal en achteraf betalen met Klarna. Je kunt ook voor financiering opteren, dat betekent dat je in termijnen kan betalen aan 0% rente wanneer je voor meer dan 1500 GBP koopt, en 14,9% wanneer je meer dan 250 GBP spendeert. Dit is alleen beschikbaar voor permanente burgers van het Verenigd Koninkrijk. UK Bathrooms pakt uit met de laagste prijzen op de markt, en hiertoe bieden ze een laagsteprijsgarantie. Wanneer je dus reeds een offerte hebt aan een lagere prijs, kun je die voorschotelen aan UK Bathrooms en dan zullen ze die prijs minstens evenaren. Wil je graag wat nieuws en promoties per mail ontvangen? Dan kun je je altijd inschrijven voor de nieuwsbrief van UK Bathrooms. De website beschikt ook over een blog, waar je allerlei tips en informatie kan vinden.

  Klachten, complimenten en tips voor UK Bathrooms
  Heb je een badkamer gekocht bij UK Bathrooms en je bent hier zodanig tevreden over dat je je mening absoluut van de daken wil schreeuwen? Dan kun je bij Ervaringensite een beoordeling achterlaten. Zo informeer je andere mensen over jouw mening van UK Bathrooms, dan kunnen zij ervan leren en zien dat ze zelf ook een aankoop kunnen doen bij dit bedrijf. Een klacht kun je natuurlijk ook laten horen, dus ongeacht je mening, laat een review achter.

  Online Shop Up: Vestiaire Collective | Fashion Haul | Trinny

  UK Bathrooms
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over UK Bathrooms

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is UK Bathrooms een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over UK Bathrooms. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is UK Bathrooms actief?

  UK Bathrooms is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van UK Bathrooms gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.