ErvaringenSite

  Ervaringen Ultra Online

  Het aanschaffen van elektronische producten is voor veel mensen een uitdaging. Het grootste gros van de consumenten heeft geen enkel verstand van elektronica, maar wil gewoon een goed apparaat dat naar behoren werkt. Een website waar ze meerdere apparaten op aanbieden kan heel verfrissend zijn. Wanneer een bedrijf niet merkgebonden is kun je direct een vergelijking maken tussen de verschillende producten. Op ErvaringenSite.be vindt je beiden. Ultra Online is één van de vele online aanbieders van consumentenelektronica. Maar wat vinden de consumenten van deze winkel? Dat kan je hier lezen! Bij ErvaringenSite geven wij slechts een korte introductie over de verschillende bedrijven en daarna is het aan u en onze andere bezoekers om persoonlijke beoordelingen achter te laten, zodat wij van uw review kunnen leren over de service, de kwaliteit en andere noemenswaardige wetenswaardigheidjes over het bedrijf.

  Over Ultra Online
  Ultra Online is een online retailer die zich gespecialiseerd heeft in consumentenelektronica. De Belgische website is enkel in de Franse taal weergegeven en tot nu toe ontbreekt de mogelijkheid om de website in de Nederlandse taal om te zetten. Er is geen informatie op de website te vinden over de personen achter dit bedrijf, maar uit de informatie die wel gegeven wordt kunnen we concluderen dat het hier om een bedrijf gaat wat gevestigd is in Hong Kong. De klanten kunnen per email of telefoon contact met hen opnemen. Het bedrijf is tijdens de vakanties gesloten. De bestelde goederen hebben een levertijd van maximaal 3 dagen.

  Producten en Diensten van Ultra Online
  Ultra Online verkoopt elektronica voor particuliere consumenten. In de online winkel vind u onder andere smartphones, tablets, spelcomputers, camera's en lenzen, drones, huishoudelijke apparaten en audio-accessoires, enz. Er kan op merknaam of op soort product gezocht worden. Bij Ultra Online vind je de nieuwste en meest populaire elektronische producten tegen scherpe prijzen. Alle aangeboden producten zijn nieuw en bestellingen met een totaalwaarde van meer dan € 50 worden gratis thuisbezorgd. Er is een dertig dagen geld terug garantie en er zijn een aantal populaire betalingsmethoden op de site opgenomen.

  Complimenten, Klachten en Tips over Ultra Online
  In principe nemen wij het liefste Nederlandstalige webshops op in onze vergelijkingsgids. Maar omdat Ultra Online goede zaken doet in het Frans en tweetalige gedeelte van België hebben wij dit bedrijf toch opgenomen in onze gids. Heeft u wel eens iets aangeschaft bij Ultra Online? Wij horen graag van u hoe dat bevallen is. Heeft u wellicht contact opgenomen met de klantenservice? Hoe werd u verder geholpen? En wat vind u van het afgeleverde product, voldoet het aan uw verwachtingen? Op ErvaringenSite kunt u zowel uw positieve, maar ook uw negatieve verhalen laten horen. Helpt u mee van deze vergelijkingssite de beste en meest volledige site van Nederlandstalig België en Nederland te maken?

  Was braucht man für einen Online-Shop? | WERDE DEIN EIGENER CHEF Folge 2

  Ultra Online
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ultra Online

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ultra Online een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ultra Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ultra Online actief?

  Ultra Online is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ultra Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.