ErvaringenSite

  Ervaringen United Brands

  Ben je nog op zoek naar leuke sportkledij? Kijk eens bij United Brands! je vindt er heel wat merken in verschillende prijsklassen. Wat klanten vinden van United Brands lees je hier op ErvaringenSite!

  Heb je al ervaring met United Brands? Laat dan weten hoe dat ging door een reactie achter te laten op deze pagina.

  Over United Brands

  United Brands is een sportwinkel waar je zeker de gepaste kledij voor jouw sport vindt. Het bedrijf heeft 10 winkels in België en ene webshop waar je 24 op 24, 7 dagen op 7 terecht kan voor al je aankopen. United Brands werd meer dan 35 jaar geleden opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een thuis voor elke sporter. Je vindt er steeds een vernieuwend aanbod, gespecialiseerde begeleiding en werknemers met heel wat kennis van de producten. Met een assortiment met meer dan 70 merken vindt iedereen er wel wat voor zijn of haar sport en zijn of haar budget. United Brands focust zich vooral op voetbal, wintersport, fitness, running, zwemmen, wandelen, tennissen en fietsen.

  Reclame van United Brands

  Diensten van United Brands

  Bij United Brands vind je heel wat sportkledij van verschillende merken. Je vindt er sportschoenen en sportkledij voor dames, heren en kinderen. Je kan er ook terecht voor een ruim assortiment rugzakken en sporttassen. Je vindt er veel sportkledij voor zwemmen, lopen, fitness, tennis, voetbal, wielersport, skateboarding, yoga en outdoor sporten zoals trekking. Je kan er ook steeds terecht voor advies. United Brands probeert steeds de bestelling te leveren binnen de 2 tot 4 werkdagen, die levering is gratis bij bestellingen boven de 50 euro.


  Klachten of vragen voor United Brands

  Heb je vragen of een klacht over United Brands? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per e-mail, telefoon of je kan gewoon langsgaan in één van de winkels. United Brands heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met United Brands? Heb je er leuke kleren voor bij het sporten gevonden? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van United Brands. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je in te schrijven bij United Brands? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  United Brands
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over United Brands

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is United Brands een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over United Brands. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is United Brands actief?

  United Brands is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van United Brands gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.