ErvaringenSite

  Ervaringen United Wardrobe

  Heb jij een berg kleding in de kast liggen die je eigenlijk maar één keer hebt gedragen? Gooi deze kleding niet weg! Je kunt er misschien een ander heel blij mee maken en je verdient ook nog wat extra geld. United Wardrobe maakt het verkopen van tweedehands kleding namelijk nog makkelijker. Wil je zeker weten dat de online marktplaats betrouwbaar en veilig is? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere modeliefhebbers! Zij hebben hun kleding al verkocht en kunnen je alles vertellen over hun ervaringen.

  Over United Wardrobe

  Wat doe jij met je oude kleding? Je hebt vast een broek of trui in de kast liggen die toch niet helemaal was wat je ervan verwachtte. Waarschijnlijk ligt die broek of trui nu ergens achterin je kast waar niemand bij kan. United Wardrobe vindt dit zonde. Je kunt iemand anders namelijk heel blij maken met die broek of trui. United Wardrobe heeft daarom een online marktplaats gemaakt om jouw tweedehands kleding te verkopen. Er worden elk jaar miljoenen kledingstukken gemaakt en elk jaar wordt de oude kleding weggegooid en nieuwe kleding gekocht. Waarom koop je echter elke keer nieuwe kleding als er al zoveel moois tweedehands te vinden is? Bij United Wardrobe kun je een kijkje nemen in de kledingkast van andere modeliefhebbers en zelfs nog wat geld besparen.


  SAAR vertelt je alles over haar ervaringen met United Wardrobe!

  Categorieën United Wardrobe

  De marktplaats was in het begin alleen gericht op kleding, maar heeft hun assortiment al snel uitgebreid. Ze hebben nu schoenen, jurken, rokken, jassen, broeken, jeans, tassen, vintage, designer, tops, shirts, overhemden, truien, vesten, cosmetica, sieraden en accessoires. Heb jij dus nog ongebruikte kleding, accessoires of cosmetica liggen? Je kunt het allemaal verkopen bij United Wardrobe.

  Hoe werkt het?

  Je maakt een account aan bij de marktplaats en kunt daarna beginnen met verkopen. Je voegt eenvoudig een nieuw item toe. Er wordt nog wat extra informatie gevraagd en je hoeft daarna alleen nog een foto toe te voegen en je bent klaar. Het item wordt op de website gezet. Klanten die interesse hebben kunnen je een berichtje sturen om extra informatie te vragen. Voordat je het weet heb jij wat extra geld in je zak zitten en is iemand anders blij met nieuwe kleding.

  Klachten United Wardrobe

  Waren er problemen met het verkopen van jouw kleding? Of heb je jouw aankoop nog altijd niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van United Wardrobe. Op de website staan alle contactgegevens vermeld. Je kunt het contactformulier op de website invullen om je vraag te stellen en om klachten te melden. Je krijgt altijd zo snel mogelijk een antwoord. Het is ook mogelijk om via Social Media contact op te nemen. United Wardrobe is onder andere te vinden op Facebook en Twitter.

  Jouw ervaringen met United Wardrobe

  Heb jij kleding verkocht via de website? Of koop jij je kleding het liefst via de marktplaats? Verteld dan over jouw ervaringen met United Wardrobe en schrijf een review! Kun je veilig en zonder problemen bestellen? Is het betrouwbaar? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten!

  Bespaar geld met de tweedehands kleding van United Wardrobe. Wil je meer weten over ervaringen met de webshop? Is het betrouwbaar? Lees hier reviews.

  United Wardrobe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Philipp Plein Schoenen

  Ik raad de retourservice totaal niet aan. Ik koop schoenen ter waarde van 230€ die zogezegd in perfecte staat zijn. De schoenen die ik krijg zijn in zeer slechte staat, de maat klopt niet, en zijn kapot. En in hun voorwaarden staat duidelijk dat ik dan mag retourneren. En wat krijg ik als antwoord pak een sponsje en ze zijn terug proper. Ik wil mijn geld dan ook terug of neem verdere stappen.

  Door: sofie schroven19-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over United Wardrobe

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is United Wardrobe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over United Wardrobe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is United Wardrobe actief?

  United Wardrobe is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van United Wardrobe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.