UpSize

Alle reviews

UpSize

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

UpSize

Wil je stevigere borsten of een bh-maatje meer dan wil je misschien een Push-up Bh en overweeg je een borstvergroting, maar je kunt ook kiezen voor een verzorgende en verstevigende crème. UpSize is een dergelijke crème. Wil je weten wat anderen voor ervaring hebben met deze verzorgende en verstevigende crème lees dan snel verder. Je vindt hier de reviews en ervaring van anderen. 

UpSize is een voedende en verstevigende crème die bedoeld is om je borsten steviger te maken, striae tegen te gaan en je borsten te vergroten.

Heb jij UpSize al een paar weken uitgeprobeerd dan zijn we heel benieuwd naar jouw review en ervaring over deze verstevigende crème. Kun je ons vertellen of de crème werkt, en wat voor effect het heeft gehad op jouw borsten? We zijn zeer benieuwd want als het klopt wat de makers beweren, is het een middel wat veel meer vrouwen zouden willen gebruiken. 

Over UpSize 
UpSize Bust Care Cream is een merk voor een verzorgende en verstevigende crème voor borsten. Dit merk wordt aangeraden door Femke Uitenboogaard, volgens UpSize is ze een deskundige op het gebied van borstverzorging. 

Volgens de website werd de crème in 14 landen wereldwijd klinisch onderzocht. Het bedrijf geeft bovendien aan dat als je de verzorgende crème dagelijks gebruikt het volume van je borsten in 3 tot 4 weken zal toenemen en bovendien gaan ze er ronder en steviger uitzien. Afgezien daarvan zegt UpSize dat je huid er elastischer van wordt en fluweelzacht aan zal voelen. 

Janneke van 41 zegt er op de website het volgende over: “... ik vond mijn heil in deze prachtige crème! De resultaten verraste me echt! In 2 weken zijn de rimpels en plooien op mijn borsten nauwelijks meer zichtbaar, en mijn borsten werden steviger.” 

Om de crème te bestellen hoef je niet online een verkoopproces te doorlopen. Je laat eenvoudigweg je telefoonnummer achter en je wordt gebeld door iemand van het verkoopteam van UpSize. 

Producten en diensten van UpSize
UpSize is een verzorgende crème die volgens de verpakking zorgt voor een natuurlijke borstvergroting, borstcorrectie, het tegengaan van huidveroudering en striae aanpakt. Striae zijn de kleine tijgerachtige streepjes die je ziet als huid snel uitrekt. Deze streepjes krijg je bijvoorbeeld als je zwanger rond en je borsten snel groter wordt, of als je dikker wordt. Deze streepjes gaan meestal niet vanzelf weg, maar UpSize zegt hierbij te kunnen helpen. 

Volgens de website is de verzorgende crème bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden. Ook als je een wat rijpere huid hebt, zal de huidveroudering drie keer minder worden zeggen ze. De crème moet met opwaartse bewegingen ingemasseerd worden. Als je het andersom doet kan dat ervoor zorgen dat borsten juist iets meer gaan hangen, het is dus altijd van belang om de crème in de richting van je kin in te masseren. 

Ervaringen, klachten en tips over UpSize 
We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met deze verstevigende crème. We willen je dan ook vragen om jouw ervaring op te schrijven. Op die manier krijgen mensen een beter beeld van de werking van deze crème. Dat is namelijk moeilijk te bepalen op grond van een website alleen. Door jouw review en ervaring kun je andere vrouwen helpen bij het maken van een weloverwogen besluit.