ErvaringenSite

  Ervaringen Urbanista

  Ben je op zoek naar audioapparatuur om te kunnen genieten van je favoriete muziek? Dan zul je op het internet een ruime keuze hebben aan online winkels die koptelefoons en aanverwante artikelen verkopen. Maar bij welke shop wordt het beste geholpen? Wie geeft de meeste service? En welke kwaliteit hebben de verkochte producten? Op dit soort vragen wordt antwoord gegeven door klanten die de diverse online shops al kennen. Zij beschrijven hun ervaring in reviews die zij op onze website publiceren. Op die manier kun jij makkelijk en snel over de juiste informatie beschikken om een gedegen keuze te maken over waar jij wilt shoppen. We gaan ervan uit dat de aangeboden reviews je zullen helpen om ontspannen te kunnen shoppen.

  Over Urbanista

  Deze Zweedse online shop is in 2010 ontstaan in Stockholm. Het bedrijf brengt via de site audio producten voor persoonlijk gebruik op de markt. Om de producten naar België of Nederland te laten bezorgen kun je gebruik maken van de gratis mogelijkheid of je betaalt een klein bedrag om jouw order al binnen 2 werkdagen te ontvangen. De producten en de kosten voor de levering kun je veilig betalen met je creditcard, PayPal account of ApplePay. Heb je jouw bestelling ontvangen maar ben je niet tevreden? Dan krijg je bij Urbanista 14 dagen de tijd om de producten terug sturen. Voor vragen over het retour sturen van producten kun je contact opnemen met de klantenservice van de site. Daar staan ze ook voor je klaar om antwoord te geven op andere vragen.

  The truth about online shopping.

  De producten van Urbanista

  Bij Urbanista kun je verschillende soorten koptelefoons en oordopjes bestellen. De producten dragen vaak de namen van grote wereldsteden om te benadrukken waar het bedrijf haar inspiratie vandaan haalt. Zo kun je hier terecht voor koptelefoons met zonnepanelen die je kunt bestellen met of zonder snoer. Ook zijn er diverse modellen oordopjes verkrijgbaar waarvan enkele modellen speciaal te dragen zijn tijdens het sporten. Daarnaast zijn er bluetooth speakers te bestellen net zoals accessoire zoals accu's, kabeltjes en opladers. Om klanten extra informatie over de producten te bieden worden er regelmatig blogs op de site geplaatst en voor het laatste nieuwe verstuurt Urbanista nieuwsbrieven naar klanten die zich daarvoor aanmelden.

  Reviews over Urbanista

  Ben jij klant van deze online shop? Dan krijg je bij ons alle ruimte om je mening of commentaar te publiceren. Je kunt dat doen door een review over Urbanista op onze website te plaatsen zodat nieuwe klanten precies kunnen zien wat jij ervaren hebt. Door in jouw beoordeling duidelijk te omschrijven wat de plus- en minpunten van deze webshop zijn kun je consumenten waarschuwen. Natuurlijk stellen wij het ook op prijs als je vermeld dat je tevreden bent over de bestelde producten. Wij willen zoveel mogelijk eerlijke en oprechte reviews laten zien zodat iedereen een goed beeld krijgt over de waardering die klanten voor Urbanista hebben. Wij zijn alleen in staat om dat samen met jou te doen. Wacht dus niet langer en neem de moeite om jouw recensie te delen.

  Urbanista
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Urbanista

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Urbanista een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Urbanista. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Urbanista actief?

  Urbanista is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Urbanista gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.