ErvaringenSite

  Ervaringen Us Mattress

  Bent u opzoek naar een nieuw matras? Dan zult u al gauw door hebben dat er online veel aanbieders van matrassen zijn. Zo zal de kans groot zijn dat u het Amerikaanse bedrijf Us Mattress tegenkomt. Aan de andere kant van Atlantische oceaan zijn ze een grote speler en beweren kwaliteit tegen een interessante prijs te leveren. Maar hoe weet u als consument nou of dit bedrijf betrouwbaar is? Hoe is het echt gesteld met de kwaliteit van de matrassen? Houden ze zich aan de gestelde levertijden? Vragen die op basis van enkel de website van een bedrijf moeilijk te beantwoorden zijn. Hier op Ervaringensite.be helpen we u daarbij. Hier leest u ervaringen en meningen van anderen die in aanraking zijn geweest met het bedrijf en dit met u delen. Hierdoor stellen ze u in staat om een gedegen beeld van Us Mattress te krijgen.

  Over Us Mattress

  Het bedrijf Us Mattress is opgericht in 2001 en toendertijd begonnen met 4 werknemers. Tegenwoordig zijn ze een van de grootste online matrassen leveranciers van Amerika. Naast de webwinkel hebben ze 26 winkels verspreid over het grootstedelijk gebied van Detroit. U kunt ze onder andere vinden in; Utica, Washington, Plymout, Bloomfield, Flint en Birmingham. Ze hebben meer dan 120 personeelsleden en meer dan vijftien duizend vierkante meter magazijn opslagruimte. Door de jaren heen hebben ze over de 750 duizend klanten geholpen mede ook dankzij nog eens 300 externe verkooppunten, die ze als groothandelbeleveren. Bij iedere aankoop krijgt u als klant 120 dagen bedenktijd. Mocht u om wat voor een reden dan ook niet tevreden zijn over het product dan kunt u het kosteloos retourneren. Wanneer u producten bij Us Mattress koopt worden deze niet alleen gratis bezorgt, tevens doneren ze een deel van de opbrengst aan een goed doel. Us Mattress doneert dit aan Michigan Humane, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van dieren.

  Producten en Diensten Us Mattress

  Het aanbod matrassen van Us Mattress is divers en voor bijna elk gewenste matras zijn er een aantal opties te vinden. Op de website kunt u aangeven naar welk formaat matras u op zoek bent. Dus wilt u bijvoorbeeld een Kingsize, Queen, Twin of misschien wel een opmaat gemaakt matras. Wanneer u hier uw keuze in gemaakt hebt zijn er vervolgens nog een aantal varianten die u kunt aanklikken om tot uw gewenste matras te komen. Zo kunt u aangeven of uw matras hard of zacht moet zijn, of ergens er tussen in. U kunt het soort matras selecteren, opties als; schuim, latex schuim, vering, dubbelzijdig moet u dan aan denken. Vervolgens zijn merken, prijsrange en hoogte van het matras aan te geven. Mocht u nog niet u ideale matras gevonden hebben dan kunt u uw gewicht en favoriete slaaphouding nog aangeven. In totaal worden er bijna 4000 verschillende matrassen aangeboden. Us Mattress biedt naast matrassen ook beddengoed, bedden en andere meubels in de verkoop. Ook deze verschillende artikelen kunnen met diverse filters doorzocht worden. Er is een aparte uitverkoop hoek waar je producten kan vinden met een relatief grote korting.

  Ervaringen, mening, review, tips, klachten Us Mattress

  Kent u het bedrijf Us Mattress? Weet u of het bedrijf te vertrouwen is? Heeft u misschien een matras onlangs bij ze besteld? Of heeft u wellicht u hele huis met producten van Us Mattress voorzien? Wanneer u bekend met Us Mattress en haar producten dan willen we u vragen om hier op onze site een review achter te laten. Uw mening en ervaringen met dit bedrijf horen we graag! De informatie die u met ons deelt stelt ons in staat om een objectief en betrouwbaar beeld te schetsen van Us Mattress. Uw review gaat anderen helpen de juiste keuze te maken voor hun nieuwe matras. Onze dank daarvoor!

  Us Mattress
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Us Mattress

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Us Mattress een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Us Mattress. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Us Mattress actief?

  Us Mattress is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Us Mattress gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.