ErvaringenSite

  Ervaringen Valmano

  Net zoals veel andere producten zijn ook juwelen en sieraden tegenwoordig makkelijk verkrijgbaar in diverse online shops. Online winkelen biedt vele voordelen ten opzichte van het traditionele winkelen maar er is ook voorzichtigheid geboden. Dat geldt zeker voor aanbieders die artikelen zoals sieraden verkopen. Je kunt de product niet even vasthouden en uitvoerig bekijken. Je moet een besluit over een artikel nemen aan de hand van foto's en omschrijvingen. Maar zijn die betrouwbaar? Je komt daar het snelst achter door eerst reviews van klanten te lezen. Zij beschrijven in die reviews hun ervaringen met de diverse aanbieders en de kwaliteit en service die zij leveren. Je vindt deze reviews voor je gemak op onze website zodat je zonder al te veel moeite over de informatie kunt beschikken die je nodig hebt.

  Over Valmano

  Valmano is een online platform dat sinds 2013 sieraden en juwelen verkoopt. In 2019 is de site onderdeel geworden van Christ, een grote Duitse juweliersketen. De Belgische website is voor klanten beschikbaar in de Nederlandse en Franse taal en de klantenservice staat klaar om alle vragen omtrent producten te beantwoorden. Je kunt daar ook terecht als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste sieraad. Welke betaalmethoden gebruikt Valmano om klanten veilig te laten winkelen? Bij dit platform kun je bestellingen betalen met PayPal of creditcard. Bovendien beschikt de site over meerdere keurmerken die veilig shoppen waarborgen. Wat kun je doen als je niet tevreden bent met de ontvangen producten van Valmano? Je krijgt bij deze aanbieder 30 dagen de tijd om producten terug te sturen, de instructies vind je op de website.

  How To Start Your Own Ecommerce Store & Sell Product Online - Complete Details

  De producten van Valmano

  Bij Valmano kun je winkelen als je sieraden, horloges of juwelen van merken zoals Armani, DKNY, Timberland en nog vele andere zoekt. De bestsellers van de site zijn als eerste te zien zodra je de homepagina opent. Verder staan er nieuwe producten vermeld net zoals de artikelen die met kortingen verkocht worden. Wat zijn de bezorgkosten van de aangeboden artikelen? Tot €50 betaal je een klein bedrag om jouw bestelling thuis geleverd te krijgen, boven dat bedrag is het bezorgen gratis. Tijdens het bestellen staat het exacte bedrag aan kosten vermeld naast de verwachte levertijd. Voor artikelen naar België is dat normaal gezien tussen de 4 en 6 werkdagen.

  Reviews over Valmano

  Ben jij al klant van Valmano? Dan wil jij ons vast behulpzaam zijn om de werkwijze van deze online shop te belichten. Voldeden de geleverde producten aan je verwachtingen? Hoe voel jij je als klant behandeld? Worden klachten correct en professioneel afgehandeld? Door een review over deze en andere onderwerpen die van belang zijn op onze website te plaatsen help je ons om de twijfels bij nieuwe klanten weg te nemen. Voordat zij producten bij Valmano bestellen willen zij natuurlijk eerst weten of deze online shop wel betrouwbaar is. Deel daarom jouw beoordeling met ons zodat consumenten weten hoe klanten zoals jij deze webshop waarderen. Het is de nieuwe en enige manier om elkaar als klanten behulpzaam te zijn.

  Valmano
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Valmano

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Valmano een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Valmano. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Valmano actief?

  Valmano is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Valmano gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.