Van Asten Babysuperstore

Alle reviews

Van Asten Babysuperstore

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sonja
Ik heb een kribbe besteld voor mijn baby, maar zag bij ontvangst dat deze helemaal geen verflaag had. Dit werd niet beschreven op de productpagina en als ik dit had geweten had ik het ook nooit gek...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bed

  Ik heb een kribbe besteld voor mijn baby, maar zag bij ontvangst dat deze helemaal geen verflaag had. Dit werd niet beschreven op de productpagina en als ik dit had geweten had ik het ook nooit gekocht!
  Ik ben na een lastige zwangerschap niet goed in staat om zelf een bedje te gaan verven en heb dit verteld aan de klantenservice. Mijn verhaal werd echter niet serieus genomen en ze boden me enkel aan het bedje te retourneren. Retourkosten waren dan uiteraard wel weer voor mij. Ik heb nu 8 euro verzendkosten en nog meer retourkosten betaald. In totaal bijna 20 euro kwijt door een fout van deze webshop.


Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby

CoolGift

1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Van Asten Babysuperstore

Als aanstaande of kersverse ouders zul je veel producten en artikelen moeten kopen waar je voordien waarschijnlijk niet mee bekend was. Om je niet blind te staren op het advies dat je van een online shop krijgt kun je nog iets anders doen. Wie weten er nu het beste welke artikelen je echt nodig hebt en waar je die het beste koopt? Andere nieuwbakken ouders natuurlijk! Zij geven hun mening over de shops en hun producten in de reviews die zij op onze website plaatsen en waar jij geheel gratis gebruik van kunt maken. Zo weet je uit eerste hand wat je mag verwachten als je een bepaalde online babywinkel binnenwandelt wat je hebt vooraf al gelezen wat de goede en slechte kanten van deze shop zijn.

Over Van Asten Babysuperstore
De van Asten Babysuperstore is een grote winkel gespecialiseerd in producten voor baby's en peuters. De winkel is gevestigd in Tilburg, Nederland. Natuurlijk worden de producten uit deze winkel ook via de online shop aangeboden zodat je thuis op elk moment van de dag kunt bekijken welke artikelen er verkrijgbaar zijn. Voor vragen kun je vanzelfsprekend de website raadplegen waar de meest gestelde vragen beantwoord worden maar je kunt ook met de medewerkers van de klantenservice contact zoeken. Je kunt ze van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bellen en je kunt natuurlijk op elk moment een e-mail sturen. Je krijgt niet alleen antwoord op je vragen ze kunnen je er ook helpen om je bestelling in orde te maken als je daar alleen niet uitkomt. En wat die bestellingen betreft, er staat altijd duidelijk op de site vermeld wat de verzendkosten van een product zijn.

De producten en service van Van Asten Babysuperstore
Het aanbod aan producten in deze babyspeciaalzaak is groot en er worden artikelen verkocht van bekende merken zoals Maxi-Cosi, Bugaboo, Koelstra, Chicco, Joolz en Esprit. Voor aanstaande ouders is de keuze enorm en de meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo zijn er onder andere babyfoons, buggy's, kinderstoelen, speelgoed en traphekken verkrijgbaar. Er worden zelfs ledikanten, boxen en wiegen verkocht bij Van Asten Babysuperstore. Maar daar houdt het assortiment niet op. Ook voor peuters en zelfs voor tieners is er genoeg verkrijgbaar. Elk product in de online shop beschikt over een duidelijke uitleg en specificatie en kan veilig betaald worden met je creditcard. Je kunt op de site zelfs de actuele folder bekijken of virtueel een rondleiding door de echte winkel maken.

Reviews over Van Asten Babysuperstore
Hebben jullie als aanstaande papa's ook gekozen voor de producten van deze speciaalzaak? Dan vind je het vast niet erg om andere aanstaande ouders te laten weten wat jij van deze winkel vindt? Schrijf en publiceer jouw beoordeling over Van Asten op onze website zodat iedereen kan lezen welke ervaring jij hebt. Alleen zo zijn we in staat om elkaar te vertellen wat de plus- en minpunten van het winkelen bij deze babyzaak zijn. Met jouw beoordeling geef je inzicht in de manier waarop deze winkel met zijn klanten omgaat en welke service en klantvriendelijkheid er geboden wordt.