ErvaringenSite

  Ervaringen Van Eyck Sport

  Bij Van Eyck Sport kan iedereen terecht voor een fiets. Ben je iemand die een fiets gebruikt om anar het werk te gaan? Rijd je graag in de bossen met je mountainbike? Of zoek je een professionele racefiets? Kijk eens bij Van Eyck Sport! Wat klanten vinden van Van Eyck Sport lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Van Eyck Sport

  Van Ecyk Sport werd opgericht in Aalst, toen was het nog een kleine fietsenwinkel. De zaak werd voortgezet generatie op generatie waardoor het uitgroeide tot een professionele fietsenspeciaalzaak met een groot aanbod fietsen, onderdelen, kleding en sportvoeding. Ondertussen heeft Van Eyck Sport meer dan 40 medewerkers en hebben ze vier filialen. Na Aalst opende ze ook een winkel in Geel, Dadizele en in 2014 opende ze hun vierde vestiging in Sint-Pauwels. Van Eyck Sport heeft ook een webshop met een zeer groot aanbod.


  Enkele tips van Van Eyck Sport!

  Diensten van Van Eyck Sport

  Bij Van Eyck Sport vind je een groot gamma fietsonderdelen, fietsaccessoires, voeding en verzorging voor de fietser en kledij. Er is ook altijd een koopjeshoek waar je kwalitatieve producten kan vinden aan een lagere prijs. Als je niet weet wat te kiezen kan je ook altijd gaan voor een cadeaubon. Op de website vind je ook cadeautips, dit zijn fiets gerelateerde producten zoals koffietassen, pizzasnijders, sleutelhangers, ...

  Van Eyck Sport wil dan ook dat hun medewerkers de klanten goed te woord kunnen staan dus ze zorgen ervoor dat hun medewerkers ervaring en een passie voor fietsen hebben. Bij Van Eyck Sport selecteren ze hun producten zorgvuldig en bieden ze die aan aan de juiste prijs.

  Klachten of vragen over Van Eyck Sport

  Heb je vragen of een klacht over Van Eyck Sport? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, e-mail, Facebook, Twitter of je kan ook gewoon langsgaan in één van de winkels. Op de website vind je ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Van Eyck Sport? Heb je net je bestelling ontvangen en ben je blij met de artikelen? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Van Eyck Sport. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Van Eyck Sport? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Van Eyck Sport
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6.4
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Asos broekje

  Zou binnen enkele dagen geleverd worden. Is nu al meer dan een week geleden besteld. Wel bevestiging gehad maar hoor niets verder. Winkel is telefonisch onbereikbaar! Slechte winkel

  Door: Co06-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Shimano groep

  Duidelijke webshop, goeie prijzen en snel geleverd!

  Door: An-Sophie29-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ridley Dean

  Zeer tevreden zowel over de service als over het materiaal. Zeer professionele begeleiding gekregen. Speciale dank aan Glenn en Wim die er voor gezorgd hebben dat ik de juiste keuze heb kunnen maken. Dankzij hen kan ik met het beste materiaal starten aan het triatlon seizoen.

  Door: De Baets Kenneth25-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Slechte service na verkoop

  Slechte service na verkoop, slecht retourbeleid.

  Door: Jan S.12-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Mtb

  Niet klantvriendelijk.en geen goede service na verkoop

  Door: Karin piessens07-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Van Eyck Sport

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Van Eyck Sport een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Van Eyck Sport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van Eyck Sport actief?

  Van Eyck Sport is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van Eyck Sport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.