ErvaringenSite

  Ervaringen Van Mourik Schoenen

  Ben jij iemand die op schoenen door blijft lopen totdat er gaten zitten in de zolen? Of koop jij nieuwe schoenen zodra er een moddervlek op zit? Of je nu elke maand nieuwe schoenen koopt of elk jaar, Van Mourik Schoenen hoopt dat je bij hen langskomt. Heb jij in de winkel of hun online shop al een leuk paar schoenen gevonden, maar wil je eerst meer weten over de ervaringen van andere klanten met Van Mourik? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere klanten. Ze vertellen over de kwaliteit en de prijzen van de schoenen en hun ervaringen met de levering. Lees de reviews allemaal door en je weet meteen of jij wilt bestellen bij Van Mourik.

  Over Van Mourik Schoenen

  In 1976 werd de winkel van Van Mourik Schoenen geopend in Alblasserdam en daar zijn de vandaag de dag nog altijd te vinden. Het familiebedrijf werd echter al opgericht in 1865 en in 2011 heeft de zesde generatie de winkel overgenomen. Ze hebben dan ook al vele decennia ervaring en kennis op het gebied van schoenen en willen deze kennis graag met hun klanten delen.


  Dirk van Mourik vertelt je alles over de geschiedenis van het schoenenbedrijf!

  Assortiment Van Mourik Schoenen

  In de webshop is een uitgebreid assortiment met damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen te vinden. Het familiebedrijf heeft kwaliteit altijd hoog in het vandaal staan en verkoopt daarom alleen schoenen van gerenommeerde merken. Je kunt onder andere schoenen kopen van Gabor, Paul Green, Peter Kaiser, Caprice, Esprit, Converse, Durea, Footnotes, Sorel, Ecco, Timberland, Arriva, Birkenstock, Clocharme, ViaVai, Sioux, Mauro Teci, Floris van Bommel, Van Lier, Greve, Lacoste, Le Coq Sportif, Rehab en Giorgio.

  Diensten Van Mourik Schoenen

  Voor alle online klanten heeft de webshop een aantal voordelige diensten. De levering in België is bijvoorbeeld voor €7.50en bestellingen voor 16:00 kunnen de volgende dag nog geleverd worden. Je betaalt dus nooit voor bezorgkosten en kunt je nieuwe schoenen meestal de volgende dag al aan. De webshop heeft ook een outlet met extra kortingen en aanbiedingen.

  Klantenservice Van Mourik Schoenen

  Het familiebedrijf weet hoe belangrijk een goede service is voor klanten. Ze willen dan ook niet alleen voor hun klanten in de winkel klaar staan, maar ook voor hun online klanten zijn ze altijd bereikbaar. Op de website staan alle contactgegevens van de klantenservice vermeld. Je kunt hier terecht met al je vragen, opmerkingen en klachten. Je kunt zelf bepalen of je direct met een medewerker wilt spreken door te bellen op het telefoonnummer, liever een bericht stuurt naar het e-mailadres of contact op wilt nemen via Facebook of Twitter. Voor de klanten die langs willen gaan in de winkel, staan online ook de openingstijden vermeld.

  Schrijf een review over Van Mourik Schoenen!

  Heb jij voor je dochter schoenen gekocht in de webshop? Of loop jij al een tijdje rond op een nieuw paar schoenen uit de winkel? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de winkel en de schoenen. Wat vind je van de kwaliteit en de prijzen van de schoenen? Word je in de winkel altijd vriendelijk geholpen? En kun je makkelijk online bestellen? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten!

  Wat zijn de ervaringen van klanten met de schoenen van Van Mourik? Wat vinden ze van de kwaliteit en de prijs? Lees hier de reviews en beoordelingen.

  Van Mourik Schoenen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Van Mourik Schoenen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Van Mourik Schoenen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Van Mourik Schoenen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van Mourik Schoenen actief?

  Van Mourik Schoenen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van Mourik Schoenen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.