ErvaringenSite

  Ervaringen Van Mourik Schoenen

  Kleding en schoenen bestellen via het internet is natuurlijk heel eenvoudig, maar waar moet je als consument rekening mee houden? Hoe zit het met een webwinkel die niet in België gevestigd is? Zijn de nationale voorwaarden van toepassing of niet? Om meer te weten te komen over online shops, hoe ze werken en hoe ze klanten behandelen raden we je aan de reviews op onze website te lezen. Je vindt daar geheel vrijblijvend de meningen van andere klanten die beschrijven wat hun ervaring is met het kopen van producten via het internet. Zo kom je eenvoudig op de hoogte van de voor- en nadelen die een online shop te bieden heeft en waar je dus beter niet je geld uit kan geven om nare ervaringen te voorkomen.

  Over Van Mourik Schoenen

  Dit is de online shop van J. Van Mourik & Zoon VOF in Alblasserdam, Nederland, de schoenenwinkel die al sinds 1865 bestaat. Deze webshop is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en gebruikt werkt volgens de algemene voorwaarden die deze organisatie en de Nederlands consumentenbond in 2014 hebben opgesteld. Voor vragen over de voorwaarden en de producten die er te koop zijn kun je contact leggen met de klantenservice die van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 18.00 uur telefonisch en per e-mail bereikbaar is. Van Mourik schoenen rekent €7.95 verzendkosten voor bestellingen die in België bezorgd moeten worden. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een track & trace code zodat je kunt zien wanneer je pakket bezorgd zal worden.

  USING ONLINE UPGRADE SHOP with UNLIMITED DIAMOND!! BedWars NEW UPDATE 2021 (Blockman Go)

  De producten van Van Mourik Schoenen

  Je kunt natuurlijk de winkel van Van Mourik in Alblasserdam bezoeken maar als dat teveel tijd en moeite kost kun je net zo makkelijk een bezoekje brengen aan de online shop. Hier winkel je op je gemak en op elk moment in de ruime collecties dames-, heren- en kinderschoenen. Bovendien zijn er tips en suggesties te vinden over hoe je jouw schoenen verzorgd en netjes houdt. Daarnaast verkoopt Van Mourik Schoenen ook lederwaren en beenmode voor mannen en vrouwen. Enkele van de merken die je bij deze online-schoenenwinkel kunt bestellen zijn Ecco, Frits van Bommel en Gabor. De aangeboden artikelen kun je individueel bekijken en als je besluit te bestellen maak je handig gebruik van de veilige betaalmethodes iDeal of bankoverschrijving.

  Reviews over Van Mourik Schoenen

  Ben je tevreden met de producten die je bij deze online shop bestelde? Ontving je jouw bestelling op de dag die beloofd was? Hoe gaat Van Mourik met je om op het moment dat je een paar schoenen terug wilt sturen omdat je niet tevreden bent? Dit zijn allemaal vragen waar jij met een review antwoord op kunt geven. Op die manier weten nieuwe klanten wat hen te wachten zal staan op het moment dat ze hier een bestelling doen. Met jouw beoordeling geef je ze een blik op de werkwijze van deze webshop zodat ook zij weten waar ze op moeten letten. Je zult een groot deel van hun twijfels wegnemen zodat zij makkelijker kunnen beslissen of ze de producten van Van Mourik Schoenen aan willen schaffen.

  Van Mourik Schoenen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Van Mourik Schoenen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Van Mourik Schoenen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Van Mourik Schoenen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van Mourik Schoenen actief?

  Van Mourik Schoenen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van Mourik Schoenen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.