ErvaringenSite

  Vente-Unique
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Zeer slechte service

  Samira Boudan20-06-2018
  2
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Zeer slechte service!!! 
  Bestel hier nooit meer.
  Ik zal niet snel een slechte review plaatsen maar ik ben nu zo gefrustreerd en kwaad.
  Begin mei heb ik een stabelbed besteld. Communicatie was goed in het begin. Kreeg netjes antwoord op mijn telefonische vragen en mijn mails. Het bed zou binnen 10 dagen worden geleverd. Levering was binnen 12 dagen, geen probleem. Bij levering blijkt dat ik een onderdeel mis. Meteen gemaild en ze hebben terug gemaild dat ik de barcodes van de geleverde onderdelen moet doormailen. Nadat ik een tijdje niks hoor bel ik naar de klantenservice. Zij geven aan niks voor mij te kunnen doen doordat ze niks in kunnen zien in hun systeem. Ik moet maar een mail sturen naar de klantenservice (wat ik al flink wat keren had gedaan). Ik maar weer mailen(want wat kan ik anders doen) maar wederom geen antwoord. Na 10x bellen en iets van 20x mailen krijg ik een berichtje dat mijn mail doorgestuurd is naar de juiste afdeling. Vervolgens na flink wat dagen wachten krijg ik een mail met daarin beschreven dat ze niet kunnen aangeven wanneer ze het ontbrekende onderdeel kunnen leveren.
  Ik voel me zo bedonderd.
  Ik heb een stabelbed besteld voor 600 euro die al meer dan een maand ingepakt in de woonkamer staat waar ik helemaal niks mee kan doordat ik 1 onderdeel mis.
  Ik wil het mijn geld terug en ze kunnen het bed ophalen. Het hoeft niet meer!! Zelfs dat kan niet doordat ik dat via mijn account op hun website moet regelen maar bij het inloggen op mijn account op de website geeft deze aan dat ik geen account heb, maar daar kunnen ze mij bij de klantenservice ook niet mee helpen doordat ze wederom niks kunnen inzien in hun systeem en dat ik maar weer mag mailen!!!
  :(


  Bekijk ervaringen van Vente-Unique

  Schrijf zelf een review over Vente-Unique

  Uw beoordeling