ErvaringenSite

  Ervaringen Viata

  Wil je voorschriftvrije geneesmiddelen of verzorgingsproducten kopen? Kun je dit niet tijdens de gebruikelijke openingsuren doen, heb je geen zin om de deur uit te gaan of kun je je door omstandigheden niet of moeilijk verplaatsen? Op deze pagina kom je te weten of het interessant is om een bestelling bij de online apotheek Viata te plaatsen. Zo kom jij in een oogopslag te weten of het een goed idee is om geneesmiddelen, zalfjes, siroopjes, pleisters of je favoriete dagcrème bij Viata te bestellen. Ben je al klant bij deze online apotheek en wil je je ervaringen delen? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review te schrijven om ons en andere mensen te helpen. Wij zijn alvast benieuwd naar je ervaringen.

  Over Viata

  Viata is een initatief van apotheek Vanmeer NV uit de Beverststraat in Bilzen met Kristien Vanmeer als apotheek-titularis. Zij ziet er op toe dat de aflevering van geneesmiddelen en gezondheidsproducten goed verloopt en dat de wettelijke aspecten strikt nageleefd worden. Haar team van apothekers en apotheekassistenten levert in deze context ook persoonlijk advies.Viata beweert de patiënt centraal te stellen. Door gebruik te maken van slimme instrumenten en nauwkeurige informatie, zegt Viata gepast en discreet advies te kunnen bieden. Hierbij kun je kiezen uit een assortiment voorschriftvrije geneesmiddelen en gezondheids- en verzorgingsproducten.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  Producten en diensten van Viata

  Op de website van Viata heb je de keuze uit verschillende categorieën, zoals apotheek, gelaat en lichaam, vitaminen en voedingssupplementen, dieet en afvallen, baby en zwangerschap en dieren. Je kunt er ook voor kiezen om alle categorieën en sub-categorieën op een pagina te bekijken of een alfabetische rangschikking van de verkrijgbare merken te doorlopen. Er worden ook verschillende producten en pakketten in de kijker geplaatst, er is informatie over bepaalde thema's, zoals cholesterol en voeding voor sporters, je kunt een van de blogartikelen lezen of online chatten met een apotheekassistent. Heb je beslist om een aankoop te doen? Dan worden je producten de volgende dag geleverd als je je bestelling voor 18.00 uur plaatst. Viata zegt naast een live chat ook telefonische ondersteuning, professioneel apothekersadvies en een discrete, veilige bestelling en betaling te bieden.

  Complimenten, klachten en tips voor Viata

  Als je in het verleden al voorschriftvrije geneesmiddelen of andere producten bij Viata hebt gekocht, en je bereid bent om je ervaringen met anderen te delen, kun je op deze pagina een korte review schrijven. Zo laat je op een snelle, makkelijke manier aan andere mensen weten of het interessant is om een bestelling bij deze online apotheek te plaatsen. Klopt het dat apotheekassistenten telefonisch of via een online chatsysteem gepersonaliseerd advies geven, dat bestellingen gratis de dag na je bestelling geleverd worden als je voor 18.00 uur besteld en dat de online betaling vlot verloopt? Wij kijken in ieder geval uit naar jouw persoonlijke ervaringen met Viata. Ben je benieuwd wat onze bezoekers vinden van andere bedrijven online gezondheids- en verzorgingsproducten verkopen? Neem een kijkje naar Apotheek Online voor meer informatie en wie weet vind jij wel een bedrijf dat nog beter bij jouw persoonlijke wensen en voorkeur past.

  Viata
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Viata

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Viata een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Viata. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Viata actief?

  Viata is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Viata gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.