ErvaringenSite

  Ervaringen VidaXL

  Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. VidaXL is een bedrijf wat je alles aanbiedt voor de tuin, de garage, klussen en je huis. Het is een bedrijf wat zich focust op lage prijzen en hoge kwaliteit.Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van VidaXL vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

  Over VidaXL

  VidaXL is een online retailer welke internationaal werkt en eigenlijk alles aanbiedt voor je garage, je tuin, je huis en klussen. De kracht zit hem in het aanbieden van goedkope producten welke groots leven mogelijk maakt voor weinig. Het is een efficiënt bedrijf welke kostenbesparend te werk gaat en daardoor een goed assortiment van betaalbare producten kan aanbieden. De processen van productontwikkeling, inkopen en marketing en verkoop plus de klantenservice worden optimaal geregeld door het bedrijf VidaXL.
  VidaXL is actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Oostenrijk, Australië, Spanje en Zweden.

  Het assortiment bestaat voor een groot deel uit het eigen huismerk van VidaXL. Daarnaast zijn er merken geselecteerd welke hierbij aansluiten. Het product aanbod is afgestemd op het dagelijkse leven van slapen, wonen, koken, eten en de tuin en tuinieren. De wensen van de consument staan hierbij altijd centraal. De jarenlange ervaring, de kennis en de productontwikkeling maken het mogelijk om de beste producten te maken en in het assortiment op te nemen.

  vidaXL.com - Live it up for less

  VidaXL zorgt ervoor dat je grootst kunt leven voor weinig!

  Het bedrijf is in 2006 opgericht door twee jongens. Ze hebben een passie voor inkoop en handel en startten met de verkoop van producten op eBay. In 2008 zijn de eigen webshops gelanceerd na al in meerdere Europese landen actief te zijn geweest Het succes zette zich snel voort in de shops. In 2013 is het merk VidaXL gelanceerd nadat in 2012 er een kantoor in Shanghai is geopend.

  Het kantoor is in China, maar VidaXL is ook actief in Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië. Maandelijks hebben ze 150.000 klanten in de hele wereld. Deze maken hun keuze uit 2000 producten van het huismerk van VidaXL.

  Diensten van VidaXL

  VidaXL heeft een ruim assortiment van producten voor in en om het huis. Ze hebben een eigen huismerk waarvan de producten in China geproduceerd worden. Het is een uitstekend bedrijf voor duizenden mensen over de hele wereld.

  Klachten, tips en complimenten over VidaXL

  Wanneer je een klacht hebt over VidaXL dan kun je een klacht indienen bij hun door een mail te sturen, brief te schrijven of telefoontje te plegen. Hierna kan er naar een oplossing gezocht worden. Vervolgens is het mogelijk om jouw mening op ErvaringenSite achter te laten.

  Heb jij ervaring met VidaXL?

  Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op ErvaringenSite

  Reizigers vertellen hun verhaal over VidaXL. Goed en betrouwbaar? Lees ervaringen zodat u onbezorgd op reis kan gaan. Lees ze bij ErvaringenSite!

  VidaXL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  3.4
  36% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  2.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lounge-set

  Extreem onbetrouwbaar bedrijf, wij denken zelfs dat het ronuit oplichters zijn.
  Lounge-set besteld en betaald op 6 April dit jaar, op 7 Mei levering van 2 dozen, 3de en belangrijkste doos nooit geleverd, 22 Juli 2 dozen terug afgehaald, vandaag, 17 September ons geld nog niet terug gekregen.
  All honderden e-mails gestuurd, telefonisch is dit bedrijf niet te bereiken, al 4 keer de retourbons op hun vraag gestuurd.
  Je wordt gewoon maandenlang aan het lijntje gehouden en je krijgt je geld gewoon niet meer terug, dus 412.99 Euro betaald en helmaal NIETS voor teruggekregen.
  Mensen, bestel aub niets bij dit bedrijf, het zijn BEDRIEGERS

  Door: Robert Looymans17-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  kippenhok

  4 maand gewacht voor laatste deel na ettelijke mails en klachten, brol, slecht klein plannetje, rampzalige opvolging, kapotte onderdelen etc.... NIET KOPEN BIJ DEZE MAFFIA

  Door: NICK07-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  tuinserre

  Wij bestelden enkele maanden geleden een tuinserre bij vida xl. Levering was correct moet ik zeggen..maar het materiaal ? Bij het minste zuchtje wind bidden we dat onze serre er nog staat nadien. Het bevestigingsmateriaal, waarmee de panelen in de kader dienen veranker te worden, trekt op niks. De bijgeleverd handleiding had net zo goed in het chinees kunnen staan. Hun leuze "veel voor weinig geld" zou moeten zijn "veel miserie voor weinig geld". Nu moeten zij zelf nog geen investeren in materiaal om de serre langs alle kanten te verstevigen. Dat kan niet de bedoeling zijn...toch ? Bedankt voor de stress vida xl. Mijn conclusie : investeer beter wat meer, maar dan in fatsoenlijk materiaal...alweer wat bijgeleerd.

  Door: daniels patrick13-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Poging tot

  Web aanbieders met zulke score gewoon bij wet verbieden nog verder handel te doen. Onbekwaam en/ of opzettelijk frauduleus!

  Door: Hermans25-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Zwembad en warmtepanelen.

  Bestel een zwembad en warmte panelen (26-4) krijg de warmte panelen van een andere webshop vrij snel geleverd maar dan komt het. Het zwembad dat vidaxl.be zelf moet regelen. Eerst eens een mail dat ze niet bij de loods kunnen waar het product ligt. Vindt dit al erg vreemd om te horen. Daarna een mail dat het komende 30 dagen niet op voorraad is. Deze mail kreeg ik vandaag (24-5). Ondertussen overal alles uitverkocht van zwembaden en heb accesoires liggen waar ik niks mee kan en niet meer terug kan sturen. Zal men geld voorlopig ook nog niet terugzien vrees ik. Allemaal erg slecht geregeld. Zal hier ook nooit meer iets bestellen maar dat bleek denk ik al uit de rest van de review. Telefoonnummer is nergens te vinden. Chat optie werkt niet dus enige kans om iemand te berijken is via mail wat dus ontzettend lang duurt. Hoop spullen gekocht voor niks dankzij dit bedrijf. Had ik de reviews van te voren maar gelezen. Hopende nu door deze reviews te schrijven sneller een reactie terug te krijgen.

  Door: Dennis24-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  stoelen en bank

  heel slchte service ik beveel aan niemand bij vidaxl aankoop doen.
  ik ga nooit kopen bij vidaxl veel stress

  Door: bezdi21-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  ligzetels

  Had ik deze site maar geraadpleegd voor ik de bestelling had gedaan. Ik zie nu tot mijn spijt dat ik niet de enige ben die problemen heeft met de service en levertermijnen die gehanteerd worden door vidaXL. Op 1 april 4 ligstoelen besteld en betaald, deze staan na diverse chatsessies nog steeds klaar om opgehaald te worden door de transporteur. Geen mogelijkheid om te annuleren geen mogelijkheid om terug betaald te worden.
  vidaXL je laat behoorlijk wat steken vallen!!

  Door: rob groels23-04-2020
  felixnagel@hotmail.com02-05-2020

  Hier juist hetzelfde met onze bestelde ligzetels. Na 1 maand nog altijd niets gezien. Hoe is het mogelijk dat ze nog bestaan na al de negatieve reacties die ik overal lees!

  daniels.patrick68@telenet.be13-06-2020

  Wij bestelden enige tijd geleden een tuinserre bij vida xl. Oke, ze was vrij goedkoop en dan moet je geen wonderen verwachten, maar het mag toch iets waard zijn denk ik he. Het bevestigingsmateriaal waarmee de panelen in de kader verankerd worden trekt op niks. Bij het minste zuchtje wind bidden we dat onze serre er nog staat. Hun leuze "veel voor weinig geld" zou moeten zijn "veel miserie voor weinig geld". Want nu moeten wij zelf extra gaan investeren in materiaal om de serre rondomrond en van boven tot onder te verstevigen. Alweer wat bijgeleerd zou ik zeggen !

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Plantenbak

  Alle begrip tijdens coronatijd,maar dit duurt nu toch lang dat mijn bestelling komt. Mijn plantenbak staat al dagen klaar voor verzending en heb zelfs geen bevestigde mail gekregen zoals vernoemd was! Ik heb een mail gestuurd en geen antwoord gekregen. Als je besteld gaat het vlug,maar daarna...Ik denk niet dat ik ooit nog iets bestel bij vidaxl.

  Door: Daisy19-04-2020
  Glenda Kiekens18-05-2020

  Hier hetzelfde probleem

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Plantenbak verhoogd 120x40x40 cm hazelaarhout

  Op 3 april plaatste ik een bestelling bij VidaXL. Als ik mijn bestelling volg, zie ik nog steeds dat mijn order in verwerking is.
  Toen ik de klantenservice mailde met de vraag wanneer mijn bestelling zou geleverd worden, kreeg ik volgende antwoord:
  “Bij het voorbereiden van je bestelling(en) hebben we opgemerkt dat het bezorgadres in een gebied gelegen is waar we beperkt kunnen leveren in verband met het COVID-19 virus. Zoals je waarschijnlijk al gehoord hebt, heeft de overheid een verbod ingesteld op de bezorging van commerciële goederen.

  Vanwege deze maatregel hebben we de verwerking van je bestelling gepauzeerd. De bestelling wordt verwerkt zodra de overheid deze maatregel intrekt.”

  Ik reageerde dat er in België geen enkel verbod op levering van commerciële goederen ingesteld is.
  Hierop kreeg ik volgende reactie:
  “Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen over uw bestelling en het spijt ons dat u lang hebt moeten wachten.
  Houd er rekening mee dat we momenteel 15 werkdagen vertraging oplopen bij het verzenden van bestellingen vanwege COVID-19.
  Zodra het artikel is verzonden, ontvang je een automatisch gegenereerde e-mail met een Track and Trace-nummer.”

  IK BEN NOG STEEDS AAN HET WACHTEN op mijn bestelling!!! Ik bestel nooit meer bij VidaXL!

  Door: Emine Karaca19-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Speelhuis

  Op 7 juli schreef ik deze review:
  Speelhuis: 49 dagen na bestelling nog steeds niet geleverd
  Op 19 mei heb ik een speelhuis met schommels en glijbaan (887 euro) besteld.
  Op 20 juni was het nog steeds niet geleverd, na verschillende mails waarop vage antwoorden kwamen heb ik een review geschreven. Op 21 juni kreeg ik telefoon met de boodschap dat het speelhuis bij verzending verloren gegaan was. Ik kreeg de keuze om mijn geld terug te krijgen of om het speelhuis opnieuw te bestellen. Ik heb dan het speelhuis opnieuw laten bestellen. Het speelhuis zou zeker binnen de 10 dagen geleverd worden... waarschijnlijk sneller. Uiteindelijk kreeg ik telefoon dat het speelhuis 3 juli geleverd zou worden, dus na 12 dagen. Dus, hele dag voor thuisgebleven om dan een levering van een kleine doos met enkel twee schommels en wat vijzen te ontvangen. Ik heb dan een mail gestuurd om te vragen waar de rest van de bestelling blijft. Hierop heb ik geen antwoord ontvangen.
  Dus, samengevat:
  19 mei besteld, 7 juli, 49 dagen later, nog steeds geen speelhuis...

  Ondertussen heb ik in de week na mijn review contact gehad met vidaxl: ze zouden de bestelling annuleren en mijn geld terugstorten. Ik had een compensatie van 100 euro voor het ongemak ontvangen. Deze zou verrekend worden tenzij ik een positieve review zou schrijven. Ik heb dat geweigerd. Ondertussen zijn we weeral drie weken verder en heb ik mijn geld nog steeds niet terug op de rekening ontvangen. Op mijn reminders krijg ik geen antwoord.

  Door: Ariane Lievens25-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Slechte service

  Heb 2 jan. een hoekbank besteld en ook betaald. De bank zou na 2-3 werkdagen geleverd worden. Tot heden niks vernomem. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. 3 keer een e-mail gestuurd en hun antwoord;vanwege problemen in het verzendproces ....
  Service is zeer slecht. Ben benieuwd of ik mijn bank nog krijg

  Door: Glynes Mac- Intosch14-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over VidaXL

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 11 ervaringen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VidaXL actief?

  VidaXL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Wonen, Sport & Outdoor, Persoonlijke verzorging, Electronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.