ErvaringenSite

  Ervaringen VidaXL

  Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. VidaXL is een bedrijf wat je alles aanbiedt voor de tuin, de garage, klussen en je huis. Het is een bedrijf wat zich focust op lage prijzen en hoge kwaliteit.Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van VidaXL vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

  Over VidaXL

  VidaXL is een online retailer welke internationaal werkt en eigenlijk alles aanbiedt voor je garage, je tuin, je huis en klussen. De kracht zit hem in het aanbieden van goedkope producten welke groots leven mogelijk maakt voor weinig. Het is een efficiënt bedrijf welke kostenbesparend te werk gaat en daardoor een goed assortiment van betaalbare producten kan aanbieden. De processen van productontwikkeling, inkopen en marketing en verkoop plus de klantenservice worden optimaal geregeld door het bedrijf VidaXL.
  VidaXL is actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Oostenrijk, Australië, Spanje en Zweden.

  Het assortiment bestaat voor een groot deel uit het eigen huismerk van VidaXL. Daarnaast zijn er merken geselecteerd welke hierbij aansluiten. Het product aanbod is afgestemd op het dagelijkse leven van slapen, wonen, koken, eten en de tuin en tuinieren. De wensen van de consument staan hierbij altijd centraal. De jarenlange ervaring, de kennis en de productontwikkeling maken het mogelijk om de beste producten te maken en in het assortiment op te nemen.

  VidaXL zorgt ervoor dat je grootst kunt leven voor weinig!

  Het bedrijf is in 2006 opgericht door twee jongens. Ze hebben een passie voor inkoop en handel en startten met de verkoop van producten op eBay. In 2008 zijn de eigen webshops gelanceerd na al in meerdere Europese landen actief te zijn geweest Het succes zette zich snel voort in de shops. In 2013 is het merk VidaXL gelanceerd nadat in 2012 er een kantoor in Shanghai is geopend.

  Het kantoor is in China, maar VidaXL is ook actief in Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië. Maandelijks hebben ze 150.000 klanten in de hele wereld. Deze maken hun keuze uit 2000 producten van het huismerk van VidaXL.

  Diensten van VidaXL

  VidaXL heeft een ruim assortiment van producten voor in en om het huis. Ze hebben een eigen huismerk waarvan de producten in China geproduceerd worden. Het is een uitstekend bedrijf voor duizenden mensen over de hele wereld.

  Klachten, tips en complimenten over VidaXL

  Wanneer je een klacht hebt over VidaXL dan kun je een klacht indienen bij hun door een mail te sturen, brief te schrijven of telefoontje te plegen. Hierna kan er naar een oplossing gezocht worden. Vervolgens is het mogelijk om jouw mening op ErvaringenSite.be achter te laten.

  Heb jij ervaring met VidaXL?

  Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op ErvaringenSite.be

  Reizigers vertellen hun verhaal over VidaXL. Goed en betrouwbaar? Lees ervaringen zodat u onbezorgd op reis kan gaan. Lees ze bij ErvaringenSite!

  VidaXL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Speelhuis

  Op 7 juli schreef ik deze review:
  Speelhuis: 49 dagen na bestelling nog steeds niet geleverd
  Op 19 mei heb ik een speelhuis met schommels en glijbaan (887 euro) besteld.
  Op 20 juni was het nog steeds niet geleverd, na verschillende mails waarop vage antwoorden kwamen heb ik een review geschreven. Op 21 juni kreeg ik telefoon met de boodschap dat het speelhuis bij verzending verloren gegaan was. Ik kreeg de keuze om mijn geld terug te krijgen of om het speelhuis opnieuw te bestellen. Ik heb dan het speelhuis opnieuw laten bestellen. Het speelhuis zou zeker binnen de 10 dagen geleverd worden... waarschijnlijk sneller. Uiteindelijk kreeg ik telefoon dat het speelhuis 3 juli geleverd zou worden, dus na 12 dagen. Dus, hele dag voor thuisgebleven om dan een levering van een kleine doos met enkel twee schommels en wat vijzen te ontvangen. Ik heb dan een mail gestuurd om te vragen waar de rest van de bestelling blijft. Hierop heb ik geen antwoord ontvangen.
  Dus, samengevat:
  19 mei besteld, 7 juli, 49 dagen later, nog steeds geen speelhuis...

  Ondertussen heb ik in de week na mijn review contact gehad met vidaxl: ze zouden de bestelling annuleren en mijn geld terugstorten. Ik had een compensatie van 100 euro voor het ongemak ontvangen. Deze zou verrekend worden tenzij ik een positieve review zou schrijven. Ik heb dat geweigerd. Ondertussen zijn we weeral drie weken verder en heb ik mijn geld nog steeds niet terug op de rekening ontvangen. Op mijn reminders krijg ik geen antwoord.

  Door: Ariane Lievens 25-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Slechte service

  Heb 2 jan. een hoekbank besteld en ook betaald. De bank zou na 2-3 werkdagen geleverd worden. Tot heden niks vernomem. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. 3 keer een e-mail gestuurd en hun antwoord;vanwege problemen in het verzendproces ....
  Service is zeer slecht. Ben benieuwd of ik mijn bank nog krijg

  Door: Glynes Mac- Intosch 14-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over VidaXL

  Uw beoordeling