Vide Dressing

Alle reviews

Vide Dressing

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Vide Dressing

Wanneer je op zoek bent naar kleding, hoef je natuurlijk niet alleen op Nederlandse websites te zoeken. Je kunt uiteraard ook Engelstalige websites bezoeken. Maar waarom zou je niet verder kijken? Wellicht dat je beter je weg vindt in het land dat geldt als het centrum van de mode: Frankrijk. Franstalige websites kunnen misschien wel net zulke leuke producten bieden als Nederlandstalige, en wellicht kun je producten vinden via Vide Dressing.

Echter, net zoals bij Nederlandstalige of Engelstalige websites, kan het geen kwaad om even onderzoek te doen naar het bedrijf achter de websites. Is Vide Dressing legit? Waar is VideDressing based? Dit kun je onder meer onderzoeken door te bekijken welke reviews de webshop krijgt. Kijk daarom snel verder wat er op ErvaringenSite wordt gezegd over Videdressing.

Over Vide Dressing
Vide Dressing noemt zichzelf een community van fashion-enthousiastelingen. Mensen kunnen anderen en hun style volgen via de website om zo op de hoogte te zijn van hun aankopen en welke producten ze verkopen. De website heeft inmiddels meer dan 300 000 volgens op de Vide Dressing Facebook pagina, meer dan 9000 op Twitter en 25 000 op Instagram.

Vide Dressing is sinds 2009 actief. Inmiddels verkoopt het bedrijf meer dan 20 000 producten per maand. Het bedrijf is gevestigd in de Franse hoofdstad Parijs.

Het bedrijf achter de website heet Le Boncoin. Dit bedrijf, dat sinds 2006 actief is in Frankrijk, creeëert nieuwe platforms die consumptie tussen lokale personen moet versimpelen. Sinds de acquisitie in 2018 is Leboncoin Groupe eigenaar van Vide Dressing.

Producten en diensten van Vide Dressing
Via Vide Dressing kunnen mensen dus kleding kopen en verkopen, tweedehands dus. Hierdoor kun je bij de website allerhande kledingmerken vinden die verkocht worden door de verschillende verkopers: van Zara tot Prada en van Sandro tot Chanel. Om het overzicht te bewaren kun je direct zoeken op de verschillende merken die te koop zijn. Ook kun je zoeken op een bepaalde categorie kleding, sterk afgeprijsde kleding, of nieuwe arrivals. Ook kun je direct zoeken via de zoekbalk: gebruik bijvoorbeeld zoektermen zoals ‘Dolce & Gabbana’ of ‘zwarte tas’.

Vide Dressing Authenticity Guarantee
Nu komt het uiteraard wel eens voor dat er namaakproducten verkocht kunnen worden wanneer het gaat om designer. Om haar klanten te beschermen, biedt Vide Dressing een authenticity guarantee aan. Er is artificial intelligence op de website, dat foto’s en andere details aan de producten scant om neppe exemplaren op te sporen. Daarnaast is er ook een team mensen actief de echtheid van de producten aan het beheren. Indien je echter een product koopt waar je twijfels over hebt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van de website.

Vide Dressing discounts
Veel van de kleding die tweedehands worden aangeboden, hebben al een lagere prijs dan het origineel. Je kunt echter regelmatig extra kortingen op je bestelling via Vide Dressing kortingscodes. Je kunt deze vouchers voor korting invoeren bij het afrekenen van je bestelling.

Klachten, complimenten of tips voor Vide Dressing
Koop of verkoop jij wel eens tweedehands kleding? Gebruik je hiervoor de diensten van Vide Dressing? Review dan snel je ervaringen. Door een beoordeling te geven aan jouw ervaringen met Videdressing, help je anderen met het vinden van de beste koop- en verkoopplatform voor tweedehands kleding.