ErvaringenSite

  Ervaringen Vogelhuisjestore

  Geniet jij ook zo van de vogels in jouw tuin? En help jij ze graag door een vogelhuisje, voederhuisje en/of vogelbad in jouw tuin te plaatsen? Misschien is de webshop genaamd Vogelhuisjestore dan wel interessant voor jou. Vogelhuisjestore is namelijk online aanbieder van diverse vogelhuisjes, voederhuisjes en vogelbaden. Bovendien kun je ook op deze webshop terecht voor vogelvoer, insectenhotels, huisjes voor andere dieren en diverse accessoires voor in de tuin. Maar hoe kom je er nou achter of deze webshop betrouwbaar is? Wat de kwaliteit van de producten van Vogelhuisjestore is? En hoe de klantenservice van het bedrijf met jouw vragen omgaat? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres! Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Vogelhuisjestore, zodat jij alvast een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Heb jij zelf al wel eens een vogelhuisje, vogelbad of insectenhotel van Vogelhuisjestore gekocht? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als jij jouw mening over het bedrijf en de producten op deze pagina zou willen achterlaten.

  Over Vogelhuisjestore

  Vogelhuisjestore is een Nederlands bedrijf met zowel een fysieke winkel als een webshop. Op de specialistische webshop van Vogelhuisjestore vind je een uitgebreid assortiment aan merkproducten op het gebied van vogels en insecten. Bovendien vind je op de webshop een nieuwspagina met artikelen over vogels, vogelhuisjes en vogelbaden. Hier kun je o.a. meer lezen over het belang van vogelhuisjes en vogelbaden, waar je op moet letten bij het aanschaffen van een vogelhuisje en hoe je zelf vetbollen kunt maken.

  Wil jij graag tips en nieuwtjes ontvangen van Vogelhuisjestore? Volg het bedrijf dan op Facebook. Bij vragen kun je contact opnemen met het bedrijf door een e-mail te sturen naar info@kooprijk.nl of te bellen naar +31 (0)314 640 144.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  De producten van Vogelhuisjestore

  Het assortiment van Vogelhuisjestore is onderverdeeld in de categorieën vogelhuisjes, voederhuisjes, raamvoederhuisjes, vogelbaden, vogelvoer, insecten, dieren, wonen, accessoires en natuurbeleving. Vogelhuisjestore heeft vogelhuisjes in verschillende stijlen en kleuren en pakketten om je eigen vogelhuisje te bouwen en te versieren. Tevens kun je er terecht voor voederhuisjes, waaronder voedersilo's, voedertafels en voederhuisjes op paal. Daarnaast heeft Vogelhuisjestore nog vogelvoer zoals vetbollen, pinda's, strooivoer en vetblokken.

  Naast producten voor vogels heeft Vogelhuisjestore ook insectenhotels en huisjes voor o.a. eekhoorns, egels, vleermuizen en kikkers/padden. Met de houtgesneden vogels, insecten en beelden van Vogelhuisjestore kun je jouw huis en tuin decoreren.

  Vogelhuisjestore betaalmethoden

  Op de webshop van Vogelhuisjestore kun je kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Zo kun je je bestelling afrekenen middels iDEAL en MisterCash. Ook kun je betalen door middel van een bankoverschrijving, Maestro, Visa, PayPal, SOFORT banking, MasterCard en American Express. Het is tevens mogelijk om achteraf te betalen met MultiSafepay.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Vogelhuisjestore

  Heb jij wel eens een bestelling geplaatst op de webshop van Vogelhuisjestore? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met deze webshop met ons wilt delen. Wat vind jij van de producten van Vogelhuisjestore? Wat is de kwaliteit van de producten en wat vind jij van de prijs-kwaliteitverhouding? Laat jouw mening achter op ErvaringenSite en help hiermee andere vogelliefhebbers!

  Vogelhuisjestore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vogelhuisjestore

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vogelhuisjestore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vogelhuisjestore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vogelhuisjestore actief?

  Vogelhuisjestore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vogelhuisjestore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.