Voordeligwitgoed.nl

Alle reviews

Voordeligwitgoed.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Voordeligwitgoed.nl

Heeft u een grootte voorraad aan keukenapparatuur? En weet u niet hoe u verder moet? Wees dan gerust. Er zijn tal van mogelijkheden. Het is natuurlijk handig als u reviews doorneemt over witgoedbedrijven. Zo komt u meer weten over het bedrijf Voordelig Witgoed en bent u ook terecht voor enkele tips & tops van klanten, die eerder gebruik hebben gemaakt van Voordelig Witgoed. ErvaringenSite wil u een handje helpen bij het vinden van de geschikte informatie, die ertoe kan lijden dat u een nuchtere en heldere keus kunt maken, waar u terecht kunt met de goederen die u van de hand wenst te doen.

 

Over Voordelig Witgoed
Het bedrijf Voordeligwitgoed.nl staat al jaren bekend als één van de grootste online witgoed bedrijven en bevindt zich in Vinkel (Nederland). Bij Voordelig witgoed.nl is men terecht voor het goedkoop opkopen van keukenapparaten zoals faillissementen en restpartijen van producenten en importeurs. Verder kunnen zij u ook producten tegen betaalbare prijzen voor te stellen via de website van Voordelig Witgoed, waaruit u een selectie zou kunnen maken.

 

Producten en diensten van Voordelig Witgoed
Handelsondernemer Voordeligwitgoed.nl staat bekend voor het opkopen van restpartijen van andere grote bedrijven (waaronder particulieren) en het weer ten verkoop brengen tegen een zachte prijs. Doordat de website een aantal producten, zoals: koelkasten, vriezers, wasmachines en drogers, vrijstaand apparaten en koffiezet apparaten, aanbiedt kunt u ook de verschillende producten vergelijken en een keus maken. Als groot bedrijf bent u bij hun terecht als u met de volgende problemen te maken hebt: beschadigde producten of een overvloed aan voorraden, waarbij u niet weet hoe u ze van de hand zou kunnen doen. Voordelig Witgoed staat open voor het opkomen van deze producten.

Bij het bedrijf Voordelig witgoed.nl bent u vrij in het maken van uw afhaal- of bezorging-keus. Als u een afspraak wilt maken (wat uw reden ook mag zijn), dan kunt u gerust contact met het bedrijf opnemen.

 

Complimenten, klachten en tips voor Voordelig Witgoed
De winkel van Voordelig Witgoed is gevestigd aan de Lindenlaan 12a 5381 GK Vinkel. Hier bent u terecht voor een afspraak of opkoop van uw goederen. De openingstijden van Voordelig Witgoed zijn maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 – 18: 00 u, vrijdag van 10:00 – 16: 00 u, zaterdag van 09: 00- 16:00 u en op de dinsdag en zaterdag gesloten. De winkel is ook telefonisch bereikbaar en biedt ook online chat support op het nummer (+31)073-5320393. Ook kunt u en kijkje nemen op de website info@voordeligwitgoed.nl. Kijkt u verder ook uit naar de algemene voorwaarden. Tenslotte kunt u een bezoek brengen aan de website van het bedrijf voor verdere informatie. Voordelig Witgoed.nl is lid van het Webwinkelkeur en staat ook daar geregistreerd sinds 2014. Verder is het bedrijf goedgekeurd op basis van EU-wetgeving en staat aangesloten bij een geschillencommissie.

 

Als u een ervaren klant bent van het bedrijf Voordelig witgoed.nl, dan zouden wij het fijn vinden als u, in een review, uw ervaringen met het bedrijf zou willen delen hier bij ErvaringenSite. Zo kunnen we samen klanten die nog met twijfels zitten gerust stellen.

 

Zoekt u zelf nog naar meer informatie over Voordelig Witgoed? Dan mag u ook zelf hier wat snuffelen in de reviews van anderen op onze website.