ErvaringenSite

  vtwonen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Geen levering!

  Lore Van Walleghem05-07-2017
  2
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Beste,

  Ik kocht een maand geleden via de website een zetel. De betaling is doorgegaan maar tot op heden heb ik niets ontvangen. Na telefonisch contact werd duidelijk dat er een fout was gebeurd bij jullie en dat de bestelling nu toch zou doorgaan. Na meer als een week wachten heb ik terug telefonisch contact gezocht. Dit nu zonder gehoor. Deze kosten lopen serieus op. Op mijn drie mails aan de klantenservice is nooit aan antwoord gekomen. Uiteindelijk kreeg ik via de facebookpagina toch contact met iemand. Weer werd mij beloofd dat het product diezelfde week nog geleverd zou worden. We zijn weer al meer als een week verder en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik blijf contact zoeken via Facebook. Ik word aan het lijntje gehouden en 'on hold' gezet, ik krijg pas om de twee dagen dagen een antwoord als 'ik kijk het na', excuses dat er te weinig personeel is,.... Maar geen antwoord op mijn probleem.

  Het geld voor de zetel is gestort, ik wil dan ook graag bevestiging over mijn bestelling of een update over mijn levering. Ik ben enorm teleurgesteld in jullie service.

  Katje06-08-2017

  Beste Uw verhaal is voor mij heel herkenbaar. Ik heb de klantendienst van de webshop, de abo service van het boekje en alle andere mailadressen die ik gevonden heb van het tijdschrift dezelfde mail gestuurd. En dit x aantal keer per dag totdat ik gehoor vond. Ik heb mijn geld teruggevraagd. Ze mogen hun producten wat mij betreft houden.

  Katje06-08-2017

  Oja verwacht van hen geen excuses want die krijg je niet. Ik heb hen al proberen wijsmaken dat eens luisteren naar de verzuchtingen van je klanten en je dan eens oprecht excuseren wonderen kan doen maar nee daar doen ze niet aan mee *zucht*.


  Bekijk ervaringen van vtwonen

  Schrijf zelf een review over vtwonen

  Uw beoordeling