Wanimo

Alle reviews

Wanimo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Autobench.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Autobench.be

1 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

Dog's Companion | HondenBed.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Dog's Companion | HondenBed.be

0 reviews

Een eigen slaapplek voor de hond is iets waar iedere hondeneigenaar mee te maken krijgt. Rust is voor een hond, net als voor ons, belangrijk. ...

MHS Minihorseshop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

MHS Minihorseshop

0 reviews

De paardensport is niet goedkoop, maar je wilt wel altijd het beste voor je paarden. MHS Minihorseshop heeft alles wat je nodig kunt hebben om je p...

Petsonline merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Petsonline

1 reviews

Heeft u een huisdier zoals een kat of een hond, en bent u op zoek naar producten voor uw huisdier? Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, verzorging en o...

Wanimo

Huisdieren hebben net als de rest van de gezinsleden veel aandacht en verzorging nodig. Tegenwoordig kunt u het zo gek niet bedenken of u kunt het online kopen voor je huisdier. Het is wel de kunst om de juiste aanbieder te vinden die u kwaliteitsproducten kan leveren tegen het liefst een zo gunstig mogelijke prijs. Wanimo is een van de grootste aanbieders op internet als het gaat om producten voor huisdieren. Maar hoe komt u er nu achter wat voor een bedrijf Wanimo is en of u hen kan vertrouwen in hetgeen ze op hun website vermelden? Hier op ErvaringenSite bent u op het juiste adres om vragen als deze beantwoord te krijgen. Hier leest u ervaringen en meningen van andere, die u voor zijn gegaan en met het bedrijf en haar producten in aanraking zijn gekomen.

Over Wanimo
De website van Wanimo is in 2000 opgericht en richt zich op de verkoop van producten met betrekking tot huisdieren. Ze waren in de begin jaren de eerste website die gratis advies van een dierenarts aanbood. Wanimo is in de jaren daarop volgend uitgegroeid tot een van de meest uitgebreidste webwinkel op het gebied van producten voor huisdieren. In totaal bieden ze meer dan 8500 producten aan voor veel verschillende soorten huisdieren. De producten zijn gericht op alle behoeftes die bij het hebben van huisdieren komen kijken. Bij het bedrijf is een dierenarts werkzaam die paraat staat voor het geheel kosteloos beantwoorden van specialistische vragen. Tevens bieden ze online meer dan 1000 pagina's met betrekking tot de gezondheid, gedrag en welzijn van uw huisdier. Wanneer u een bestelling plaatst bij Wanimo dan zal uw bestelling binnen 72 uur bezorgt worden en wanneer deze een waarde heeft boven de 39 euro wordt deze gratis geleverd.

Producten en Diensten Wanimo
Het aanbod van Wanimo is met 8500 producten erg uitgebreid op het gebied van huisdieren verzorging. Ze hebben deze onderverdeeld in 5 groepen dieren; honden, katten, knaagdieren, fretten en kippen. Per groep dieren worden de diverse producten weer onderverdeeld in groepen als; voeding, shampoos, huidverzorging, gebitsverzorging, snacks, manden, kooien en overige accessoires. U kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben een aantal opties voor u in de aanbieding. Als het gaat om de diverse merken die ze op de site verkopen, dan zijn dit over het algemeen de grotere en bekende namen uit de markt.

Ervaringen, mening, tips, klachten en review Wanimo
Heeft u in het verleden wel eens producten via de webwinkel van Wanimo voor uw huisdier besteld? Bent u geregeld op hun website te vinden en maakt u vaak gebruik van de adviezen die u daar kunt vinden met betrekking tot uw huisdier? Heeft u wellicht in het verleden zaken met ze gedaan en op basis daarvan besloten om dit niet meer te doen? In alle gevallen horen we graag van u en we willen u dan ook vragen om een review op onze site achter te laten. Alles wat u over Wanimo kwijt wil wordt erg gewaardeerd en zal andere mensen instaat stellen een helder beeld te krijgen van het bedrijf en haar producten.