ErvaringenSite

  Ervaringen Wanimo

  Huisdieren hebben net als de rest van de gezinsleden veel aandacht en verzorging nodig. Tegenwoordig kunt u het zo gek niet bedenken of u kunt het online kopen voor je huisdier. Het is wel de kunst om de juiste aanbieder te vinden die u kwaliteitsproducten kan leveren tegen het liefst een zo gunstig mogelijke prijs. Wanimo is een van de grootste aanbieders op internet als het gaat om producten voor huisdieren. Maar hoe komt u er nu achter wat voor een bedrijf Wanimo is en of u hen kan vertrouwen in hetgeen ze op hun website vermelden? Hier op Ervaringensite.be bent u op het juiste adres om vragen als deze beantwoord te krijgen. Hier leest u ervaringen en meningen van andere, die u voor zijn gegaan en met het bedrijf en haar producten in aanraking zijn gekomen.

  Over Wanimo

  De website van Wanimo is in 2000 opgericht en richt zich op de verkoop van producten met betrekking tot huisdieren. Ze waren in de begin jaren de eerste website die gratis advies van een dierenarts aanbood. Wanimo is in de jaren daarop volgend uitgegroeid tot een van de meest uitgebreidste webwinkel op het gebied van producten voor huisdieren. In totaal bieden ze meer dan 8500 producten aan voor veel verschillende soorten huisdieren. De producten zijn gericht op alle behoeftes die bij het hebben van huisdieren komen kijken. Bij het bedrijf is een dierenarts werkzaam die paraat staat voor het geheel kosteloos beantwoorden van specialistische vragen. Tevens bieden ze online meer dan 1000 pagina's met betrekking tot de gezondheid, gedrag en welzijn van uw huisdier. Wanneer u een bestelling plaatst bij Wanimo dan zal uw bestelling binnen 72 uur bezorgt worden en wanneer deze een waarde heeft boven de 39 euro wordt deze gratis geleverd.

  LUSH ONLINE SHOP WITH ME + lush giveaway!

  Producten en Diensten Wanimo

  Het aanbod van Wanimo is met 8500 producten erg uitgebreid op het gebied van huisdieren verzorging. Ze hebben deze onderverdeeld in 5 groepen dieren; honden, katten, knaagdieren, fretten en kippen. Per groep dieren worden de diverse producten weer onderverdeeld in groepen als; voeding, shampoos, huidverzorging, gebitsverzorging, snacks, manden, kooien en overige accessoires. U kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben een aantal opties voor u in de aanbieding. Als het gaat om de diverse merken die ze op de site verkopen, dan zijn dit over het algemeen de grotere en bekende namen uit de markt.

  Ervaringen, mening, tips, klachten en review Wanimo

  Heeft u in het verleden wel eens producten via de webwinkel van Wanimo voor uw huisdier besteld? Bent u geregeld op hun website te vinden en maakt u vaak gebruik van de adviezen die u daar kunt vinden met betrekking tot uw huisdier? Heeft u wellicht in het verleden zaken met ze gedaan en op basis daarvan besloten om dit niet meer te doen? In alle gevallen horen we graag van u en we willen u dan ook vragen om een review op onze site achter te laten. Alles wat u over Wanimo kwijt wil wordt erg gewaardeerd en zal andere mensen instaat stellen een helder beeld te krijgen van het bedrijf en haar producten.

  Wanimo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wanimo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wanimo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wanimo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wanimo actief?

  Wanimo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wanimo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.