ErvaringenSite

  Ervaringen Warframe

  Bent u een fan van online games? Bent u op zoek naar een nieuwe game? Neem een kijkje op ErvaringenSite. Lees de reviews van gamers die een game al spelen om u te helpen bij het maken van een keus. Door het lezen van de reviews kunt u nagaan of een game van onder andere Warframe van interesse is voor u.

  Over Warframe
  Warframe is een Sci-Fi-game met miljoenen spelers op verschillende platforms en regio’s. De game is uitgekomen op 25 maart 2013. De uitgevers zijn Digital Extremes en Sony Interactive Entertainment. De ontwikkelaar is Digital Extreems. De ontwerpers zijn Joey Adey, Jonathan Gogul, Mitch Gladney en Ben Edney. Het ontwerp voor Warframe ontstond in 2000, toen Digital Extremes begon te werken aan een nieuwe game. Het bedrijf was toen succesvol in het ondersteunen van andere ontwikkelaars en uitgevers en wilde hun eigen game in eigen huis ontwikkelen. In 2012, in de nasleep van het succes van gratis te spelen games, namen de ontwikkelaars hun ideeën van een eerder gemaakte game en kunst items en verwerkten ze in een nieuw project, hun zelf gepubliceerde Warframe.

  Producten en diensten van Warframe
  Bij het product Warframe besturen spelers leden van de Tenno, een ras van oude krijgers die zijn ontwaakt uit eeuwenlange schijndood ver in de toekomst van de aarde om in oorlog te raken in het planetaire systeem met verschillende facties. De Tenno gebruiken hun aangedreven Warframes samen met een verscheidenheid aan wapens en vaardigheden om missies te voltooien. De game bevat elementen van onder andere schiet games en rollenspel, zodat spelers hun Tenno kunnen verbeteren. De platformen waarop warframe gespeeld kan worden zijn Xbox one, PC-game, Playstation 4, Playstation 5, Microsoft Windows, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en uw persoonlijke computer. De game bevat zowel speler versus omgeving als speler versus speler elementen. Warframe heeft een groot aantal lijsten met frameniveaus van warframes om uit te kiezen bijvoorbeeld Excalibur Prime. Excalibur Prime is het eerste Prime Warframe in de game. Hij is ook de eerste Prime Warframe die met twee verschillende polariteiten komt in plaats van één. Er bestaan 40 Warframes. Elke warframe heeft 4 unieke vaardigheden. De game bevat veel onderwerpen zoals Glyphs, Boosters, Weapons en nog veel meer. De warframe promotiecodes zijn unieke codes die deze in game-items ontgrendelen.

  Registratie en betalingen bij warframe
  Warframe is gratis te downloaden op uw desktop. Bepaalde in game-onderwerpen kunnen met geld worden gekocht. Het wordt ondersteund door microtransacties, waarmee spelers in game-onderwerpen kunnen kopen met echt geld, maar het biedt ook de mogelijkheid om ze gratis te verdienen met grinden. Met de warframe promotiecodes kunt u gratis punten zoals Boosters, Glyphs en nog veel meer inwisselen. Als u geen zin meer heeft in de game kunt u deze gewoon deleten.

  Complimenten en tips voor warframe
  Heeft u de game Warframe van warframe.com al gedownload? Heeft u het al eerder gespeeld? Wat vindt u van de game? Wat vindt u van hun in-game items? Heeft u voorstellen of tips hoe de game beter kan? Bent u een fan van de game of juist niet? Geef dit door op ErvaringenSite. Vertelt u ons waarom u het spel leuk vindt en waarom niet door het schrijven van een review op onze site. Deel uw ervaringen met anderen en help hen zo de juiste keus te maken.

  Nog geen informatie over de Warframe game? Bezoek onze website en lees de reviews en de ervaringen van anderen om beter ingelicht te zijn.

  How to Start An Online Store In 5 Simple Steps

  Warframe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Warframe

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Warframe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Warframe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Warframe actief?

  Warframe is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Warframe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.