Warframe

Alle reviews

Warframe

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Warframe

Bent u een fan van online games? Bent u op zoek naar een nieuwe game? Neem een kijkje op ErvaringenSite. Lees de reviews van gamers die een game al spelen om u te helpen bij het maken van een keus. Door het lezen van de reviews kunt u nagaan of een game van onder andere Warframe van interesse is voor u.

Over Warframe
Warframe is een Sci-Fi-game met miljoenen spelers op verschillende platforms en regio’s. De game is uitgekomen op 25 maart 2013. De uitgevers zijn Digital Extremes en Sony Interactive Entertainment. De ontwikkelaar is Digital Extreems. De ontwerpers zijn Joey Adey, Jonathan Gogul, Mitch Gladney en Ben Edney. Het ontwerp voor Warframe ontstond in 2000, toen Digital Extremes begon te werken aan een nieuwe game. Het bedrijf was toen succesvol in het ondersteunen van andere ontwikkelaars en uitgevers en wilde hun eigen game in eigen huis ontwikkelen. In 2012, in de nasleep van het succes van gratis te spelen games, namen de ontwikkelaars hun ideeën van een eerder gemaakte game en kunst items en verwerkten ze in een nieuw project, hun zelf gepubliceerde Warframe.

Producten en diensten van Warframe
Bij het product Warframe besturen spelers leden van de Tenno, een ras van oude krijgers die zijn ontwaakt uit eeuwenlange schijndood ver in de toekomst van de aarde om in oorlog te raken in het planetaire systeem met verschillende facties. De Tenno gebruiken hun aangedreven Warframes samen met een verscheidenheid aan wapens en vaardigheden om missies te voltooien. De game bevat elementen van onder andere schiet games en rollenspel, zodat spelers hun Tenno kunnen verbeteren. De platformen waarop warframe gespeeld kan worden zijn Xbox one, PC-game, Playstation 4, Playstation 5, Microsoft Windows, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en uw persoonlijke computer. De game bevat zowel speler versus omgeving als speler versus speler elementen. Warframe heeft een groot aantal lijsten met frameniveaus van warframes om uit te kiezen bijvoorbeeld Excalibur Prime. Excalibur Prime is het eerste Prime Warframe in de game. Hij is ook de eerste Prime Warframe die met twee verschillende polariteiten komt in plaats van één. Er bestaan 40 Warframes. Elke warframe heeft 4 unieke vaardigheden. De game bevat veel onderwerpen zoals Glyphs, Boosters, Weapons en nog veel meer. De warframe promotiecodes zijn unieke codes die deze in game-items ontgrendelen. 

Registratie en betalingen bij warframe
Warframe is gratis te downloaden op uw desktop. Bepaalde in game-onderwerpen kunnen met geld worden gekocht. Het wordt ondersteund door microtransacties, waarmee spelers in game-onderwerpen kunnen kopen met echt geld, maar het biedt ook de mogelijkheid om ze gratis te verdienen met grinden. Met de warframe promotiecodes kunt u gratis punten zoals Boosters, Glyphs en nog veel meer inwisselen. Als u geen zin meer heeft in de game kunt u deze gewoon deleten.

Complimenten en tips voor warframe
Heeft u de game Warframe van warframe.com al gedownload? Heeft u het al eerder gespeeld? Wat vindt u van de game? Wat vindt u van hun in-game items? Heeft u voorstellen of tips hoe de game beter kan? Bent u een fan van de game of juist niet? Geef dit door op ErvaringenSite. Vertelt u ons waarom u het spel leuk vindt en waarom niet door het schrijven van een review op onze site. Deel uw ervaringen met anderen en help hen zo de juiste keus te maken. 

Nog geen informatie over de Warframe game? Bezoek onze website en lees de reviews en de ervaringen van anderen om beter ingelicht te zijn.