ErvaringenSite

  Ervaringen Watchmaxx

  Als het gaat om horloges uitzoeken en bekijken, dan is internet een fantastisch medium. Vroeger toen internet nog niet bestond, moest je naar de lokale juwelier om hun aanbod te bekijken en had je mazzel als precies jouw gewenste horloge erbij zat. Tegenwoordig kun je door middel van internet oneindig zoeken naar merken, modellen en smaken van over de hele wereld. Dit brengt natuurlijk de nodige uitdagingen met zich mee. Waar je vroeger de plaatselijke juwelier blind kon vertrouwen, zo weet je vaak vandaag de dag niet wie er achter een bepaald bedrijf of website zit. Watchmaxx is een bedrijf dat online horloges aanbiedt en ze doen dit al tientallen jaren, dus je zou kunnen verwachten dat dit een solide bedrijf is. Maar hoe kom je hier nou achter? Hoe weet je of je Watchmaxx daadwerkelijk kan vertrouwen? Het aanbod wat op internet staat is ruim, maar kunnen ze hun levertijden waarborgen. Hier op onze site kun je meningen en ervaringen van consumenten lezen die in het verleden met Watchmaxx zaken hebben gedaan. Ze hebben hier reviews achtergelaten met betrouwbare informatie voor jou als lezer, die je gegarandeerd gaan helpen bij je bepalen of Watchmaxx een gedegen bedrijf is om je gewenste nieuwe horloge te leveren.

  Over Watchmaxx

  Het bedrijf Watchmaxx is een familie bedrijf en bestaat al meer dan 20 jaar. Sinds 2004 verkopen ze online horloges. Horloges, zo als ze zelf omschrijven, uit het luxe segment. Het aanbod wat ze leveren zijn horloges van de bekende en duurdere merken. Doordat Watchmaxx al meer dan 20 jaar ervaring heeft met de inkoop en verkoop van horloges zijn ze in staat om scherp in te kopen en dit te door te zetten in de verkoopprijzen richting de consument. Watchmaxx is een BBB gecertificeerd bedrijf, een keurmerk voor bedrijven met betrekking tot veiligheid en betrouwbaarheid, wat dit precies inhoudt lees je hier.

  A day in the life of an online Shop Owner in China | E-commerce in China | Taobao Shop Owner

  Watchmaxx producten en diensten

  De horloges van Watchmaxx staan gesorteerd op hun website op merk in alfabetische volgorde. Tevens hebben ze een onderschikking gemaakt in modellen voor mannen en voor vrouwen. Het overgrote aanbod is gloednieuw. Dat wat ze verkopen komt met de originele bonnen en handleidingen van de fabrikant. Naast een groot aanbod van nieuwe horloge hebben ze ook een sectie met tweedehandse horloges en bieden ze de mogelijkheid om je oude horloge in te ruilen. Naast horloges hebben ze ook zonnebrillen en parfum in de verkoop ook weer uit het luxere segment.

  Uw ervaring en mening over Watchmaxx

  Heb je een horloge om je pols die je via Watchmaxx besteld hebt? Heb je er misschien een aantal besteld via hun site? Of heb je in het verleden een poging gedaan om een horloge bij Watchmaxx te bestellen en is dat op niets uitgelopen? Wij van Ervaringensite.be bieden jou de mogelijkheid aan om je mening en ervaringen met andere Belgen te delen. Door jouw review hier achter te laten stel je anderen in staat om een goed beeld van Watchmaxx te krijgen. We willen je dan ook vragen om zo volledig mogelijk te zijn in je review en zowel de positieve als negatieve ervaringen te delen. Heb je tips en trucs voor andere consumenten met betrekking tot Watchmaxx dan horen we dat graag van je!

  Watchmaxx
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Watchmaxx

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Watchmaxx een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Watchmaxx. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Watchmaxx actief?

  Watchmaxx is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Watchmaxx gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.