ErvaringenSite

  Ervaringen WatchWinders.nl

  Heb jij een uitgebreide collectie horloges en wil je de collectie graag op een prachtige manier in je kamer tentoonstellen? Of heb jij een automatisch horloge en staat de tijd steeds verkeerd? Misschien zijn de watchwinders van WachtWinders.nl dan wel wat voor jou. Ze hebben een ruim assortiment met watchwinders van de hoogste kwaliteit. Wil je eerst weten wat hun klanten van de watchwinders vinden? Dat kunnen wij bij ErvaringenSite wel begrijpen. Daarom hebben wij de onafhankelijke reviews van echte klanten verzameld. Je kunt hier alles lezen over hun ervaringen met de webshop en de watchwinders, zodat jij zonder zorgen kunt shoppen in de online winkel van WatchWinders.nl.

  Over WatchWinders.nl

  WatchWinders.nl is een familiebedrijf en werd opgericht in 2005. Het begon allemaal met een kantoor en magazijn, maar nu zijn de watchwinders voor iedereen in België te koop in de online shop. Vanaf het begin lag de focus op professionaliteit, kwaliteit en de beste service. Ze zijn dan ook officieel dealer van meer dan 15 gerenommeerde watchwindermerken, waardoor zij kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen. Ze hebben in de afgelopen 12 jaar altijd geprobeerd om deze idealen vast te houden. Wil je weten of het volgens hun klanten gelukt is? Lees dan de reviews en beoordelingen.

  Merken WatchWinders.nl

  • Benson
  • Bernard Favre
  • Chrono Vision
  • Elma Motion
  • Heisse & Söhne
  • Kunstwinder
  • Luwima
  • Orbita
  • Paul Design
  • Rapport
  • Charles Kaeser RDI
  • Scatola del Tempo
  • Spin-R
  • Swiss Kubik
  • Wolf


  Heb jij binnenkort ook een watchwinder in huis?

  Voordelen WatchWinders.nl

  Om klanten te overtuigen dat zij de beste webshop voor watchwinders zijn, hebben zij voor al hun klanten een aantal voordelen. Ze zijn uiteraard officieel dealer van alle watchwindermerken, maar wist je ook dat de webshop een speciaal kortingssysteem heeft voor klanten. Je kunt tot wel 12,5% korting sparen met je aankopen. Verder is de verzending in België ook gratis en krijg je de watchwinder 30 dagen op zicht. Je kunt je bestelling binnen die tijd retourneren of ruilen. Alle watchwinders op voorraad worden verzonden zodra jouw bestelling binnenkomt en betalen kan veilig en snel met onder andere iDeal, PayPal of Rembours.

  Klachten WatchWinders.nl

  Wil je graag een klacht melden bij de webshop? Neem dan contact op met de klantenservice van WatchWinders.nl. De webshop is onderdeel van BensonTrade. Je vindt op de contactpagina dan ook de contactgegevens van dit bedrijf. Je kunt gebruikmaken van de postbus of bellen op het telefoonnummer. WatchWinders.nl heeft uiteraard ook een eigen e-mailadres. Wij raden je aan om eerst naar het e-mailadres te mailen en daarna eventueel contact op te nemen met BensonTrade.

  Jouw ervaringen met WatchWinders.nl

  Heb jij een watchwinder uit de webshop? Of heb je een watchwinder besteld voor een vriend? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop en de watchwinders. Is de levering betrouwbaar? Wat vind je van de kwaliteit? Zijn de machines duur? Andere klanten horen graag wat jij van WatchWinders.nl vindt, dus geef jouw beoordeling. Raad jij andere klanten aan een watchwinder te bestellen in de webshop?

  Wat zijn ervaringen van klanten met de watchwinders? Wat vinden ze van de luxe en kwaliteit? Zijn ze duur? Lees de reviews over WatchWinders.nl.

  WatchWinders.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WatchWinders.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is WatchWinders.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over WatchWinders.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WatchWinders.nl actief?

  WatchWinders.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WatchWinders.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.