ErvaringenSite

  Ervaringen WatchXL

  Het beschikken over een horloge dient niet alleen de exacte tijd weer te geven en duurzaam te zijn, maar mag ook een chic ontwerp hebben waar u graag mee pronkt! Bent u al geruime tijd op zoek naar een nieuw uurwerk die u veilig en vertrouwd kunt kopen online. Al kennis genomen van horloge onlinewinkel WatchXL? ErvaringenSite is u graag hierbij van dienst! Op onze site bent u terecht voor de nodige informatie over de diverse aanbieders in horloges online, maar ook de reviews waar personen hun ervaringen delen over de producten en de dienstverlening. Bekijk hier gerust de reviews.

  Over WatchXL
  WatchXL is opgericht in 2005 en biedt sindsdien horloges aan via haar online winkels. Zij zijn voor 100% een online horlogewinkel op de horlogemarkt met klanten over de hele wereld en hebben geen fysieke winkel of showroom. Hun voorraad is in verband met veiligheidsredenen ergens anders opgeslagen. Het is daarom niet mogelijk de horloges bij hun te bekijken. WatchXL biedt de zekerheid dat de door hun aangeboden horloges origineel en 100% authentiek zijn en dat zij geen imitatie of replica horloges verkopen.

  Producten en diensten van WatchXL
  WatchXL, een online horlogewinkel waar men terecht kan voor horloges voor heren én dames van diverse merken, waaronder TW Steel, Citizen, Gc Watches, Festina, Tauchmeister, Versace, Gc Guess Collection, Swiss Alpine Military. Een assortiment aan Quartz uurwerken, maar ook een ruime keuze aan automaten en Eco-Drives. Overige type uurwerken zijn Radio gestuurd, Satellite Wave en Solar. Horloges met Kleur wijzerplaat in diverse kleuren, waaronder in Zilver, Goud en Roségoud verkocht evenals horloge Accessoires zoals horlogebanden en horloge bewaarboxen. Horlogebanden zijn er in rubber, edelstaal, leer, Titanium Nylon/ textiel, keramiek, Milanese staal, rubber, leer en siliconen.

  Complimenten, klachten en tips voor WatchXL
  Vanaf 2018 iw WatchXL lid van WebwinkelKeur en is aangesloten bij de geschillencommissie. WatchXL is juridisch gecontroleerd en is jaarlijks goedgekeurd op basis van EU-wetgeving. Indien het gebrek binnen de 24 maanden garantie valt, dan wordt kosteloos zorg gedragen voor reparatie of vervanging. Klachten kunnen kenbaar worden gemaakt telefonisch op 0592-707213 of worden gemaild naar info@watchxl.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling. Het is voor consumenten in de EU mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Betalen kan met iDEAL, PayPal, Credit- en debitcard, Visa, American Express, MisterCash, Maestro, Mastercard en diverse andere credit- en debetcards. Achteraf betalen kan met Klarna, wanneer het u goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Gewerkt wordt samen met MultiSafepay voor de verwerking van al de online betalingen en bieden ze klanten hiermee zoveel mogelijk veiligheid.

  De best gewaardeerde online horlogeshop van Nederland & België sinds 2005! Persoonlijke service is bij WatchXL erg belangrijk! Is het motto van WatchXL. Hebt u mogen ervaren bij uw bezoek aan WatchXL dat de klant is koning? Laat het ons weten op onze website. Voor meer informatie over WatchXL lees dan hier de reviews op ErvaringenSite.

  Top 10 Places to Shop Online 2020 | Affordable Trendy Clothes

  WatchXL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WatchXL

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is WatchXL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over WatchXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WatchXL actief?

  WatchXL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WatchXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.