Wave by M line

Alle reviews

Wave by M line

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Wave by M line

Wave by M line is een product van DBC Nederland (Dutch Bedding Company), wat weer een dochteronderneming is van Beter Bed Holding B.V.. Sinds september 2001 is M line een bekende aanbieder van diverse slaapsystemen en matrassen binnen Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen lezen over Wave by M line of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten over het bedrijf. Ook kunt u op deze website zoeken op andere soortgelijke bedrijven. 

Over Wave by M line
Wave by M line is dus een product van DBC Nederland (Dutch Bedding Company) wat weer een dochteronderneming is van Beter Bed Holding B.V.. Dit is een Nederlandse holding met ondernemingen die vooral bedden en matrassen verkopen. In 1981 is de onderneming begonnen met het verkopen van bedden via twee filialen. In 1995 hadden oprichters Pieter en Marc Diks geld nodig om Beter Bed te laten groeien. Een overeenkomst met winkelconcern Retailnet was afgeketst, maar CVC Capital Partners (CVC) was bereid enkele miljoenen guldens te investeren in ruil voor een aandelenbelang van 21% in de onderneming. In december 1996 ging Beter Bed naar de beurs. Daar werden vier miljoen aandelen geplaatst. In 1995 behaalde Beter Bed met zo'n 52 filialen en ruim 800 medewerkers een omzet van 188 miljoen gulden (€ 85 miljoen).

Producten en Diensten van Wave by M line
Wave by M line is een productenlijn van de dochteronderneming M line. In 2017 is Wave gelanceerd door M line. Sindsdien maakt het bedrijf vriendelijk geprijsde matrassen van kwaliteit. Maar wat maakt de Wave matrassen nou zo anders in vergelijking met andere matrassen? Allereerst is het matras van Wave by M line gemaakt van koudschuim. Dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan de vormen van uw lichaam, want geen enkel lichaam is immer gelijk. Het matras van Wave by M line is geschikt voor boxsprings, lattenbodems en spiraalbodems. 

De bovenste twee lagen van het Wave matras kunt u onafhankelijk van elkaar omdraaien. Zo kunt u er altijd voor zorgen dat u uw eigen ideale samenstelling heeft van het matras. De kern van het Wave by M line matras is gemaakt van stevig koudschuim met vijf comfortzones. Die geven u ondersteuning op de plekken waar het nodig is. Zo zijn bij uw heupen en schouders de zones zachter ingesteld en bij uw rug juist wat steviger. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Wave by M line
Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Wave by M line op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Wave by M line vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Wave by M line of laat uw eigen review over Wave by M line achter.