ErvaringenSite

  Ervaringen Wave by M line

  Wave by M line is een product van DBC Nederland (Dutch Bedding Company), wat weer een dochteronderneming is van Beter Bed Holding B.V.. Sinds september 2001 is M line een bekende aanbieder van diverse slaapsystemen en matrassen binnen Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen lezen over Wave by M line of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten over het bedrijf. Ook kunt u op deze website zoeken op andere soortgelijke bedrijven.

  Over Wave by M line

  Wave by M line is dus een product van DBC Nederland (Dutch Bedding Company) wat weer een dochteronderneming is van Beter Bed Holding B.V.. Dit is een Nederlandse holding met ondernemingen die vooral bedden en matrassen verkopen. In 1981 is de onderneming begonnen met het verkopen van bedden via twee filialen. In 1995 hadden oprichters Pieter en Marc Diks geld nodig om Beter Bed te laten groeien. Een overeenkomst met winkelconcern Retailnet was afgeketst, maar CVC Capital Partners (CVC) was bereid enkele miljoenen guldens te investeren in ruil voor een aandelenbelang van 21% in de onderneming. In december 1996 ging Beter Bed naar de beurs. Daar werden vier miljoen aandelen geplaatst. In 1995 behaalde Beter Bed met zo'n 52 filialen en ruim 800 medewerkers een omzet van 188 miljoen gulden (€ 85 miljoen).

  Onlineshop: 10 Tipps für mehr Umsatz 1/3 [kleine Shops]

  Producten en Diensten van Wave by M line

  Wave by M line is een productenlijn van de dochteronderneming M line. In 2017 is Wave gelanceerd door M line. Sindsdien maakt het bedrijf vriendelijk geprijsde matrassen van kwaliteit. Maar wat maakt de Wave matrassen nou zo anders in vergelijking met andere matrassen? Allereerst is het matras van Wave by M line gemaakt van koudschuim. Dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan de vormen van uw lichaam, want geen enkel lichaam is immer gelijk. Het matras van Wave by M line is geschikt voor boxsprings, lattenbodems en spiraalbodems.

  De bovenste twee lagen van het Wave matras kunt u onafhankelijk van elkaar omdraaien. Zo kunt u er altijd voor zorgen dat u uw eigen ideale samenstelling heeft van het matras. De kern van het Wave by M line matras is gemaakt van stevig koudschuim met vijf comfortzones. Die geven u ondersteuning op de plekken waar het nodig is. Zo zijn bij uw heupen en schouders de zones zachter ingesteld en bij uw rug juist wat steviger.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Wave by M line

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Wave by M line op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Wave by M line vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Wave by M line of laat uw eigen review over Wave by M line achter.

  Wave by M line
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wave by M line

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wave by M line een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wave by M line. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wave by M line actief?

  Wave by M line is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wave by M line gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.