ErvaringenSite

  Ervaringen Weber

  Zoek je een bedrijf welke barbecues verkoopt en alles wat daar mee te maken heeft? Dan is Weber wellicht een mooie uitkomst voor jou. Lees via ErvaringenSite wat de klantervaringen zijn bij dit bedrijf!

  Wat is Weber?

  Weber is een bedrijf dat barbecues en toebehoren verkoopt. Een kijkje op de website van Weber ziet dat de volgende barbecues in het assortiment staan: houtskoolbarbecues, gasbarbecues, elektrische barbecues, draagbare barbeues en hout gestookte pellet barbecues. Het bedrijf stelt dat mensen die experimenteren met accessoires hun barbecuevaardigheden naar een hoger niveau kunnen tillen. In het assortiment sieren onder andere de volgende accessoires de voorraad: Weber briketten, opvangbakjes, spons, iGrill houder, hamburgerpers, char-Baskets, weber reiniger voor rooster, reinigingsborstel, de iGrill Minien en vele andere producten.

  You Need This Grill !!!!! 2019 Weber Kettle Grill

  Verzenden

  Het bedrijf heeft procedures opgesteld met betrekking tot verzenden en retour sturen. Zo laat het op de website weten dat verzendkosten afhankelijk zijn van de bestelwaarde. Mochten er bestelling worden gedaan die meer dan € 50,- kosten, dan is een verzending binnen België geheel kosteloos. Mocht je een aankoop hebben gedaan die onder de € 50,- is, dan zijn de verzendkosten die je als klant moet betalen € 6,95. Er gelden speciale regels met betrekking tot vrachtverzendingen. Zo is het zo dat barbecues die zwaarder zijn dan 31,5 KG, zonder verzendkosten bij de klanten wordt afgeleverd. Dit wordt gedaan door de speciale bezorgservice voor grote apparaten. Om de levering goed te laten verkopen verzoekt het bedrijf haar klanten om het leveringsformulier, telefoonnummer of een mobiel nummer door te geven, waarop je overdag bereikbaar bent.

  Het bedrijf werkt samen met een logistieke partner. Dit bedrijf neemt binnen twee dagen na verzending contact met je op. De leveringstermijn die door dit bedrijf wordt gehanteerd ligt tussen de 2 en 4 werkdagen. De levering zal vervolgens op een werkdag plaatsvinden en op een afgesproken tijdstip. Er wordt aangegeven dat leveringen tijdens feestdagen of in het weekend niet mogelijk zijn. Het kan onverhoopt gebeuren dat binnen 3 werkdagen na verzending geen contact met je is opgenomen. In zo'n soort situaties word je als klant geacht contact op te nemen met de klantenservice. Zij stellen op de website je graag verder te helpen.

  Retourneren

  Het bedrijf geeft aan dat goede service vanzelfsprekend is. Het bedrijf heeft een vrijwillige retourgarantie van 30 dagen. Dit is zo vanaf het moment dat de goederen worden ontvangen. De kosten voor het terugsturen neemt Weber voor haar rekening. Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben met betrekking tot retour sturen van artikelen, word je verzocht contact op te nemen met de klantenservice van Weber. De contactdetails staan op de website aangegeven. Het is zo dat deze klantenservice te bereiken is van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:00 uur tot 20:00 uur. Op zaterdag is het bedrijf drie uur bereikbaar. De tijd dat ze op zaterdag bereikbaar zijn is om precies te zijn vanaf 09:00 uur tot 12:00 uur.

  Welke klantervaringen zijn er bij Weber?

  Ben je al klant bij Weber? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf? Welke barbecue heb jij bij Weber gekocht? Heb je bij dit bedrijf eigenlijk ook andere producten gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit? Wat vind je van de prijs die je moest betalen? Ga je in de toekomst vaker iets bij Weber kopen? Jouw mening vinden we erg belangrijk. We stellen het dan ook zeer op prijs als jij jouw visie over dit bedrijf deelt via ErvaringenSite.

  Weber
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Weber

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Weber een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Weber. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Weber actief?

  Weber is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Weber gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.