Webshopvoorkatten

Alle reviews

Webshopvoorkatten

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Autobench.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten
Autobench.be
1 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

Dog's Companion | HondenBed.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten
Dog's Companion | HondenBed.be
0 reviews

Een eigen slaapplek voor de hond is iets waar iedere hondeneigenaar mee te maken krijgt. Rust is voor een hond, net als voor ons, belangrijk. ...

MHS Minihorseshop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten
MHS Minihorseshop
0 reviews

De paardensport is niet goedkoop, maar je wilt wel altijd het beste voor je paarden. MHS Minihorseshop heeft alles wat je nodig kunt hebben om je p...

Webshop Voor Honden.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten
Webshop Voor Honden.nl
0 reviews

Gemak dient de hondenliefhebber Soms komt het totaal niet uit om langs de dierenwinkel of de dierenafdeling van het tuincentrum te gaan. Of altijd...

Webshopvoorkatten

Liefhebbers van katten weten dat deze beestjes je veel liefde kunnen geven, maar dat je er ook veel tijd aan moet spenderen en producten voor nodig hebt. Dat gaat dan van speeltjes tot verzorgingsproducten. Bij Webshopvoorkatten kun je, zoals de naam al doet vermoeden, al deze dingen online aanschaffen. Dat is nog zo makkelijk, dan ontvang je dit gewoon aan je deur. Twijfel je of je bij deze webshop wel kwalitatieve producten kan kopen? Lees dan op ErvaringenSite alle reviews van de klanten van Webshopvoorkatten, zo kom je meteen te weten wat andere mensen erover denken.

Over Webshopvoorkatten
Webshopvoorkatten is een bedrijf uit Nederland dat zich vooral richt op het aanbieden van kattenproducten. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Canome B.V. Dit bedrijf heeft nog andere webshops onder beheer, bijvoorbeeld eentje voor honden. Het hoofdadres ligt in Delfzijl. Dit bedrijf is een partner van Bol.com. Je kunt Webshopvoorkatten bereiken per telefoon tijdens de werkweek van 10:00 tot 17:00 uur. Er is ook de mogelijkheid om een ticket te maken, waarop je zelf gecontacteerd zal worden. Je kunt ook gewoon een e-mail sturen.

Producten en diensten van Webshopvoorkatten
Webshopvoorkatten heeft bijna 15.000 artikelen in het assortiment, allemaal gericht op katten. Zo zijn er onder andere Krabpaal, Kattenbak, Kattenvoer, Kattenmand, Speelgoed, Kattenhalsband en zaken om je kat te verzorgen. Dat zijn dan kammen, gras, shampoo, geneesmiddelen en bestrijdingsartikelen. Alle bestellingen die je door de week vóór 11 uur ’s avonds maakt, zal je de volgende werkdag reeds in huis hebben – mits de levering in Nederland moet gebeuren. Ook in het weekend zullen bestellingen voor 18 uur dezelfde dag nog via de post vertrekken. Bestel je uit België? Dan zal je bestelling door DPD worden geleverd. Bij beide opties krijg je een track & trace code, waarmee je altijd je order kan volgen.

Het is mogelijk om voor je bestelling bij Webshopvoorkatten achteraf te betalen, dat is via AfterPay. Je moet dan gewoon binnen 14 dagen aan de factuur voldoen. Hiernaast zijn er nog andere betaalmogelijkheden, zoals iDeal, PayPal en creditcards. Op de producten van Webshopvoorkatten krijg je een fabrieksgarantie van 6 maanden (bij normaal gebruik). Indien je hiervan gebruik wil maken, dien je contact op te nemen met de klantenservice.

Klachten, complimenten en tips voor Webshopvoorkatten
Bij klachten over Webshopvoorkatten kun je contact opnemen met hun klantendienst, waarna er zo snel mogelijk contact zal worden opgenomen binnen 24 uur. Je krijgt een ticketnummer waarnaar je altijd kan verwijzen. Je hebt ook de mogelijkheid om bemiddeling aan te vragen door de Stichting Webshop Keurmerk of bij de Geschillencommissie Webshop van de SGC. Laat je ook weten hier op ErvaringenSite wat je klacht precies is? Waar jij niet tevreden over bent kan voor andere mensen misschien ook een probleem vormen, dus het is zeker leuk voor hen om hierover te lezen. Of wil je aan de andere kant eens een complimentje geven over de leuke producten of goede service die je hebt ontvangen van deze webshop? Dan is het zeker ook aangeraden om jouw ervaringen te delen, dus schrijf zeker een beoordeling.