ErvaringenSite

  Ervaringen Webshopvoorkatten

  Liefhebbers van katten

  weten dat deze beestjes je veel liefde kunnen geven, maar dat je er ook veel tijd aan moet spenderen en producten voor nodig hebt. Dat gaat dan van speeltjes tot verzorgingsproducten. Bij Webshopvoorkatten kun je, zoals de naam al doet vermoeden, al deze dingen online aanschaffen. Dat is nog zo makkelijk, dan ontvang je dit gewoon aan je deur. Twijfel je of je bij deze webshop wel kwalitatieve producten kan kopen? Lees dan op ErvaringenSite alle reviews van de klanten van Webshopvoorkatten, zo kom je meteen te weten wat andere mensen erover denken.

  Over Webshopvoorkatten
  Webshopvoorkatten is een bedrijf uit Nederland dat zich vooral richt op het aanbieden van kattenproducten. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Canome B.V. Dit bedrijf heeft nog andere webshops onder beheer, bijvoorbeeld eentje voor honden. Het hoofdadres ligt in Delfzijl. Dit bedrijf is een partner van Bol.com. Je kunt Webshopvoorkatten bereiken per telefoon tijdens de werkweek van 10:00 tot 17:00 uur. Er is ook de mogelijkheid om een ticket te maken, waarop je zelf gecontacteerd zal worden. Je kunt ook gewoon een e-mail sturen.

  Producten en diensten van Webshopvoorkatten
  Webshopvoorkatten heeft bijna 15.000 artikelen in het assortiment, allemaal gericht op katten. Zo zijn er onder andere Krabpaal, Kattenbak, Kattenvoer, Kattenmand, Speelgoed, Kattenhalsband en zaken om je kat te verzorgen. Dat zijn dan kammen, gras, shampoo, geneesmiddelen en bestrijdingsartikelen. Alle bestellingen die je door de week vóór 11 uur ’s avonds maakt, zal je de volgende werkdag reeds in huis hebben – mits de levering in Nederland moet gebeuren. Ook in het weekend zullen bestellingen voor 18 uur dezelfde dag nog via de post vertrekken. Bestel je uit België? Dan zal je bestelling door DPD worden geleverd. Bij beide opties krijg je een track & trace code, waarmee je altijd je order kan volgen.

  Het is mogelijk om voor je bestelling bij Webshopvoorkatten achteraf te betalen, dat is via AfterPay. Je moet dan gewoon binnen 14 dagen aan de factuur voldoen. Hiernaast zijn er nog andere betaalmogelijkheden, zoals iDeal, PayPal en creditcards. Op de producten van Webshopvoorkatten krijg je een fabrieksgarantie van 6 maanden (bij normaal gebruik). Indien je hiervan gebruik wil maken, dien je contact op te nemen met de klantenservice.

  Klachten, complimenten en tips voor Webshopvoorkatten
  Bij klachten over Webshopvoorkatten kun je contact opnemen met hun klantendienst, waarna er zo snel mogelijk contact zal worden opgenomen binnen 24 uur. Je krijgt een ticketnummer waarnaar je altijd kan verwijzen. Je hebt ook de mogelijkheid om bemiddeling aan te vragen door de Stichting Webshop Keurmerk of bij de Geschillencommissie Webshop van de SGC. Laat je ook weten hier op ErvaringenSite wat je klacht precies is? Waar jij niet tevreden over bent kan voor andere mensen misschien ook een probleem vormen, dus het is zeker leuk voor hen om hierover te lezen. Of wil je aan de andere kant eens een complimentje geven over de leuke producten of goede service die je hebt ontvangen van deze webshop? Dan is het zeker ook aangeraden om jouw ervaringen te delen, dus schrijf zeker een beoordeling.

  Buying My DREAM Wardrobe | Online Shop With Me + Huge Spring Try On Haul

  Webshopvoorkatten
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Webshopvoorkatten

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Webshopvoorkatten een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Webshopvoorkatten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Webshopvoorkatten actief?

  Webshopvoorkatten is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Webshopvoorkatten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.